Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ManiekFCB Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
odinstalowałem C++, reinstalowałem FMa, zacząłem nową rozgrywkę, wywaliłem wszystkie dodatki typu loga a problem nie zniknął...

przemek98 Partyzant

03.03.2012 15:50    #7872     Sufler - Porady do gry - Jak usunąć 2 menadżera?
Mam problem. Gdy grałem w fm 12 zrobiłem sobie 2 menadżera. i wszystko ładnie gram se. Wyłączam grę a kiedy już chce znowu ją włączyć w musze wpisać hasło do obydwuch menadzerów. I problem w tym że do pierwszego menadżera znałem hasło, wpisałem i działa. Natomiast przy drugim menadzeże nie ustalałem se hasła a mimo to każą mi je wpisać ale ja go nie znam. Więc poje pytanie brzmi jak usunąć tego 2 menadzera?

Rumcais Partyzant

Mam taki sam problem, jak kolega powyżej, tyle że mogę oglądać w 3D, ale nie w kamerze TV. Nie jest to jakiś palący problem, a nie chce mi się przeinstalowywać gry, więc zwróciłem się tutaj, może znacie jakieś rozwiązanie.

xxkakaxx5 Partyzant

Witam. Mam problem z moją rozgrywką Chelsea w FM 2012 ( patch 12.0.4). Rozgrywka toczy sie normalnie do 30 czerwca 2012, gdy rozgrywka się zacina i jedynym wyjsciem jest wyłączenie gry przez procesy. Proszę o jak najszybszą pomoc :)

Zakol Partyzant

Mam kolejny problem.
Ściągnąłem FMRTE, normalnie otwieram, wszystko ok ale nie wiem jak ich przywrócić do reprezentacji. Jest tam jakiś kwadracik już nie wiem co dokładnie jest tam napisane ale na 90% to jest to ale nie mogę go wcisnąć. Jest jakby nieaktywny.

Jeśli by ktoś mógł mi pomóc to był bym wdzięczny bo reprezentacja Hiszpanii wygląda kiepsko bez najlepszego gracza Premier League:p

Valdi91 Młody aktywista

02.03.2012 02:13    #7876     Sufler - Porady do gry - Opieka a trening zagrania.
Witam serdecznie.

Jak zauważyłem w FM12 nie da się jednocześnie powierzyć młodego grajka opiece starszemu koledze i w tym samym czasie uczyć go nowego zagrania. Dzieje się tak, kiedy wpierw poprosimy o opiekę, a następnie chcąc nauczyć młokosa zagrań pasujących do naszego stylu gry - nie możemy. Jest jednak pewien wałek - wpierw każemy mu trenować określone zagranie, a następnie rozmawiamy z potencjalnym mentorem na temat opieki. Tylko że... nie wiem, czy to mój niefart, czy bug, czy też tak po prostu jest... Nigdy nie zdarzyło mi się, indywidualny trening zagrań młodzika przyniósł efekt, kiedy ten znajduje się pod opieką. Czasem mam wrażenie, że po prostu nie da się dobrać grajkowi lepszego mentora, młokos wykazuje spory potencjał a mimo to nie potrafi nauczyć się najprostszych zagrań. Mówię, m.in. o Romelu Lukaku, dla którego moim zdaniem nie ma lepszego mentora nad Didiera Drogbę. Z kolei inni juniorzy nie będący pod opieką, grzecznie uczą się poleconym ich przeze mnie bądź któregoś z członków sztabu trenerskiego zagrań, i nie mają z nimi najmniejszych problemów. Ktoś może spotkał się z tym i może coś poradzić? Może to po prostu pech, a może dla młodego kopacza współpraca z kolegą z drużyny plus trening indywidualny to dla niego zbyt wiele?

edwardscissorhan... Partyzant

Panowie potrzebuję pomocy. Wyskakuje mi błąd, ale tylko wtedy gdy odpalam transmisje spotkanie Video. Wszystko działa, mogę normalnie grać poza oglądaniem spotkań w trybie 3D.

Błąd, który wyskakuje brzmi:

XML parsing error

not well - foemed (invalid token) at line 1 of floating_goal_updates_state_changed.xml

mam oryginalną wersję. Szukałem w tym temacie takiego problemu, ale nie znalazłem. Jeżeli już ktoś o tym pisał to przepraszam, ale jest tu dużo wpisów i ciężko dokładnie wszystkie przeczytać.

Bardzo proszę o pomoc i pozdrawiam wszystkich managerów.

Miklasz00 Partyzant

01.03.2012 21:47    #7878     Sufler - Problemy techniczne - Klucz Instalacyjny
Witam, mam dość duży problem:
Nie wiem jak wpisać CD-Key. Znaczy wiem gdzie, ale mi się literka(cyferka) zamazała i nie mogę jej odczytać. Mam oryginalną grę. Pomoże ktoś? Z góry dzięki za odpowiedź.
Football Manager 2012 rules!
Szczyt niemożliwości: nasrać w stringi

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
01.03.2012 20:51    #7879     Sufler - Porady do gry - Skuteczność
"pamiętaj, że każdy nowy wątek powinien dobrze obrazować jego zawartość" Słowo skuteczność może oznaczać wiele różnych problemów.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

WariatCFC Młody aktywista

01.03.2012 20:19    #7880     Sufler - Porady do gry - Skuteczność
Ciekawi mnie to, dlaczego założyciel tematu dostał pomarańcze. Dobrze przecież nazwał temat. Dziwna decyzja, których ostatnio co raz więcej. Za takie pierdoły karacie, a większe występki puszczacie płazem.

Rozwiązań twojego problemu jest wiele:
-słabi coache od treningów ofensywnych
-słaba forma (zorganizuj jakiś sparing z cieniasami, żeby ich wysoko pyknąć)
-po meczach każ swoich piłkarzy zablokowaniem tygodniówki
-rozmawiaj z nimi indywidualnie, że obniżyli loty i muszą się spiąć, żeby utrzymać miejsce w podstawowym składzie
-wystawiaj rezerwowych napastników
-zmień taktykę
-przeprowadzaj inne rozmowy motywacyjne i inaczej prowadź konferencje prasowe, nie bądź pewny zwycięstwa, tylko udawaj osobę nieprzekonaną i pełną obaw.

Ps, to wina beznadziejnego silnika meczowego.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution