Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Cocxa Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.03.2012 11:46    #7801     Sufler - Problemy techniczne - Bład 41 - problem z grą
Witam! Otóż po zainstalowaniu gry w piątek i przegraniu większej części soboty, po uruchomieniu gry dziś wyskakuje mi błąd '41' i ukazuje się taki oto komunikat: Część strojów drużyn w wersji demo nie jest jeszcze skończona. Ich ostateczny wygląd może być inny w wersji gry Football Manager 2012 dostępnej ostatecznie w sprzedaży.
Program wykrył, że posiadana przez Ciebie wersja Football Manager 2012 prawdopodobnie nie jest wersją oryginalną, co spowodowało natychmiastowe jej wyłączenie. Jeżeli jednak jesteś pewien, że posiadasz oryginalną wersję gry, prosimy o kontakt z SEGA support. Jeżeli posiadana przez Ciebie gra nie jest oryginalną kopią gry, jej ponowne uruchomienie nie będzie już możliwe. Aby zakupić legalną wersję Football Manager 2012, która wesprze proces produkcji kolejnych części serii i pozwoli na pozbycie się tego komunikatu, kliknij tutaj.
Wykryto problem związany z Twoją grą. Kliknij 'tutaj', by uzyskać więcej informacji.
Nie mam pojęcia, o co chodzi, a do szału doprowadza mnie mowa o braku oficjalnej wersji gry, gdyż posiadam grę wydaną przez firmę SEGA. Bardzo proszę o pomoc.

Falcon Przodownik pracy

11.03.2012 07:50    #7802     Sufler - Porady do gry - FM 08 pytanie
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

prayer0 Partyzant

Hej,

Ma ktos moze pomysl co moze byc przyczyna nastepujacego problemu:
Gralem sobie normalnie w fm, mialem 5 gwiazdek w ocenie wydajnosci kompa/grafiki 3d.

Po pewnym uruchmieniu FM rozdzielczosc zmienila mi sie z hd na 1200x780 (nadal moge ja zmienic w ustawieniach). Ocena gwiazdkowa grafiki 3d spadla do 0,5 gwiazdki a wydajnosc ogolna kompa waha sie miedzy 1 a 4 gwiazdkami.

Gra chodzi wolniej a meczy nie da sie ogaldac w 3d bo hacza.

Aktualizowalem sterowniki karty i windowsa.
Ma ktos pomysl co moze byc przyczyna, jak to naprawic?

Da sie zmusic FM by sprobowal jeszcze raz rozpoznac moj sprzet?

Strasznie utrudnia to gre.

Dzieki
Pzdr

LOLECZeX Młody aktywista

10.03.2012 22:00    #7804     Sufler - Inne - Gdzie kupić FM 2012 ?
Jeżeli ktoś ma dużo pozytywnych komentarzy to czemu nie? Zresztą przed przyszłością nie uciekniemy, kupno elektroniczne będzie coraz popularniejsze, a jeżeli przy tym można zaoszczędzić(jakby nie patrzeć to najwięcej płaci się właśnie za samo pudełko). Akurat EA blokuje klucze np. rosyjskie, które zostały wpisane w Polsce, ale jeżeli masz pewność i potwierdzenie od sprzedawcy, że klucz pochodzi z UE to czemu nie?

"Klucze na Allegro i z serwisów nie będących oficjalnymi sprzedawcami EA, pochodzą z regionów azjatyckich lub spoza Unii i jako takie na terenie UE są nielegalne." Dlatego EA blokuje konta, ale jeżeli kupisz klucz z UE to nie ma problemu.

WariatCFC Młody aktywista

10.03.2012 21:57    #7805     Sufler - Inne - Gdzie kupić FM 2012 ?
Mój problem? Normalnie śmigam po necie, mam już 8 poziom i żadnych błędów nie widzę.

Lepiej podaj źródło swoich domysłów, mówiących o rzekomym banowaniu przez Steama użytkowników kupujących gift-cardy.

Tak w ogóle, to na steamie masz nawet opcję "podaruj gift-card znajomym" czy jakoś tak.
[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

konrwaw Żołnierz frontu ideologicznego

10.03.2012 21:53    #7806     Sufler - Porady do gry - Zaawansowane opcje edytora...
Czy wie ktoś może jak włączyć zaawansowane opcje oficjalnego edytora?

Tutaj już był poruszany ten temat,ale niestety link wygasł - jest mi to bardzo potrzebne...pzdr

geforcPL Partyzant

10.03.2012 21:49    #7807     Sufler - Inne - Gdzie kupić FM 2012 ?
No wlasnie z BFem sie lepiej znam i zrobiles zonka kupujac ten kod na allegro... ale nie wazne, twoj problem ;]

Ja raczej kupie w pudelku jak cos... mam kilka gier na steamie i nie chce isc stracic...

Akontipus Partyzant

10.03.2012 21:47    #7808     Sufler - Porady do gry - Obrońcy
[quote=repus]Witam was, mam otóż problem z obrońcami. Idzie sobie taki pan z dryblingiem 7 wjeżdża pomiędzy moich 3 obrońców z odbiorem i kryciem około 17 i strzela bramkę. Ja jakoś takiego szczęścia nie mam.

Morale wysokie to nie wiem o co może chodzić. [/quote]

Wiesz, o takim problemie można by pisać książki. Ja mam problem ze skutecznością już szósty sezon a miałem badź mam strikerow pokroju 31 letnich Teveza, Torresa czy młodych Muniaina, Fierro na regenach mutantach kończąc. Grałem juz 3 taktykami i wszytskie byly ofensywn, więc logicznych wytlumaczeń nie mam. A pewnie jakiś "ekspert" z FM-base wymieniłby ze 120 powodów typu motywacja, konferencje, nastawienie itp duperele.
Wracając do Twojego pytania, to oczywiście jest kilka czynników. Motywacja jest bardzo ważna o ile nie najważniejsza. Druga sprawa to nastawienie/mentalność. Jak grasz zbyt ofensywnie, szczególnie na wyjeździe Twoi ( i moi ) obrońcy zachowują się jak makiety. Kolejny powód to może być np brak zgrania, kupiłeś 2 nowych, dobrych DC ale potrzebują czasu na zaaklimatyzowanie, zwłaszcza jeśli mówią w innym języku niż reszta. No i ważne są polecenia indywidualne dla przeciwników. Jeśli widzisz gościa ze słabą techniką i dryblingiem, daj mu pressing i ostre wślizgi.
Co do linii obrony to się nie zgadzam. Osobiście gram od 6 sezonów raczej wysuniętą linią i tarce około 0,4 bramki na mecz. Jeśli już dostaje bramki to po debilnych wybiciach obrońców kompa które dziwnym przypadkiem idealnie spadają pod nogi strikerów. Zgadzam się co do zwrotności i szybkości bo jeśli np wystawisz wysoko Ballesterosa na przeciwko jakiegoś sprintera nawet z drb 7 to będzie kłopot.
Ogólnie polecam uzbroić się w cierpliwość, gdyż według mnie, dawno nie wydano tak "złośliwego" FMa. Ogólnie jakieś 80% które przegrywam lub remisuje, to są mecze gdzie większość powinienem wygrać jakieś 3-0,3-1. Niedawno w meczu Liverpoolu widziałem, iż mają 23 "obramowania bramki" w sezonie. Co tam, 23 woodworki to moje najmniejsze osiągnięcie. Najwięcej miałem 37 w samej lidze. Jaki powód?? Taki sam jak "Idzie sobie taki pan z dryblingiem 7 wjeżdża pomiędzy moich 3 obrońców z odbiorem i kryciem około 17 i strzela bramkę". PZDR

PS. Właśnie wygrałem u siebie 1-0 z Herculesem. 40 strzałów, 6 setek, 3 słupki, 16 half chance. Atak i pomoc Torres-Mata-Fierro/ Thiago, Ganso, Martinez. Wiekszość graczy byla "happy" lub "motivated" po mojej przemowie przedmeczowej. Cuda na kiju, Czar PGRów....

repus Młody aktywista

10.03.2012 21:11    #7809     Sufler - Porady do gry - Obrońcy
Witam was, mam otóż problem z obrońcami. Idzie sobie taki pan z dryblingiem 7 wjeżdża pomiędzy moich 3 obrońców z odbiorem i kryciem około 17 i strzela bramkę. Ja jakoś takiego szczęścia nie mam.

Morale wysokie to nie wiem o co może chodzić.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

RicardoSouza Partyzant

10.03.2012 21:01    #7810     Sufler - Porady do gry - Problem z Konsorcjum.
Otóż, prowadze Wisłe Kraków już 3 sezon. Dziś dostałem wiadomość że konsorcjum na czele któego stoi Javier Zanetti chce przejąć klub i jeżeli oferta wykupu zostanie przyjęta to nowym menedżerem zostanie Michał Probierz. Jest jakaś szansa abym po zmianie prezesa pozostał dalej menedżerem klubu ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.