Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Winiar123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.01.2012 22:54    #8201     Sufler - Porady do gry - defensywny pomocnik
Long Island Iced z!

Sidorf Partyzant

11.01.2012 20:51    #8202     Sufler - Porady do gry - FM12 problem
Widocznie podałeś złą lokalizacje pliku. Sprawdź jeszcze raz. Ale swoją, nie kolegi , który podał ci rozwiązanie problemu :]

Rodzyn7 Partyzant

Mam podobny problem, co ag-25.
Czasami gra wyłącza się podczas meczu, a raczej wiesza cały komputer. Niestety, ostatnio nie mogę nawet porównać graczy, bo wybierając tę opcję gra wyłącza się (na dwóch save'ach które sprawdzałem).
Ktoś jest w stanie pomóc ?

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

11.01.2012 15:25    #8204     Sufler - Porady do gry - Patche na steam?
[quote=sbartongo]Piractwo- piractwem. Kradzież kradzieżą. Mam pytanie dlaczego po opróżnieniu mojego portfela na tą zacna grę,w której występuję zbyt wiele Bug'ów oraz nie korzystaniu ze Steama jestem pozbawiony kolejnych łatek jak np. 12.1.0 i 12.1.1 Leo Why ? nie rozumiem dlaczego muszę być uzależniony od feralnego Steama którego nie lubię i nie mam zamiaru z niego korzystać. Co można zrobić aby w/w latki nabyć by iść z biegiem czasu i postępu.[/quote]

Przecież aktywując grę i grając offline też korzystasz ze steam'a tylko że jest on w trybie offline,więc jaki problem włączyć steam online na chwilę i pobrać łatki tym bardziej że musiałeś go zainstalować żeby aktywować grę,tego nie rozumiem? Nie rozumiem też jak można w ogóle nie korzystać ze steam'u posiadając oryginalną grę (przecież tak jak pisałem wyżej nawet w trybie offline najpierw uruchamia się steam a później dopiero fm,inaczej się raczej nie da,chyba że kupiłeś grę ale grasz na crackach) ???

P.S. Poza tym łatki są w internecie bez steam,wystarczy poszukać...co do steam'a ja w sumie na niego nie narzekam zawsze wolę mieć uaktualnioną grę jak wychodzi jakiś patch...pzdr

Vadim Partyzant

Teoretycznie tak, tylko chyba nie po to mam zawodników, którzy mają grać w pierwszym zespole i stanowić o jego sile, żeby ich wypożyczać. Przykład, brakowało mi lewego obrońcy, więc sprowadziłem Jack’a Robinson’a i wszystko fajnie, wstawiałem go do wyjściowej jedenastki, ładnie się rozwijał, asystent mówił, że idzie jak burza, aż tu nagle po chyba roku czasu gry pojawił się komunikat, że ze względu na brak ogrania zawodnik zatrzymał się w rozwoju i taka sytuacja już trwa ponad rok. Tak jak wcześniej ładnie rosły jego atrybuty, tak teraz ani drgną. Wnerwiony tą sytuacją, zainstalowałem sobie nawet tego genie scotta, żeby zobaczyć może w ten sposób osiągnął maksimum swoich możliwości, ale nie według tego jakie PA może osiągnąć ma jeszcze z 40% zapasu. Rozumie, że może zawodnik zwolnić z rozwojem, że kontuzje mogą pokrzyżować to, albo coś innego. Ale ten zawodnik gra, nie ma kontuzji i pisze, że brakuje mu ogrania. Mam tak jeszcze z kilkoma innymi zawodnikami, o juniorach z drużyny U-19 to już nawet nie będę wspominał, bo tam prawie każdy co osiągnął 17 lat już widnieje z takim opisem.

A jeżeli chodzi o wypożyczenia, to właśnie miałem ochotę wypożyczać juniorów, bo tak samo myślałem jak Ty, ale tutaj drugi problem, nikogo nie mogę wypożyczyć. Chętni się zgłaszają, ja się zgadzam, a piłkarz odmawia wypożyczenia, każdy piłkarz! Nikt nie chce iść na wypożyczenie! I żeby nie było, że kluby nie prezentowały odpowiedniego poziomu, mieli do wyboru zespoły, które grały w pierwszej lidze, drugiej, także z innych krajów. I to jest kolejny problem, bo jak mam ogrywać juniorów, dla których gra w pierwszym zespole to jeszcze za wcześnie?

Mam nadzieje, że cos podpowiecie, bo trochę przykro jest patrzeć jak się z tego powodu talenty marnują.

dande Partyzant

11.01.2012 13:20    #8206     Sufler - Porady do gry - Zgłaszanie zawodników do LM
Witam,
jeżeli był temat podobny, to przepraszam, że powielam, ale nie znalazłem. Ciężko to nazwać problemem, ale na pewno jest to uciążliwe.
Opieram swój skład głównie na zawodnikach młodych. Mam kilku wygów, kilku po 25-27 lat zawodników, jednakże staram się jak najwięcej do gry wprowadzać zawodników w wieku 18-20 lat. W pierwszym sezonie West Brom zająłem 4 miejsce i gram w LM. Podczas zgłaszania zawodników do LM zgłosiłem tych co mogłem, a tych co mają 21 i mniej myślałem, że nie trzeba - w końcu zawsze tak było. Okazało się, że tylko kilku zawodników poniżej 21 lat może grać w LM , a reszta jest niedostępna. Jest to dość męczące, bo czasem ułożenie optymalnej 11 jest trudne... Dlaczego tak się dzieje?

emelku Partyzant

11.01.2012 11:46    #8207     Sufler - Porady do gry - edytor - Mała Liga Mistrzów
[quote=Kleyo]Zerknąłem.[/quote]
dzięki

[quote=Kleyo]Problem jest trochę bardziej rozbudowany, ale myślę że wystarczy jeśli powiem Ci, że pole "Liczba meczów" [to znajdujące się wyżej, zaraz pod liczbą zespołów zaczynających od tej fazy] nie oznacza ile meczów rozgrywa jedna para drużyn, tylko ile tych par jest właśnie.[/quote]
a widzisz. całe życie się czlowiek uczy. Przyjmuje ze to liczba meczow ciagu jednego terminu

[quote=Kleyo]Potem masz za mało terminów w grupach chyba, bo powinno ich być 10, a nie 6 [taki błąd mi wywala]. W rundach kwalifikacyjnych też masz ten problem z liczbą meczów, o którym wspomniałem wyżej.[/quote]
a skad 10?

[quote=Kleyo]A i nie wiem czy Ci te rozgrywki nie posypią LM i LE, ale nie jestem pewien, bo kontynentalnymi się mało bawiłem.[/quote]
lm i le nie posypie, a przynajmniej nie powinna bo mecze sa w piatek a na dodatek zrobilem z tego puchar rezerw w dodatku tylko i wylacznie dla zawodnikow u19. potestuje napisze co i jak

wroce do domu to zaczne dlubać :o)

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
11.01.2012 11:12    #8208     Sufler - Porady do gry - edytor - Mała Liga Mistrzów
Zerknąłem.

Problem jest trochę bardziej rozbudowany, ale myślę że wystarczy jeśli powiem Ci, że pole "Liczba meczów" [to znajdujące się wyżej, zaraz pod liczbą zespołów zaczynających od tej fazy] nie oznacza ile meczów rozgrywa jedna para drużyn, tylko ile tych par jest właśnie.

Więc powinny być ustalone następujące wartości:
finał - 1
półfinał - 2
ćwierćfinał - 4
1/8 - 8
1/16 - 16
itd.

Potem masz za mało terminów w grupach chyba, bo powinno ich być 10, a nie 6 [taki błąd mi wywala]. W rundach kwalifikacyjnych też masz ten problem z liczbą meczów, o którym wspomniałem wyżej.

A i nie wiem czy Ci te rozgrywki nie posypią LM i LE, ale nie jestem pewien, bo kontynentalnymi się mało bawiłem.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

emelku Partyzant

10.01.2012 21:23    #8209     Sufler - Porady do gry - edytor - Mała Liga Mistrzów
Nie mogę przeskoczyć problemu w edytorze:

Półfinał/NextGen Series: Zbyt wiele spotkań (2) dla 2 zespołów

mam tak przy różnych konfiguracjach rozgrywek. Kto pomoże?
Są gdzieś w sieci reguły kontynentalne do pucharu na 256 drużyn?

zollw Partyzant

[quote=Kuros]Jaki klub będzie dobry dla mnie?

Wymagania:

średniak, miejsca 4-10
europejskie ligi
budżet od 15mln.
nie mały budżet plac
perspektywy na przyszłość
zarobkowy

[/quote]
te wymagania spełnia chyba tylko napoli, i man city(chociaz tu problem z tym ze to kandydat do mistrzostwa) chyba :P

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.