Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jimiH1967 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.03.2012 15:22    #7821     Sufler - Porady do gry - Bundesliga zawodnicy
Tak, też to zauważyłem kilka edycji wcześniej. Taki Badstuber ma problemy a przyspieszeniem czy jakimś ważnym mentalem. J.Boateng ma dziwne mentale, atrybuty o wartości 5 przeplata z 17-tkami.

Azi Partyzant

Sprawdziłem i u mnie taki problem nie występuje.

tobjan Partyzant

Przed każdym meczem w Ekstraklasie w zasadach jest napisane, że piłkarzy z wt można rejestrować przez cały sezon, tylko teraz problem - jak to zrobić? Gdy takiego Igora Jugovicia wrzucam do składu to wyskakuje okienko "piłkarz nie może być zarejestrowany", chociaż nie ma przy nim żadnego znaczka. Gdy przechodzę do menu rejestracji zawodników wszystko jest nieaktywne. Co się dzieje, o co chodzi? ;)

majcherczyk Partyzant

09.03.2012 11:45    #7824     Sufler - Inne - Problem z kupnem FM 2012 na Steam
Ten błąd wyskakuje przy problemach ze ściąganiem pieniędzy z karty. Więc albo nie masz nic na koncie, albo wpisujesz któreś dane źle. Sprawdź czy napewno używasz dobrych danych albo spróbuj innej karty. Możesz też spróbować dodać tą kartę do PayPala i zapłacić przez PP.

@Niklas - Jak ktos Ci podaruje to można jeszcze taniej :P Ale na normalne kupno też jest promocja.

Trawus Partyzant

09.03.2012 09:10    #7825     Sufler - Porady do gry - Fałszywy limit obcokrajowców
Tak tylko, że do tej pory nie było tego problemu. Przez 7 sezonów, a teraz nagle po aktualizacji zawodnicy, którzy nie byli liczeni jako cudzoziemcy, teraz są tak liczeni. Nawet sprawdziłem stary save, na którym nie było tego problemu, a teraz nawet tam występuje ten problem. Czy aby na pewno są to przepisy, a nie błąd gry?

Trawus Partyzant

09.03.2012 08:41    #7826     Sufler - Porady do gry - Fałszywy limit obcokrajowców
Witam, mam identyczny problem jak w tym temacie:
http://www.cmrev(...)cow.html

z tą różnicą, że problem wystąpił w FM2012 po aktualizacji mojego Managera do wersji 12.2.0. Jestem załamany ponieważ budowałem przez 7 sezonów skład w Anżi, a teraz przez ten błąd praktycznie nie mogę grać :/

Czy ktoś zna jakieś rozwiązanie?

Pozdrawiam.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
08.03.2012 21:23    #7827     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy
[quote=leo21]http://www.cmrev.com/sufler/problem/21703,Zawodnicy-_-szukam-_-kupie-_-wypozycze_-Sztab-szkoleniowy-_-szukam.html?page=370
[/quote]

Podbijam, zamykam.

leo21 Młody aktywista

08.03.2012 19:07    #7828     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy
http://www.cmrev(...)page=370
Ale chyba tylko Macheda się tak naprawdę przyda bo Tello i Coquelin są w FM 12 trochę słabsi niż w rzeczywistości. Choć to zależy też czy są Ci tak naprawdę potrzebni.

jasiek77 Partyzant

08.03.2012 18:48    #7829     Sufler - Porady do gry - Słabe wyniki w lidze.
Dzięki za pomoc ale jest jeden problem u mnie nie ma rezerwowych wszyscy grają po około tyle samo meczy.

KubaLechita Partyzant

08.03.2012 16:29    #7830     Sufler - Edytor - Problem z oficjalnym edytorem
Witam wszystkich!
Wczoraj próbowałem odpalić oficjalny edytor fma przez steama. Uruchomił mi się program, ale powitał mnie on zdjęciem managera z okładki gry na zielonym tle. Nie dało się go wyłączyć ani nic zrobić.
Co może być tego przyczyną? Może nowy patch? Proszę, sprawdzcie czy u Was edytor działa.
Z góry dzięki za pomoc i podrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.