Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

MaciejBBB Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
31.03.2012 12:39    #7651     Sufler - Inne - Problem z juniorami
Witam

Po pobraniu najnowszych uaktualnień i dodatków pojawił się u mnie problem z drużyną juniorską, a mianowicie juniorzy przychodzący do klubu mają 18 lat i więcej. W ogóle wygląda to tak jakby drużyna młodzieżowa była nie aktywna, nie wiele można w niej zrobić np. nie można przypisać trenerów do określonych treningów (chodzi o gwiazdki) Czy wy też tak macie? Sadze że jest to wina dodatku CM Revolution Polska Liga Update 2012 1.1 ale nie mam pewności. Jakieś pomysły? Pozdrawiam

Haay Partyzant

31.03.2012 12:35    #7652     Sufler - Porady do gry - Zapelnienie trybun
Wlasnie moim podstawowym problemem jest przygotowanie przedmeczowe. Czytalem troche na ten temat ale po nieudolnym kombinowaniu wedlug swoich jakichs tam przekonan i poradniku o treningu przedmeczowym stwierdzilem ze chyba lepiej bedzie jak to moj asystent bedzie prowadzil ta rzecz.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="MaciejBBB"]Witam! Mam pytanie z innej beczki. Zaznaczam żeby mój asystent organizował sparingi, ale problem w tym że on tego nie robi i muszę ręcznie to ustawiać. Mam również taki problem że jak wchodzę w drużynę młodzieżową to nie mogę przypisać trenerów do odpowiednich treningów (chodzi o gwiazdki) a w seniorskiej działa bez problemu, w ogóle nie mogę w juniorach nic zrobić. Posiadam najnowsze uaktualnienia i dodatki z cm revolution. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam[/quote]

To nie jest miejsce na zadawanie tego typu pytań...

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

31.03.2012 11:53    #7654     Sufler - Porady do gry - Zapelnienie trybun
Może po prostu masz marną reputację. Warto sprawdzić w edytorze profil kibica, jaki ma Twój klub. Jest tam coś takiego jak lojalność. Na marginesie dodam tylko, że nie masz co narzekać. Problem pojawia się gdy prowadzi się Monaco, które przejść można w około godzinę. Zarząd mówi zresztą, że nowego stadionu nie będzie, bo nie będzie nowych kibiców. A doprawdy, regularny uczestnik LM ze stadionem gorszym w liczebności niż choćby Wisły Kraków? Paranoja. To oczywiście przekłada się na wpływy. No i wracając do tematu, jeśli chcesz podnieść ilość fanów na mecz warto sprowadzić klubową legendę albo wielką gwiazdę. A najlepiej by grajek zawierał w sobie i to i to.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Haay Partyzant

31.03.2012 11:01    #7655     Sufler - Porady do gry - Zapelnienie trybun
Witam.
Gram juz 7 sezon klubem z dosyc malego miasta bo ma zaledwie 150k mieszkancow ale uwazam ze raczej z zapelnieniem moich 22-29k miejsc na stadionie nie powinno byc problemu a jednak caly czas na moj stadion przychodz zaledwie 9-14k widzow. Nawet w meczu ktorym przeciwnikiem ktorym bylo Napoli i Tottenham w lidze europejskiej to i tak frekwencja byla 12k.
Druzyna praktycznie budowana od zera teraz juz znaczy cos na arenie europejskiej gdyz wyjscie z grupy ligii europejskiej uwazam za sukces oraz 2x kwalifikacja do ligi europejskiej poprzez lige.
Mozecie powiedziec mi jakie sa sposoby na zapelnienie trybun?? Bo niby jak sa wyniki to sa i widzowie ale u mnie pomimo dobrych wynikow ta frekwancja stoi w jednym i tym samym miejscu.
Widzialem w podpowiedziach ze mozna poprosic zarzad o zorganizowanie "dnia kibica" ale jednak w interakcji z zarzadem nie znalazlem zadnej do tej podpowiedzi pozycji.

Pozdrawiam

airwolf2 Partyzant

djhunter

Rozwiązałeś może swój problem? mi on się zaczął pojawiać po zaktualizowaniu transferów. W około 66 minucie meczu błąd. Też już na miliony sposobów to przerabiałem i nic.

wujeks Partyzant

30.03.2012 22:05    #7657     Sufler - Porady do gry - Restart meczu
Witam!

Ostatnio spotkała mnie dosyć przykra sytuacja... Grałem sobie spokojnie mecz, dominowałem cały czas, mój pretendent do korony króla strzelców zdobył hattricka i prowadziłem 3:0. Aż tu nagle, gdy w 85' chciałem zrobić zmianę wyskoczył błąd, gra się wyłączyła... No cóż, pomyślałem trudno. Zawiodłem się, ale gra się dalej. Miałem zapis akurat przed tym spotkaniem, więc nie było tragedii. No tylko założyłem sobie, że skoro w uczciwym warunkach miałem mecz w kieszeni, to nawet jeśli teraz przegram, to zagram jeszcze raz, aż uda się zdobyć 3 punkty. No i tu pojawia się problem... W każdym następnym meczu mój zespół nie istnieje. Używałem tego samego składu, taktyki... Rozmowy motywacyjnej na przedmeczowej odprawie... Nic. Po prostu jak w pierwszym meczu dominowałem, tak teraz jestem w defensywie od 1'. Wyniki to zazwyczaj 0:0 albo 0:1. Raz udało mi się strzelić dwa gole, to zremisowałem 2:2. Dodatkowo prawie w co drugim meczu jest karny przeciwko mojej drużynie (w dotychczasowych rozgrywkach, na 20 meczy ligowych w żadnym mój zawodnik nie faulował w obrębie własnej szesnastki). Potem zacząłem kombinować w taktyce i też zero zmian... Mecz za każdy razem wygląda tak samo. Pomyślał bym, że może coś jest po prostu ze mną nie tak, ale w tym pierwszym spotkaniu jednak zagrali jak należy... Ta cała sytuacja dziwi mnie także dlatego, że na papierze moja drużyna jest o wiele lepsza... Trochę mnie ta cała sytuacja demotywuje... Do tej pory grałem w najnowszego FM-a tylko u kolegi... Gdy w końcu zdecydowałem się go kupić, to dostałem takiego klopsa... Pewnie najłatwiej byłoby po prostu odpuścić ten mecz i pozwolić na porażkę, czy tam remis, ale wiem, że wtedy straciłbym motywację do dalszej rozgrywki... Dlatego w mojej głowie pojawił się dość dziwny pomysł... Czy ta gra nie ma jakiegoś "systemu" przeciwko oszustom? Czy to norma, że mecze grane po raz któryś z rzędu po prostu nie wychodzą twojej drużynie? Nigdy wcześniej nie restartowałem meczu, także nie miałem okazji tego sprawdzić. Ale może któryś z użytkowników ma na ten temat jakąś wiedzę i mnie oświeci :) Jeśli byłaby to prawda, to chyba musiałbym po prostu pogodzić się z faktem i oddać to spotkanie :)

WariatCFC Młody aktywista

[quote="hapek"]Z drugiej strony zal mi cie po pewnie jestes za polonia gieksa dyskobolia warszafka, albo inna legła poległa która kradła pilakarzy innym kluba, albo wisla skisla tak jak ty, a moze lechia olimpia poznan gdansk, albo ruchowi chorzowskie psy[/quote]

MaciejBBB Partyzant

Witam! Mam pytanie z innej beczki. Zaznaczam żeby mój asystent organizował sparingi, ale problem w tym że on tego nie robi i muszę ręcznie to ustawiać. Mam również taki problem że jak wchodzę w drużynę młodzieżową to nie mogę przypisać trenerów do odpowiednich treningów (chodzi o gwiazdki) a w seniorskiej działa bez problemu, w ogóle nie mogę w juniorach nic zrobić. Posiadam najnowsze uaktualnienia i dodatki z cm revolution. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam

Flame333 Partyzant

30.03.2012 16:37    #7660     Sufler - Porady do gry - wzrost poziomu trudności
Czy nagły wzrost poziomu trudności gry po zainstalowaniu nowego patcha to powszechne zjawisko? Czy tylko ja mam teraz potworne problemy z grą ustawieniami i drużynami z poprzedniej wersaji gry?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.