[quote=Daniś]co myslicie o Metaliście Charków? Maja tam jakies przepisy w lidze? Kasiorka na transfery? JEsli cos wiecie to bardzo bym prosił

[/quote]
Nie pamiętam jak z kasą. Ograniczenia: maks. 7 obcokrajowców w wyjściowej jedenastce. Właścicielem Metalista jest jeden z najbogatszych ludzi na Ukrainie, po jakichś tam w miarę dobrych sukcesach możesz liczyć na ok 20 mln Euro na sezon. Na Ukrainie można dostać kozackich newgenów, więc z wypełnieniem ograniczenia nie ma problemu. Metalistem rozegrałem jedną z najlepszych karier w FM, polecam zawsze i wszędzie.
[quote=nyord]Witam, otoz chcialbym zrobic sobie przerwe od ukrainskiej ligi i planuje rozpoczac rozgrywke w jakims Angielskim lub Wloskim klubie. Jakie kluby polecacie i dlaczego? Nie interesuja mnie \"giganci\". Jezeli macie propozycje z innych lig to rowniez slucham, jesli mozecie to uzasadnijcie swoja propozycje.[/quote]
Pro Vercelli - ciekawe wyzwanie przywrócić 7-krotnego mistrza kraju na właściwe mu miejsce. Jak dobrze pamiętam obecnie grają w C1 A.
Pescara - wybór tylko z jednego powodu - buduj skład wokół Verrattiego.
Atalanta - już na którymś sejwie z kolei po paru latach tworzą świetnych newgenów, na początku taki typowy średniak, który może zostać czarnym koniem.
[quote=Brunhoso3115]Jak wiele osób tutaj zwyczajnie straciłem zapał do gry w FMa i szukam jakiegoś fajnego klubu/fajnej ligi. Znacie może coś: w Europie, szukam raczej słabszego klubu ze słabszej ligi, żeby stopniowo rozwijać klub i ligę. Budżety jakiekolwiek, byle nie bankructwo i nie amatorzy.
FM12, wersja jakakolwiek, mam wszystkie ligi europejskie[/quote]
Sparta Rotterdam - liga holenderska nie jest za silna, 6 krotny mistrz Holandii przebywający w kryzysie, przywróć mu należyte miejsce poczynając od awansu do Eredivisie, na nowym stadionie kończąc, bo obecny nie jest zbyt duży.
[quote=baszczu17]Grał ktoś Evertonem? Jak wygląda sprawa budżetu na transfery. Na starcie mam 0 i nie wiem czy mogę liczyć w połowie sezonie lub na koniec na jakąś kwotę(choćby 10mln)[/quote]
Napisz do Bolsona, forumowy ekspert od Evertonu.
Najnowsze posty