Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Mar1992 Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.03.2012 14:36    #7701     Inne - Hyde Park - Wyżal się!
Żalę się: Czy u Was zawodnicy często chcą zarabiać jakieś... 50 razy więcej niż zarabiają obecnie? Mam problem z zatrudnieniem kogoś wartościowego, bo wszystkich chyba jaja swędzą, albo w młodości mieli pożar w kołysce i ich matka szpadlem przygaszała.

MichałACM Partyzant

Nie znalazłem swojego problemu z nową stroną, więc piszę :P

Otóż jak wybieram talenty po pozycji i chcę przejść na drugą stronę wyszukiwania to owszem przechodzi, ale usuwa się wybrany filtr i generalnie tylko przy szukaniu przez pozycje - nie zapamiętuje żadnego filtra
Legia Warszawa, to nasza duma i sława!

adziksts Partyzant

24.03.2012 11:05    #7703     Sufler - Problemy techniczne - problem z baza danych
Podbijam.

Mam taki sam problem jak kolega wyżej. FM 11 normalnie odpalał na moim PC. W FM 12 nie wczytuje mi bazy danych. U kumpla zainstalowałem i wszystko dobrze chodzi, nie ma żadnych błędów. Mam system Vista, komputer spełnia wymagania gry.

Lukkas10 Partyzant

Szukam młodych max 17 lat zawodników do Huddersfield Town. Warunek konieczny do spełnienia to to, aby nie miał on żadnych problemów z uzyskaniem pozwolenia na grę w Anglii. Podawajcie sprawdzonych młodziaków, bo wysłać scouta mogę (póki co) tylko na teren Wysp Brytyjskich.
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

GrzegorzK Partyzant

24.03.2012 08:46    #7705     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Ja prowadzę Fiorentinę i mój problem jest następujący. Gram ustawieniem 3 (ŚO) 2 (WO) 2 (DP) 1 (OPŚ) 2 (N) i nie wiem jakim tempem i jaką szerokością grać, próbowałem już różnych ustawień i żadne mi nie pasuje, bo raz wygrywam z Milanie 2:0 a tydzień później na tej samej taktyce remisuje u siebie z Lecce i przegrywam w Novarze. Z kolei nie chce zmieniać ustawienia, bo bardzo pasuje do zawodników których mam i w tym ustawieniu mam już całkiem dobre zgranie, ale jeśli to będzie konieczne to zmienię taktykę. A więc podsumowując, czy moje ustawienie jest dobre i jak radzicie jakim tempem grać, oraz jak szeroko ustawić graczy ??

jaruone Młody aktywista

Witam,
Chciałbym móc (nie rozpoczynając gry od nowa) wyedytować kolor czcionki którą jest wyświetlany komentarz w trakcie meczu na bardziej kontrastową. Jak się do tego zabrać nie używając FMRTE ?? Gdzie znaleźć plik w którym są zapisane te dane.
Dawniej był CMREV Colour Changer (tak się chyba ten edytor zwał) a teraz jest to bardziej problematyczne.
A nie będę płacił za FMRTE żeby użyć go raz do zmiany koloru czcionki - prosiłbym kolegów grafików (lub znających temat) o podpowiedź.
Zawsze preferowałem ręczne grzebanie w xml'ach i tworzenie settingów do facepacków w notatniku :P

djhunter Partyzant

Mam dosyć nietypowy problem z crash dumps'ami w FM-ie 2012.
Mianowicie parę dni temu zainstalowałem grę i zacząłem nowy sezon i na początku było wszystko OK. Przeszedłem cały okres przygotowawczy, zagrałem w sumie ok 10 meczy i nie miałem żadnych problemów. Niestety nagle zaczęły mi wyskakiwać crashe podczas praktycznie każdego meczu (może 1 na 10 uda mi się dograć do końca bez błędu). Crashe wyskakują w różnych minutach, czasami na początku, czasami na końcu, a najczęściej chyba po przeprowadzeniu rozmowy motywacyjnej w przerwie i powrocie do gry. Ale co jest w tym ciekawe to to, że po każdym crashu zapisuje mi się taki plik:
http:(...)ile.html w folderze "Moje dokumenty\Sports Interactive\Football Manager 2012".
Nie widziałem jeszcze w całym temacie, żeby ktoś też tak miał...
Próbowałem już chyba wszystkich sposobów, które tutaj podawaliście - usuwałem folder crash dumps, usunąłem cały folder "Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Sports Interactive", przeinstalowałem całą grę, niestety cały czas jest tak samo i nie da się grać, bo przecież nie będę szedł przed każdym meczem na urlop (a jestem pewien, że to nie chodzi o jeden konkretny, bo jeden mimo błędów udało mi się raz dokończyć i z następnym jest dokładnie tak samo, zresztą próbowałem też rozpocząć nową grę i od pierwszego meczu działo się tak samo...).
Dodam tylko, że raz (mniej więcej na początku występowania tych crashy) miałem tak, że w trakcie meczu wyskoczył mi błąd, ale gra szła dalej i normalnie dokończyłem mecz, zapisałem grę na nowym save'ie (w razie jakby miał być z nim później jakiś problem) i dopiero wszystko zamknąłem - na dodatek save normalnie działał...
Gram w serię FM-a od części CM3 i miałem już masę różnych problemów z crashami, z jednymi radziłem sobie lepiej, z drugimi gorzej, ale takich jazd przez cały czas jeszcze nigdy nie miałem...:/
Jeśli ktoś ma jakikolwiek pomysł czym to może być spowodowane i co można by było jeszcze zrobić, żeby jakoś sobie z tymi crashami poradzić, lub sam miał taką sytuację, jak opisana przeze mnie powyżej, to bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź! Z góry bardzo dziękuję :)

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

[quote="TomiGNO31"]A wiadomo na jakim patchu ten błąd znika?[/quote]

Jeśli miałbyś oryginał gry to nie miałbyś problemów, bo Steam automatycznie pobierze ci "łatkę". Ja nie rozumiem, macie problemy, to kupcie sobie oryginał. Nie mów tylko, że kupowałeś grę, albo że masz steama offline, bo byś się nie pytał tylko byś już dawno miał po problemie. "Gram na czystej grze" - hahhaha nie wydali cracka do patchy. Ot szkoda!

Możecie mnie banować za offtop ale niech wszyscy się zastanowią, czy tak sformułowane pytania zadawał by człowiek, który by kupił grę? Odpowiedź brzmi NIE!

Drinkwater Partyzant

23.03.2012 14:50    #7709     Sufler - Porady do gry - [FM 2012] Historia Zawodnika
Nie ma innej możliwości pobrania łatki niż przez Steam.

Twój problem może jedynie rozwiązać zakup gry w sklepie, nie będziesz musiał się kłopotać z takimi błędami i z tym jak pobrać nową łatkę.
The only person standing in your way is you.

staszek_konewka Partyzant

23.03.2012 14:27    #7710     Sufler - Porady do gry - [FM 2012] Historia Zawodnika
Witam,
Problem jest następujący, nie archiwizuje się historia zawodnika.
Przykłady:
1. W zimowym okienku transferowym kupuje zawodnika z kluba A (ma on tam rozegrane mecze) do klubu B ---> w historii zawodnika jest nadpisywany rekord i nie widać, że grał on w klubie A przez pół sezonu tylko tak jakby od początku sezonu był w klubie B.

2. Piłkarz gra cały sezon w jednym klubie. rozpoczyna się drugi sezon i analogicznie jak powyżej zostają nadpisane wartości (czyli był sezon 2010/2011, 2011/2012 i zaczyna się 2012/2013 - w historii wygląda to tak sezon 2010/2011 i następny to już 2012/2013)

3. W parze za powyższymi idzie brak wyświetlania ceny za transfer, informacji o wyp itp.

Czy zainstalowanie Patch'a może coś poprawić, spotkaliście z takim bugiem? (i jeśli tak to czy jest możliwość ściągnięcia patch'y inną metodą niż przez steama?)

Pozdrawiam
Staszek Ptaszek

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.