Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Rumci92 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.01.2012 11:39    #8101     Sufler - Porady do gry - budżet płacowy
To ja się podłączę pod temat. Mianowicie mam taki problem, że nie mogę dokonać modyfikacji budżetu. Gram RB Salzburg i od samego początku tak jest. Mam ponad 6 mln w budżecie transferowym i z chęcią część bym przeniósł na płace, bo tam jestem 10 tys. pod kreską, ale nie mam pojęcia jak to zrobić. Nie mogę też poprosić zarządu o dodatkowe pieniądze na płace. Co z tym zrobić? Jest to dosyć uciążliwa sytuacja, gdyż nie jestem w stanie nikogo sensownego ściągnąć do klubu.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Saint87 Partyzant

28.01.2012 23:56    #8103     Sufler - Porady do gry - Ratunku! Gra się wiesza...
Witam po raz pierwszy, niestety już w pierwszym poście muszę prosić Was o pomoc w związku z problemem w grze. Z góry przepraszam jeżeli zbytnio się rozpiszę... ;)

2 sezon gram Legią, wszystko szło sprawnie, poza błędem " xml parsing error not well- formed" który udaje mi się rozwiązać i nagle gra zatrzymuje się. Dokładnie 27 marca 2013 o 20.45, kilka dni przed derbami z Polonia przetwarzanie się zacina, przy grze w oknie widać, że po jakimś czasie "Football Manager 2012 (nie odpowiada) i gra się wyłącza, albo też muszę wyłączyć grę poprzez menadżera urządzeń... Próbowałem następujących rozwiązań:
- przeinstalowanie FM-a i steama
- zmieniłem widok gry na grę w oknie
- wyczyszczenie rejestru przez ccleanera
- usunięcie plików .ncf folderu steamapps
- usunąłem plik ClientRegistry.blob i sprawdziłem w steamie spójność gry...
- zmiana na wolne przetwarzanie wyników
- wzorem błędu "xml parsing error not well- formed" usunąłem folder związany z tym błędem
- nie pomaga dwudniowy urlop
- nie pomaga tygodniowy urlop
- nie pomaga miesięczny urlop
- gra przy steamie w trybie offline

Podczas drugiego sezonu mam uruchomione następujące ligi: angielska, argentyńska, brazylijska, białoruska, chorwacka, czeska, francuska, hiszpańska, holenderska, niemiecka (pierwsza i druga), polska(pierwsza i druga), serbska, słowacka, ukraińska i włoska. Wiem, że sporo, ale przy grze na laptopie z procesorem i7 2GHz i 6GB ramu uznałem, że sprzęt podoła...

Pytanie wobec powyższego brzmi następująco: czy macie, szanowni użytkownicy, jakieś pomysły co jeszcze można zrobić, aby gra ruszyła dalej? Zależy mi na tym bo grało mi sie całkiem przyjemnie, w Legii pojawił się chociażby Yaya Sanogo i JV of Hesselink, podjąłem też rozmowy z Borucem, Hamitem Altintopem, C. Fierro, E. Toressem... Przyjemnie mi się grało i żal byłoby tracić taką karierę...

Gra to oczywiście oryginał, dodam, że nie ściągałem żadnych plików, poza tymi które automatycznie ściąga nieszczęsny steam...

say_be Partyzant

Witam. Mam problem z FM2012.
Zaczynam grę od nowa i kiedy ma dojść do pierwsego meczu (podstawowy skład vs rezerwy) gra wychodzi mi do windowsa i wyskakuje błąd.
Wcześniej (5 miesięcy temu) było wszystko w porządku i gra hulała bez problemu.

Riku Partyzant

28.01.2012 18:39    #8105     Sufler - Porady do gry - Problem z grą
Grałem w FM 12 od premiery ale zrobiłem formata i teraz nie che sie zainatalowac włacza sie steam a jak skopiuje cracka i te pliki z SKIDROW wyskakuje bąlad ze aplikacja jest zle zainicjowana. Co robic ? Szoda troche tych 4 sezonów

TheKronos Partyzant

28.01.2012 17:12    #8106     Sufler - Porady do gry - Granie w kratkę
To może być problem rotacji. Nie można wymieniać od razu całego składu. Ja miałem podobną sytuację. Potrafiłem wygrać z Szachtarem Donieck 8-0 a potem wydusić 1-0 z Osasuną (grałem Barcą). Jeżeli jakiś zawodnik ma oceny powyżej 7.4 (najlepiej nawet jak nic nie strzelił) to śmiało wstawiaj go do składu nawet z kondycją ok.96%. Zmienisz go w 60-70 min. ale przyniesie Ci więcej dobrego niż inny, bez formy z kondycją 100% (nawet z lepszymi umiejętnościami).

Poza tym przygotuj sobie drugą taktykę gdyby pierwsza nie działała. Grałem mecz z Porto na wyjeździe i do 60 min było 0-1. Zmieniłem taktykę i na koniec 0-4. Czasami opłaca się ryzykować. A jeżeli zmiana wypali to gwarantuję niesamowitą satysfakcję. :D

Falcon Przodownik pracy

28.01.2012 12:53    #8107     Sufler - Porady do gry - Transfery
Ten problem dotyczy kwoty na transfer czy kwoty na pensje? Jeśli na transfer to nigdy z czymś takim się nie spotkałem. Jak na pensje, to pewnie masz wydatki praktycznie takie same jak budżet na pensje. Albo wyrzucasz paru zawodników, albo modyfikacja budżetu płacowego.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

wolnylp Partyzant

28.01.2012 10:28    #8108     Sufler - Porady do gry - Transfery
Witam, mam problem mam dostateczny budżet na transfery, ale gdy już oferuje kontrakt to nie mogę zrobić dostatecznej oferty tylko jest ta informacja, że zarząd nałożył limit czy coś w tym stylu.
W siedzibie zarządu bawiłem się tym suwakiem, ale i tak to nic nie daje.

Szemek Ekspert

Jak w tytule. A dokładniej to jest tak: W Udinese gra fantastyczny napastnik, robi im grę (już trzeci sezon, a ma 20 lat), z 18 bramek zdobył 13. Scouci mówią, że bardzo by chciał u mnie grać (prowadzę Inter). Problem w tym, że oni jeżeli zgodzą się go sprzedać to tylko za kosmiczne pieniądze. Jest opcja, żeby tak wykręcić wszystko, żeby zażądał transferu? Nie wiem, wypowiedzi w mediach i takie tam? No i pytanie, czy wtedy oni zejdą z ceny?

W poprzednich wersjach jak się odrzuciło ofertę za piłkarza od klubu, w którym chciał grać to on stroił fochy i chciał odejść, jest tu taka możliwość?
"To tylko Internet k*rwa."

Valdi91 Młody aktywista

27.01.2012 22:27    #8110     Sufler - Porady do gry - Rozgrywka LAN.
Witam serdecznie.

Chciałem zagrać sobie z kumplem przez neta (Steam w trybie offline), ale nie możemy się połączyć. Mamy tą samą wersję gry, ja mam stałe IP (transfer 12MB/s), kumpel ma Neostradę (6 MB/s), i ani on nie może połączyć się z moim serwerem, ani ja z jego. Jest to dziwne, ponieważ w inne managery graliśmy przez internet i hostowałem serwer bez problemu, a teraz nie mogę. Nie działa na żadne IP, ani zewnętrzne, ani wewnętrzne. Za każdym razem "Nie można połączyć się z serwerem". Wie ktoś co z tym zrobić?

Z góry dzięki za pomoc,
pozdrawiam.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.