Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

cosnek Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=cosnek]Jest problem z edytorem tekstu. Nie wyświetla się ten górny panel, jest wszystko, ale z kodem HTML. Nie tylko ja mam taki problem. Ale ten błąd jest tylko na Mozilli, w Chromie wszystko działa dobrze.[/quote]

Taka sama rzecz zdarza się na Mozilli, ale to tylko wtedy gdy wejdzie się na screena/linka w manifeście.

kuper Partyzant

22.02.2012 15:44    #7942     Sufler - Porady do gry - Juniorzy
Witam, gram zespolem ktory w realnym swiecie gra w 2 lidze (3liga rozgrywkowa)
W grze awansowalem juz dawno do ekstraklasy, mam za soba z 10 sezonow, kilka razy bylem w lidze europejskiej dochodzac do polfinalu i raz w Lidze Mistrzow, wychodzac z grupy ale nic dalej.
Konczac offtop chcialbym napisac ze co roku przychodza na testy mlodzi zawodnicy (najczesciej z mojego regionu) grajac test mecz przeciwko moim juniorom, po takim meczu asystent pokazuje mi podsumawoane i zawodnikow ktorych warto byloby zatrudnic do juniorow.
Oczywiscie robie tak, tylko ze po jakims czasie ich juz nie ma w tych juniorach ani nigdzie.
Zatrudnianie wyglada tak: naciskam zatrudnj polecanych zawodnikow ale nie mam mozliwosci dania im konkretnej sumy. Dziwne mi to troche wyglada.
Zastanawia mnie takze cos takiego, w porownaniu do FM11 nie mam opcji zatrudniania trenerow tylko dla juniorow ani nie mam opcji treningu.
Wszyscy zawodnicy sa na szaro, mam jako opiekuna dla juniorow dane jednego z trenerow ogolnych o dobrych atrybutach dla bycia ich opiekunem
(tr jun-16 det-12 mot-15 dysc-11 wie.tak-10) moi juniorzy sa prawie zawsze ostatni w lidzie chocaz moja baze nie da juz dalej rozbudowac ani ogolnie ani juniorom, na szkolenie takze nie moge juz dac wiecej.
Zauwazylem ze po meczu jesli pokaze sie wynik juniorow to nie da sie sprawdzic szczegolow ani kto strzelil bramke/ki.
Czy ktos wie jak sobie z tym poradzic?

PS: Moze problem lezy w tym ze ten zespol jest z dodatku i w nim nie bylo takiej opcji a w zespolach ktore sa oryginalnie w grze to jest to wszystko.
Ale mi sie wydaje ze w FM11 jak mialem ten sam zespol z dodatkowych nizszych lig to bylo wszystko ok.

PiotRoo Partyzant

Cześć. Czy udało się już komuś rozwiązać problem z crash dumpem podczas wczytywania save'a? Nie ma komunikatu, że nie można go wczytać, po prostu wywala z gry po pojawieniu się błędu (pasek ładowania gry dochodzi praktycznie zawsze do tego samego momentu). Dodam, że mam ostatni działający save, który się wczytuje, jednak strasznie wolno i gdy zapisuję jeszcze raz to przy każdym kolejnym loadingu jest ten cholerny crash :/ Z góry dzięki za pomoc!

Kees Partyzant

22.02.2012 01:59    #7944     Sufler - Porady do gry - Ni z tego ni z owego FM zamarza
Ot tak sobie, przy próbie kontynuacji fm.exe nie odpowiada, można czekać do usranej śmierci, ale się nie obudzi z zamyślenia. Zaczęło się po paru godzinach ciągłej gry w okolicach instalacji nowych sterowników do grafiki, ale już je zdeaktualizowałem i nic to nie dało. Reinstal gry, wyczyszczenie cache (/Users/AppData/Roaming/SI), wyłączenie steama w grze, czyli te podpowiedzi, które znalazłem w necie też nie pomogły. Czy ktoś poratuje mi skórę? :)

Edit: okej, po paru testach na różnych zapisach doszedłem do wniosku, że to się zawsze zacina na tej samej dacie w grze... A więc to znany problem :)

exeter_city Partyzant

21.02.2012 21:07    #7945     Sufler - Porady do gry - kontuzje fm 2012
Mam problem z kontuzjami. Gram Lille, i praktycznie co mecz wypadają mi zawodnicy:
- Debuchy 3 miesiące
- Sow 3 tyg
- Santana wypożyczenie 3 miesiące
- Jeleń 3 miesiące
- Basa 2 miesiące
- Rodelin 4-5 tyg
Trening Sow i Rodellin mają Tt clone, reszta normalnie więc to nie wina treningów. Składem rotuje rzadzko, ale nigdy nie wystawiam zawodników z kodycją < 90 oraz sukcesywnie zmieniam w trakcie meczu.
Praktycznie nie wiem co o tym myśleć, czekać tylko jak mi hazard na 6 miesięcy wypadnie. :P ta gra jest chora.

ens Partyzant

Ponownie witam z tym samym problemem...
Tym razem dodaje screen.

http://www.fotos(...)db4.html

Steam twierdzi, że grę aktualizował (fakt, ciągnął około 150/200mb).
Jak teraz doprowadzić do ostatniej aktualizacji gry?

Już nie mam nerwów do tego steam...

//// edit \\

nie ma to jak samemu z siebie zrobić błazna ;) właśnie sprawdziłem na stronie si, że v12.0.2, v12.0.3, v12.0.4, v12.0.5 -> 12.1.1
Ile jeszcze Panie Wenger będzie nam dane słuchać o jakości?
:: ONE LIFE! ONE CLUB! GUNNER TILL I DIE! ::

BeKaSiak Partyzant

21.02.2012 19:16    #7947     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 12 (nie odpowiada)
Witam!
Przyznam sie ze na początku miałem pirata na probe lecz teraz zakupiłem originał wszystko ładnie zainstalowałem, wszystko sie zupdatowalo do 12.1.1 włączam i gdy sie wczytuje baza danych to sie zacina i pisze ze fm 12 nie odpowiada próbowałem odinstalowywać grę i steam. Proszę was o pomoc

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
21.02.2012 18:36    #7948     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
21.02.2012 16:49    #7949     Sufler - Porady do gry - Suarez. Jak go ustawić

butman Partyzant

21.02.2012 15:21    #7950     Sufler - Porady do gry - Ogromny spadek atrybutów
Generalnie nie mam problemów z treningiem, większość zawodników się rozwija a bardzo rzadko któremuś spadnie atrybut, dwa. Ale ostatni raport z treningu mnie rozbroił - mojemu najlepszemu napastnikowi spadło 15 atrybutów jednocześnie. Co może być przyczyna takiego stanu rzeczy?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution