Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
10.03.2012 20:27    #7811     Sufler - Inne - Kupno FM 2012
http://www.cmrev(...)2-_.html

Na głównej w Suflerze jest temat, pod który mogłeś się podłączyć...

pan_dudi Partyzant

Grupa: Użytkownik
Witam, mam problem spowodowany błędną identyfikacją zawodników spoza UE. Mam rok 2014, zaczynam kolejny sezon Arisem i mam zgłosić piłkarzy do rozgrywek. Do tej pory wszystko śmigało ok, ale nagle gra zaczęła traktować takich piłkarzy jak Novillo (Francuz), czy Mazzarani (Włoch), jako graczy spoza Unii.Jest to tym dziwniejsze, że np. Garbiniego (Brazylijczyka z włoskim obywatelstwem) gra traktuje poprawnie, czyli jako obywatela UE. To samo z Saviolą. Natomiast np. newgen z Rumunii, czy inny Francuz mają już przy rejestracji "cdz" obok nazwiska. Ma ktoś pomysł jak to naprawić?

pan_dudi Partyzant

Mam problem, ale nie jest to crash dump, a inny błąd. Gra nagle przestała traktować kraje UE jak kraje UE i tak np. grających u mnie Hiszpanów, czy Włochów traktuje jako obywateli spoza UE. Czy ktoś umiałby mi pomóc?

ship111 Partyzant

10.03.2012 18:42    #7814     Sufler - Porady do gry - problem ze skórką?
Panowie, mam pytania odnośnie FM2012.
I. W miejscu gdzie zaznacza się kategorie treningowe ( np. siła, taktyka, BR-chwytanie ), także nie widzicie ataku i ofensywy? Są wszystkie jednostki od siły po defensywę, ale nie ma żadnego suwaka abym mógł zjechać w dół i odhaczyć atak bądź ofensywę. Tragedia.

II.Druga kwestia to trening juniorów. Wybierając "pierwszy skład" pojawiają się w rządku opcje do wyboru - podpowiedzi współpracowników, TRENING, Numery zawodników, Rejestracja składu, Zebranie zespołu. Wybierając "drużynę U-18" Trening gdzieś znika, a reszta opcji jest jakby zamazana i nie można ich wybrać. Jak tu ich trenować? Jak przydzielić trenerom od juniorów odpowiednie kategorie treningowe skoro skoro nie mogę wywołać nawet ekranu z nimi?

kosinho2 Partyzant

10.03.2012 15:55    #7815     Sufler - Edytor - Problem z oficjalnym edytorem
też mam ten sam problem najgorsze, że za pierwszym razem po uaktulanieniu działał ,a potem to samo zieloony ekran z managerem w tle nic nei pomaga ani sprawdzenie spójności plików ani odistalowanie i zainstalowanie i gry i edytora na nowo co robic????

Maciek952 Partyzant

10.03.2012 15:07    #7816     Sufler - Porady do gry - Steam-nie uruchamia gry
Mam ten sam problem.. katastrofa z tym steamem.. dramat.. co robic??

Maciek952 Partyzant

Mam identyczny problem.. co robic????

Maciek952 Partyzant

10.03.2012 14:46    #7818     Sufler - Porady do gry - steam
Mam problem. probuje otworzyc fm 2012 i pojawia sie komunikat ze gra jest niedostepna, nie wiem co mam robic?? prosze o pomoc.. a tak wgl pomysl z tym zeby wprowadzic steama do instalacji i wgl do tej gry, uwazam za chory i zupelny nie wypal.. tragedia steam..

pgusto Partyzant

10.03.2012 12:06    #7819     Sufler - Edytor - Problem z oficjalnym edytorem
Niestety mam ten sam problem.

RicardoSouza Partyzant

10.03.2012 11:02    #7820     Sufler - Porady do gry - reputacja klubu-fm 2011.
witam mam problem z reputacją Wisły Kraków. Rozpoczynać będe już 3 sezon (2 mistrzostwa Polski, 1 superpuchar, 2 razy faza grupowa LM) a reputacje dalej mam na poziomie 6000. po jakim czasie reputacja podskoczy ?
Dodam że grupy w LM miałem trudne:
1 sezon-Barcelona, Dynamo Kijów, Ajax Amsterdam (3 miejsce)
2 sezon-Manchester United, Werder Brema, Fiorentina (4 miejsce)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution