Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
04.01.2012 20:36    #8261     Sufler - Porady do gry - Zawodnik i atrybuty fizyczne
[quote2=AdiLDZ]
Czy można gdzieś w necie znaleźć listę z mnożnikami skillów dla wszystkich pozycji na boisku ?[/quote2]

W tym temacie trochę ten temat wyjaśniałem swego czasu.

http://www.cmrev(...)-PA.html
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

gucioprawda Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
04.01.2012 20:12    #8262     Sufler - Porady do gry - Zawodnik 'Kara'
musi mieć ileś tam procent meczy z ostatnich 2/3 (nie pamiętam dokładnie) lat w seniorskiej kadrze.
Znalazłem:
Aby uniknąć problemów z zakontraktowaniem zawodnika warto spojrzeć czy państwo, z którego pochodzi zajmuje co najmniej 70. miejsce w rankingu FIFA, oraz czy zawodnik brał udział w 70% meczów swojej reprezentacji w przeciągu ostatnich dwóch lat. Ponadto w decyzji FA o przyznaniu pozwolenia na prace pomóc może wysoki status w drużynie - im wyższy zaproponujemy, tym mamy większą szansę, że komisja przychylnie spojrzy na naszą prośbę. Prościej jest zakontraktować także zawodników wybitnie zdolnych. W takich przypadkach zarządcy często idą na ugodę i pozwalają zawodnikowi grać w piłkę na Wyspach.

heaieono Partyzant

04.01.2012 19:50    #8263     Sufler - Porady do gry - Zawodnik 'Kara'
Jest to 21 letni obronca, defensywny pomocnik z Senegalu. Kupilem go za smieszne pieniadze ale jest wart.. Kto nie wierzy niech sprawdzi profil. Ale mam taki z nim problem, ze po kupnie przeszedl do mojego klubu(Angielska liga), ale nie moze grac poniewaz "Potrzebuje pozwolenia na prace''? Ktos wie co zrobic? Pierwszy raz sie spotkalem z takim czyms :/

Niklas Młody aktywista

04.01.2012 19:36    #8264     Sufler - Porady do gry - Bug z kontraktami?
[quote=yayme]Dociekniesz tego, on dostanie wroga ludu i co dalej? Założy nowe konto i będzie czysty. Piractwo nie zniknie. Niepotrzebnie tracisz czas. To walka z wiatrakami.[/quote]
Dzisiaj ułożyłem sobie słowa do piosenki i właśnie skończyłem komponować linię melodyczną. Iron Maiden nie przebiję, pewnie nigdy nie będzie mi nawet dane jej zagrać na żywo. Mimo to, sprawia mi to przyjemność, więc to robię.
Wiem, że piractwo nie zginie. Miałem taką ochotę, więc napisałem kilka komentarzy.

@szfedo
Problem już został rozwiązany, Ty sam również nic nowego do niego nie wnosisz. Dziękuję za reprymendę, ale nie jest ona konieczna. Moja nadgorliwość - moja sprawa.

yayme Partyzant

04.01.2012 19:09    #8265     Sufler - Porady do gry - Zawodnik i atrybuty fizyczne
Poradnik trzeba przetłumaczyć. Spróbuję się za to wziąć w wolnym czasie, wprawdzie orłem z angielskiego nie jestem, ale grunt to spróbować. W razie problemów będę walił o pomoc. Tak czy inaczej zaznaczam, że to luźna deklaracja.
Na nasze wspólne nieszczęście wracam na cmrev. Niedługo pojawią się pierwsze manifesty.

szfedo Przodownik pracy

04.01.2012 19:08    #8266     Sufler - Porady do gry - Bug z kontraktami?
No i co z tego, że nie popiera/popierasz? Nie prowadzisz dochodzenia żeby ustalać czy ktoś ma gry z legalnych źródeł, czy z nielegalu tylko pomóc w problemie. Nadgorliwość niektórych użytkowników w sprawie piractwa na tej stronie jest coraz bardziej kuriozalne.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
[quote=ag-25]Piszcie na temat!

Mam problem, pojawiają się crashe podczas meczów. Bywa tak, że pojawi się w 80 min, raz w 50. Gdy włącze ponownie grę to jest szansa, że dogram mecz do końca. Nie jest to stały crash. Zazwyczaj, gdy miałem przygody z crashami były one permanentne w danym momencie i nic sie nie dało zrobić, a tu za drugim podejściem udaje się dograć mecz. Zdarza się też od samego początku po zainstalowaniu FM-a, że moja Vista wyświetla komunikat po zamknięciu gry, że aplikacja fm przestała działać.

Wcześniej mialem problemy z C , ale przeinstalowalem grę, biblioteki C i było ok, do czasu...

Gdzieś na angielskim forum przeczytałem, że powodem crashów jest zbyt duża baza danych. Ja mam w granicach 200 tysięcy piłkarzy i jeden kraj grywalny (zawsze tak grałem) i nigdy dotąd nie miałem większych problemów. Jest to w ogóle możliwe, by przyczyną cashów była za duża baza?

Jedyna moja przygoda z crashem to wersja 2010, ale miałem to szczęście, że na drugi dzień cudownie wyszedł patch, zainstalowałem go i mogłem dalej grać. Teraz jest to uciążliwe.

Prośba. Jakieś pomysły jak temu zaradzić? Co może pomóc?
Chodzą po głowie mi myśli, by przeinstalować system.
[/quote]

Spróbuj odinstalować folder "carsh dumps" z: moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager [wersja, nie napisałeś jaka] albo skorzystaj z tego: http://www.cmrev(...)247.html

[quote=repus]Witam, mam problem z zapisywaniem gry. Kiedy chcę zapisać wyskakuje "Zapisywanie gry zakończone niepowodzeniem" czy jakoś tak (sens taki sam).
Jest to FM 12 w którego mam dużą ochotę zagrać.
Miejsca na dysku mam sporo. Robiłem dopiero co format dysku .
Oryginał.
Proszę o odpowiedz.[/quote]

Jakbyś mógł to podeślij screena i załóż osobny temat w suflerze, bo tu się pisze ws. crashów ;)
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

DipSet Partyzant

Prosze o pomoc bo gdy chce edytowac tekst w manifescie to nic sie nie dzieje, chce zmienic kolor czcionki to nic sie nie dzieje, rozmiar tez nic. :/ Prosze o pomoc

kicks Partyzant

04.01.2012 12:23    #8269     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote=Siarzewski]Mam dosc, usunalem ten niegrywalny badziew, nie z powodu z jakiego pisze tu niemal kazdy-problemow z taktyka i kiepskich rezultatow, wrecz przeciwnie, szlo mi rewelacyjnie, z 2 na 3 klubow przeznaczonych do spadku awansowalem do wyzszej ligii po 1 sezonie, a Gornikiem Walbrzych nawet wymieniajac tylko 1 zawodnika z pierwszej 11- lewego obronce.

Mam dosc przymykania oka na zenujacy bug, ktory nigdy nie zostal potraktowany przez SI jako bug ani nawet nie przeczytalem tu zeby ktos sie na to skarzyl a mnie az szlag trafia na niego.
Powiedzcie jakie jest prawdopodobienstwo zeby zawodnik druzyny przeciwnej wybil glowa nadlatujaca z wykopu bramkarza pilke na 30 metrow po linii prostej zaliczajac jednoczesnie asyste bo pilka trafia do wychodzacego zza plecow obroncy napastnika? No kur.. niemal zerowe i to nawet przy zalozeniu, ze nikt go nie atakuje, musialby znac wspolrzedne miejsca upadku pilki i posiadac podreczny teleport. A SI nie potrafi juz od x czasu, az nawet nie pamietam od kiedy, naprawic tego koszmarnego buga, fakt, zdarza sie nieco rzadziej niz w FM20011 i poprzednich ale dzis szala goryczy sie przelala- w meczu na wyjezdzie z Nielba stracilem 2 razy w ten sposob bramke!! Bramkarz ma rozgrywac pilke krotko do obroncow ale wiadomo, ze kilka piatek trzeba w meczu wykopac niestety, byla 85 minuta, druzyna ustawiona na powstrzymywanie po czerwonej kartce dla obroncy, bronimy remisu, linia obrony na 2 od 0, bramkarz wykopuje piatke i jeb! pilka idealnie laduje na glowie obroncy rywala, ktory po syla ja przez pol boiska nad glowami moich dzielnych obroncow wprost przed wybiegajacego snajpera Nielby, jeb! gol! wiesniaki z Wągrowca szaleja na trybunach..ctrl alt del, fuck off SI! [/quote]

Może zamiast narzekać ze nie FM niejest idealny, naucz się robić gry i stwórz własną, chętnie ją sprawdze.

ag-25 Partyzant

Piszcie na temat!

Mam problem, pojawiają się crashe podczas meczów. Bywa tak, że pojawi się w 80 min, raz w 50. Gdy włącze ponownie grę to jest szansa, że dogram mecz do końca. Nie jest to stały crash. Zazwyczaj, gdy miałem przygody z crashami były one permanentne w danym momencie i nic sie nie dało zrobić, a tu za drugim podejściem udaje się dograć mecz. Zdarza się też od samego początku po zainstalowaniu FM-a, że moja Vista wyświetla komunikat po zamknięciu gry, że aplikacja fm przestała działać.

Wcześniej mialem problemy z C++, ale przeinstalowalem grę, biblioteki C++ i było ok, do czasu...

Gdzieś na angielskim forum przeczytałem, że powodem crashów jest zbyt duża baza danych. Ja mam w granicach 200 tysięcy piłkarzy i jeden kraj grywalny (zawsze tak grałem) i nigdy dotąd nie miałem większych problemów. Jest to w ogóle możliwe, by przyczyną cashów była za duża baza?

Jedyna moja przygoda z crashem to wersja 2010, ale miałem to szczęście, że na drugi dzień cudownie wyszedł patch, zainstalowałem go i mogłem dalej grać. Teraz jest to uciążliwe.

Prośba. Jakieś pomysły jak temu zaradzić? Co może pomóc?
Chodzą po głowie mi myśli, by przeinstalować system.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.