Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sjamek Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
WITAM mam podobny problem, komunikat XML parsing error! (invalid token) at line 1 of highlights.xml tylko mi wychodzi do windowsa gdy daje zgłoś zespół, usunąłem plik state MATCH_SCREEN.xml ale nic pomogło co robić?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
03.01.2012 21:50    #8272     Sufler - Porady do gry - Kluby
Napisz to w odpowiednim do tego temacie http://www.cmrev(...)ke_.html

loswariatos Młody aktywista

03.01.2012 20:59    #8273     Sufler - Porady do gry - Zawodnik i atrybuty fizyczne
http://www.mantr(...)plained/

Polecam poradnik nt. atrybutów. Co prawda po angielsku ale teraz jest tyle translatorów on-line, że nikomu zrozumienie nie powinno to sprawić problemu.
meglio fascista che frocio

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
03.01.2012 20:57    #8274     Sufler - Porady do gry - editor data
To, że nie masz tego folderu to nie oznacza problemu :) Tak jak koledzy u góry radzili-stwórz ten folder tu: Moje Dokumenty/Sports Interactive/ Football Manager 2012
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

aniz Partyzant

03.01.2012 20:18    #8275     Sufler - Porady do gry - Bug z kontraktami?
Doszedłem do tego co jest problemem. Po prostu automatycznie gdy wchodzimy w kontrakty jesteśmy w zakładce "aktualna oferta", a mi się coś poprzestawiało i wchodziło mi w "obecny kontrakt". Prosta sprawa a walczyłem z tym 2 dni :)

miSiek CR7 Partyzant

03.01.2012 19:22    #8276     Sufler - Porady do gry - Problem - trenerzy.
Witam. Mam pewien problem. Gram Granadą (liga hiszpańska). Jestem w połowie 5 sezonu gry (2016 rok), gram 2 rok w lidze europejskiej, mój klub jest 11 drużyną pod względem renomy w Hiszpanii (3,5 gwiazdki), w lidze zdobywałem odpowiednio sezon po sezonie - 13, 9, 5, 5 i teraz po 25 meczach lokuje się na 3 pozycji w lidze. Rozwijałem już szkółkę młodzieżową, siatkę wyszukiwania juniorów, oraz ilość miejsc na stadionie i podgrzewaną płytę boiska na nim. Drużyna ciągle się rozwija.
W pewnym momencie chciałem powiększyć liczbę trenerów w mojej drużynie.
Mam 9 na 15 pracowników na tym stanowisku.
Problem polega na tym, że mimo tego iż zaprosze pracownika do siebie, on przyjmie oferte - nie robi tego zarząd. Cały czas uważają, że kolejny trener w zespole nie jest potrzebny. Przy 9 na 11 trenerów myslalem, ze po prostu tak jest, ale czemu skoro mam już te 6 wolnych miejsc- nie moge nikogo zatrudnić?

Przez to musiałem przenieść kilku trenerów z zespołu młodzieżowego do 1 drużyny. Mam : 1 trener bramkarzy, 1 siłowy, 5 trenerów zwykłych i 2 trenerów juniorów.
Jak powiększyć liczbę trenerów? Proszę o odpowiedzi :)

Siarzewski Partyzant

03.01.2012 18:39    #8277     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Mam dosc, usunalem ten niegrywalny badziew, nie z powodu z jakiego pisze tu niemal kazdy-problemow z taktyka i kiepskich rezultatow, wrecz przeciwnie, szlo mi rewelacyjnie, z 2 na 3 klubow przeznaczonych do spadku awansowalem do wyzszej ligii po 1 sezonie, a Gornikiem Walbrzych nawet wymieniajac tylko 1 zawodnika z pierwszej 11- lewego obronce.

Mam dosc przymykania oka na zenujacy bug, ktory nigdy nie zostal potraktowany przez SI jako bug ani nawet nie przeczytalem tu zeby ktos sie na to skarzyl a mnie az szlag trafia na niego.
Powiedzcie jakie jest prawdopodobienstwo zeby zawodnik druzyny przeciwnej wybil glowa nadlatujaca z wykopu bramkarza pilke na 30 metrow po linii prostej zaliczajac jednoczesnie asyste bo pilka trafia do wychodzacego zza plecow obroncy napastnika? No kur.. niemal zerowe i to nawet przy zalozeniu, ze nikt go nie atakuje, musialby znac wspolrzedne miejsca upadku pilki i posiadac podreczny teleport. A SI nie potrafi juz od x czasu, az nawet nie pamietam od kiedy, naprawic tego koszmarnego buga, fakt, zdarza sie nieco rzadziej niz w FM20011 i poprzednich ale dzis szala goryczy sie przelala- w meczu na wyjezdzie z Nielba stracilem 2 razy w ten sposob bramke!! Bramkarz ma rozgrywac pilke krotko do obroncow ale wiadomo, ze kilka piatek trzeba w meczu wykopac niestety, byla 85 minuta, druzyna ustawiona na powstrzymywanie po czerwonej kartce dla obroncy, bronimy remisu, linia obrony na 2 od 0, bramkarz wykopuje piatke i jeb! pilka idealnie laduje na glowie obroncy rywala, ktory po syla ja przez pol boiska nad glowami moich dzielnych obroncow wprost przed wybiegajacego snajpera Nielby, jeb! gol! wiesniaki z Wągrowca szaleja na trybunach..ctrl alt del, fuck off SI!

sysiek88 Partyzant

Witam!
Szukałem porady odnośnie swojego problemu w wyszukiwarce, ale nie znalazłem. Mam FM-a12 grałem od premiery, wszystko było cacy, do momentu kiedy zrobiłem formata. Teraz instaluje STEAMA, który instaluje się bez problemu, natomiast gdy chcę zainstalować grę wyskakuje mi komunikat: STEAM BŁĄD - "Serwery steam są w tej chwili zbyt zajete by zająć się Twoim problemem. Spróbuj ponownie za kilka minut". Tak mam już od 3 dni. Mam oryginała i nie wiem co jest grane :( proszę o pomoc. pozdrawiam.

exeter_city Partyzant

02.01.2012 21:32    #8279     Sufler - Porady do gry - Zawodnik i atrybuty fizyczne
Totti nie gra nic w obronie, a jak gra to spoźniony wślizg, stara się poderwać i gra pressingiem, choć szybkościowo jest do kitu. Więc krycie, odbiór, szybkość , przyspieszenie, oraz pracowitość jak najbardziej uzasadniam pokryciem niskich atrybutów. Tylko jeden problem widzę: determinacja, skoro zawodnik prezentuje wysoką formę lub stanowi o sile zespołu lub wraca po groźnej kontuzji to czy nie jest zdeterminowany by nadal zostać na szczycie ? Tu wartość 15 ok.
Zwinność, ok 10 -11 może nawet być. ale czemu do licha zawodnik ma wytrzymałość 8 oraz sprawność 12 ? Zawodnik powyżej 32-34 lat raczej nie będzie grał równo co 3 dni, w np. LM i Serie A, ale przepraszam bardzo jest wytrzymały i powinien mieć 12 jak nic. Zwłaszcza że nie pracuje w def. Nie rozumiem kto wstawia te atrybuty ? Scouci, czy kibic as romy posiadający karnet ? dzięki za rozmowę akontipus.

yayme Partyzant

02.01.2012 21:09    #8280     Sufler - Porady do gry - Borussia - problem
Nie wiem, nie jestem FMowym Cavanim. Nie chce przyjść i nie przyjdzie. W czym problem?
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.