Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Salim Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Salim]Witam,
kumpel szuka klubu ze słabej lub średniej ligi ale z Europy. Najlepiej bez problemów finansowych, ale jeśli są to on da radę ;D
Klub z niezłą reputacją i jak najlepszymi szkółkami juniorskimi (on `słynie` w naszym gronie z wprowadzania newgenów do I składu)

Proszę o szybką odpowiedź :) [/quote]

podbijam ;)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
13.03.2012 20:51    #7772     Sufler - Porady do gry - taktyka

wujekzdzicho Młody aktywista

Gram sobie właśnie APOELEM i mam problem, bo potrzebuję mieć w lidze dużo rodzimych piłkarzy w kadrze. Wiecie może ile trzeba czekać, żeby np. młody Brazylijczyk dostał obywatelstwo?

Salim Partyzant

Witam,
kumpel szuka klubu ze słabej lub średniej ligi ale z Europy. Najlepiej bez problemów finansowych, ale jeśli są to on da radę ;D
Klub z niezłą reputacją i jak najlepszymi szkółkami juniorskimi (on `słynie` w naszym gronie z wprowadzania newgenów do I składu)

Proszę o szybką odpowiedź :)

madrid7 Partyzant

Ja miałem to samo zaaktualizowałem sterowniki i wszystko było dobrze. Problemem tez byc moze ze masz z microsoft visual z 2010 i 2008 wiec jeden z nich usun
VAMOS REAL!
HALA MADRID!

yuppy Partyzant

Ja również mam problem z kontraktami - ściślej to nie mogę zaoferować Novo i Ljuboji nowych kontraktów (takich jak chcą) a klauzula w kontrakcie (większa pensja za rozegranie meczy w reprezentacji) nie pomaga nic w podpisaniu kontraktów. Ma ktoś jakieś pomysły jak podpisać z tymi piłkarzami nowy kontrakt?

PabloBarca Partyzant

12.03.2012 19:26    #7777     Sufler - Porady do gry - Delac pozwolenie o prace.
Delac jak wiecie to młody utalentowany Golkiper Chelsea. Który jest wyp. do (Czeskie Budzejowice ??).
Zaczynajac gre Chelsea w tegorocznego fm. Kompletnie o nim zapomniałem, przez Courtisa ;). Jednak po sezonie wrócili obaj, moje szczescie nie trwało długo gdyż Delac nie moze dostac pozwolenia na prace i tu jest moj problem.
pytania.
1. Delac spedził 316 dni w WIELKIEJ BRYTANI z 1825 potrzebnych do obywatelstwa.. trzymac go w Klubie czy sprzedac ?..
2. obywatelstwo WIELKIEJ BRYTANI dostaje piłkaż grajac w Szkocji, Angli, Wali i Irlandi Pł. czy musi spedzic pełne 1825 dni np. w ANGLI ..

p.s. koncze juz drugi sezon i nikt go nie chce wyp. nawet nie chce pojsc do klubu partnerskiego Vitesse. ;)

tunis2008 Partyzant

12.03.2012 18:31    #7778     Sufler - Gra przez sieć - Problem z grą online
Witam,

Mój problem polega na zacinaniu, a bardziej spowolnieniu gry. Gdy przechodzę np z ekranu wiadomości, do ekrany "domowego" trwa to paredziesiąt sekund, podobnie jak chce kogoś wstawić do składu.

Dodam, że na single oczywiście wszystko chodzi płynnie. Nie robi też różnicy czy gram na necie stacjoarnym (10 mb/s) czy blue connectcie (0.2 mb/s - 0.8 mb/s)

Nie robi też różnicy czy ja czy kolega hostujemy - lagi i tak są :(

krawiecus Partyzant

12.03.2012 18:09    #7779     Sufler - Porady do gry - trening zagrania
Witam, mam taki problem:
Przez jakieś niedopatrzenie włączyłem zawodnikowi trening zagrania (konkretnie bramkarzowi Kosiorowskiemu unikanie grę słabszą nogą) i chciałbym to usunąć/wyłączyć/anulować. Da się to jakoś zrobic?

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
Ja przykładowo Mejias rejestrowałem w Castilli, mam w I zespole 2 bramkarzy, a nie ma żadnego problemu, żeby gracz zarejestrowany do zespołu B/C grał w pierwszym zespole (dopóki nie będzie więcej jak 6 takich graczy).

Reasumując, do I drużyny rejestruję tylko graczy, którzy tam będą grać i na pewno nie zostaną wysłani do rezerw. Mam bodaj 24 graczy zarejestrowanych tylko, bo po co rejestrować jakiegoś młodego i blokować mu grę w rezerwach.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution