Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mrdevil Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.02.2012 17:14    #8031     Sufler - Problemy techniczne - Klucz Instalacyjny
witam
kupilem gre i mam problem z kluczem instalacyjnym ( chodzi oczywiscie o fm 2009 )
Sentyment mnie wzial bo znalazlem stare Savy i postanowilem pograc, problem tego typu ze gdy instaluje gre bez steama tego calego, i po zainstalowaniu wszystko ladnie wpisuje klucz to wyskakuje mi Przepraszamy cos tam cos tam ze nie moze sie polaczyc a klucz wpisuje dobrze, moze mi ktos udzielic jakiejs pomocy ???

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
10.02.2012 15:23    #8032     Sufler - Porady do gry - Małe zacinanko
Poczytaj poradnik Bolsona:
---> http://www.cmrev(...)em_.html
…(…)…

Pats Partyzant

09.02.2012 19:23    #8033     Sufler - Porady do gry - Małe zacinanko
zawsze gra mi chodziła czyściutko, po problemach z XML i usunięciem paru plików, przez które miałem właśnie te errory, gdy zaczynam nowe kariery, to niby też chodzi czyściutko bez ściny, ale jak już przyjdzie moment meczu, to przy wyborze składu mam opóźnienie jakieś 1,5-2 sekundy, tak samo podczas robienia zmian podczas mecz...nie jest to wielki problem, ale zaczyna mnie denerwować takie ścinki, zwłaszcza, że kiedyś ich nie było

Macple Partyzant

09.02.2012 19:00    #8034     Sufler - Porady do gry - Problem z urzuchomieniem FM2012
Około 2 tygodni temu kupiłem klucz aktywacyjny do FM2012. Od tamtego czasu właściwie codziennie grałem w FM. Dzisiaj ku mojemu zaskoczeniu, po kliknięciu na ikonkę FM nie włączył się FM tylko SKLEP STEAM, który proponuje mi, żebym tę grę kupił. Dodam, że steam w ogóle nie widzi tej gry, nie ma jej w bibliotece. Wygląda to tak jak gdybym nigdy nie aktywował FM2012 na tym koncie Steam.

Proszę o wszelaką pomoc. Dodam, że reinstalacja Steam nie pomogła.

przemkoo Ekspert

Grupa: Ekspert

lobinho Partyzant

Witam. Mnie również dotknął problem crash dumps. Z tym, że u mnie wygląda to tak:
Stworzyłem w edytorze drużynę stworzoną z moich kumpli i mnie, czyli ekipa w jakiej gramy w amatorskiej lidze. Wszystko spoko zrobione, stworzyłem ich w 1 lidze polskiej, usunąłem z tej ligi piasta gliwice żeby zrobić miejsce. Ustawiłem żeby wczytało zmiany w bazie danych z pliku edytora i chciałem rozpocząć grę. Crash Dump wyskakuje w trakcie konfiguracji bazy danych i dzieje się to tylko wtedy kiedy chcę włączyć grę ze stworzoną drużyną.
W żadnym poprzednim FM nie miałem tego problemu - czy ktoś wie co może być problemem?
Chodzi o FM 12 oczywiście

kaka222 Partyzant

09.02.2012 14:12    #8037     Sufler - Porady do gry - Problem
W połowie sezonu podpisałem kontrakt menadzerski z Arsenalem. Kontrakt miał wejść w zycie po koncu sezonu (25 maja). O dziwo udało mi się jednak dojść z moim zespołem do finału LM. I tu pojawia sie problem gdyz finał jest 30 maja. Czy kontrakt z Arsenalem zostanie przeniesiony na datę poźniejszą (w końcu sezon konczy mi się teraz pięć dni później), czy niestety będe musiał opuscic zespół na kilka dni przed finałem. Czy mieliście kiedys taki przypadek i co się wtedy wydarzyło ?

janofer Partyzant

09.02.2012 13:19    #8038     Sufler - Porady do gry - Crash przed każdym meczem...
A jak se poradziłeś?
Mam identyczny problem ://

atleti Partyzant

09.02.2012 12:59    #8039     Sufler - Porady do gry - Cofanie okienek
No to problem dalej nie rozwiązany :(

atleti Partyzant

09.02.2012 11:49    #8040     Sufler - Porady do gry - Cofanie okienek
Witam, mam taki bulwersujący problem w najnowszym wydaniu FM-a :). Opiszę od razu na przykładzie. Wchodzę z wyszukiwarki zawodników w profil upatrzonego gracza, następnie na jego ustawienie, potem historię, a następnie w informacje i żeby z powrotem wrócić do tej wyszukiwarki muszę się cofnąć przez te wszystkie okienka, czyli nie tak jak to było w poprzednich wersjach gry, strasznie to upierdliwe. Gdzie mogę zmienić te ustawienia, albo ściągnąć jakiś plik/mod. Bardzo proszę o pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.