Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

MaTX Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Działa, wszystko jest ok, każdy dodatek oprócz nazw klubów które do wczoraj również się wyświetlały.
Pierwszy raz spotkałem się z takim problem. Skoro większość pliku fejk działa... zresztą sam już nie wiem.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

12.03.2012 16:30    #7782     Sufler - Inne - Gdzie kupić FM 2012 ?
nie tym razem... radze Ci kup orginalnego FM-a i bedziesz mial problem z głowy.
(L)

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
12.03.2012 16:28    #7783     Sufler - Edytor - edytor fm 2012
Jak mnie wkurza takie pieprzenie (no offence, bo nie chodzi mi tylko o Ciebie, tylko o ogólny trend, który widzę od jakiegoś czasu), że nikt nie chce pomóc. Jak znam odpowiedź na jakiś problem to pomagam. Ale chyba bez sensu jest, żebym wszędzie, gdzie odpowiedzi nie znam, bo nigdy takiej sytuacji nie miałem, pisał że nie wiem.

U mnie edytor śmiga bez żadnych problemów i nie mam pojęcia dlaczego u Ciebie jest inaczej. Na wrzuconym obrazku widać, jakby edytor się otworzył, ale z jakimś błędem, bo jest nieczytelny. Ale jak już pisałem, nie wiem dlaczego i nie wiem jak to naprawić. A jak ktoś będzie wiedział to pewnie napisze.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
12.03.2012 15:38    #7784     Sufler - Porady do gry - Talenty.Gram Realem Madryt
Tu sie pytamy o takie cos. http://www.cmrev(...)page=371
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

ansh Partyzant

12.03.2012 14:48    #7785     Sufler - Edytor - edytor fm 2012
Mam ten sam problem. Ale szczerze mówiąc nie wiem o co Ci chodzi gdy mówisz o sprawdzeniu spójności plików. Mógłbyś wytłumaczyć? Byłbym wielce wdzięczny

ansh Partyzant

Witajcie! Mam dość dziwny problem. Chciałem sobie pogram w FM-a 2012, a nie uruchamiałem go już od jakiś dwóch tygodni. Wiedziałem że wyszła nowa łatka więc nastawiłem się, że pierwsze co się stanie po włączeniu gry to automatyczna aktualizacja. Jednak owa w ogóle nie chce ruszyć, gdy klikam w steamie uruchomienie FM-a 2012 to wyskakuje tylko okienko z tekstem "W tej chwili gra jest niedostępna. Spróbuj ponownie za jakiś czas". I nie wiem co robić. Dodam tylko, że nigdy wcześniej nie miałem problemów z automatycznymi aktualizacjami przez Steam (a mam wszystkie FM-y od 09 w górę), więc to raczej nie jest problem firewalla. Aha, jeszcze jedno. Oczywiście zgodnie ze wskazówką kochanego Steama odczekałem trochę czasu (dokładnie ponad 3 godziny) ale to nic nie zmieniło, dalej nie da się gry uruchomić. Pomóżcie!

maksiu106 Partyzant

12.03.2012 13:25    #7787     Sufler - Problemy techniczne - Problem z RTE final.
Mam mały problem. Pobrałem Real Time Editor wersję final na FM 2008. A przynajmniej próbowałem pobrać, gdyż pobrałem plik z notatnika. Jakby ktoś mógł, to proszę mi wyjaśnić, co mam z tym zrobić?! Dołączam screena.

madrid7 Partyzant

Wydaje mi sie ze na tryb offline trzeba przejsc gdy ma sie neta i niech tak juz zostanie byc moze wtedy nie bedzie problemu
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
Drodzy Rewolucjoniści!
Choć na co dzień jest odwrotnie, dzisiaj to ja zwracam się do Was z zapytaniem. Dręczy mnie bowiem od jakiegoś czasu poważny problem natury technicznej, który być może ktoś z Was potrafi rozwiązać.
Mianowicie, gdy znajduję się w miejscu pozbawionym dostępu do Internetu i pragnę zagrać w Football Managera, Steam tradcyjnie wyświetla mi komunikat, że nie ma połączenia z siecią i proponuje przejście w tryb offline. Oczywiście się zgadzam i w tym momencie dzieje się rzecz absurdalna - Steam informuje mnie, że nie może zostać uruchomiony w trybie offline, gdyż... nie ma połączenia z Internetem! Powiem tylko, że nie zdarza się to zawsze, lecz w około 50 procentach przypadków - Steam raz przejdzie w tryb offline i uruchomi FM-a, a raz nie.

Proszę Was o pomoc, ponieważ ów problem uniemożliwia mi konstruktywnie spędzić czas w trakcie bardzo interesujących wykładów z medialnych, komunikacyjnych i interakcyjnych aspektów codzienności.
twitter.com/Ceyvol

hera Młody aktywista

[quote=Daniś]co myslicie o Metaliście Charków? Maja tam jakies przepisy w lidze? Kasiorka na transfery? JEsli cos wiecie to bardzo bym prosił:)[/quote]

Nie pamiętam jak z kasą. Ograniczenia: maks. 7 obcokrajowców w wyjściowej jedenastce. Właścicielem Metalista jest jeden z najbogatszych ludzi na Ukrainie, po jakichś tam w miarę dobrych sukcesach możesz liczyć na ok 20 mln Euro na sezon. Na Ukrainie można dostać kozackich newgenów, więc z wypełnieniem ograniczenia nie ma problemu. Metalistem rozegrałem jedną z najlepszych karier w FM, polecam zawsze i wszędzie.

[quote=nyord]Witam, otoz chcialbym zrobic sobie przerwe od ukrainskiej ligi i planuje rozpoczac rozgrywke w jakims Angielskim lub Wloskim klubie. Jakie kluby polecacie i dlaczego? Nie interesuja mnie \"giganci\". Jezeli macie propozycje z innych lig to rowniez slucham, jesli mozecie to uzasadnijcie swoja propozycje.[/quote]

Pro Vercelli - ciekawe wyzwanie przywrócić 7-krotnego mistrza kraju na właściwe mu miejsce. Jak dobrze pamiętam obecnie grają w C1 A.

Pescara - wybór tylko z jednego powodu - buduj skład wokół Verrattiego.

Atalanta - już na którymś sejwie z kolei po paru latach tworzą świetnych newgenów, na początku taki typowy średniak, który może zostać czarnym koniem.

[quote=Brunhoso3115]Jak wiele osób tutaj zwyczajnie straciłem zapał do gry w FMa i szukam jakiegoś fajnego klubu/fajnej ligi. Znacie może coś: w Europie, szukam raczej słabszego klubu ze słabszej ligi, żeby stopniowo rozwijać klub i ligę. Budżety jakiekolwiek, byle nie bankructwo i nie amatorzy.
FM12, wersja jakakolwiek, mam wszystkie ligi europejskie[/quote]

Sparta Rotterdam - liga holenderska nie jest za silna, 6 krotny mistrz Holandii przebywający w kryzysie, przywróć mu należyte miejsce poczynając od awansu do Eredivisie, na nowym stadionie kończąc, bo obecny nie jest zbyt duży.

[quote=baszczu17]Grał ktoś Evertonem? Jak wygląda sprawa budżetu na transfery. Na starcie mam 0 i nie wiem czy mogę liczyć w połowie sezonie lub na koniec na jakąś kwotę(choćby 10mln)[/quote]

Napisz do Bolsona, forumowy ekspert od Evertonu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.