Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

raul.7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
02.04.2012 00:04    #7641     Sufler - Porady do gry - wzrost poziomu trudności
[quote="legolas czarny"]Tym razem Si chyba robi sobie z nas jaja. Moi napastnicy w 3 ostatnich meczach nie wykorzystują 8 set, a przeciwnicy oddając 5 celnych strzałów strzelają 4 bramki (na bramce mam ter Stegena, czyli dobrego bramkarza). W innych meczach strzały są najczęściej w stylu 15 do 3 dla mnie, a wyniki 1-1 lub 1 -2 dla przeciwnika. Dodatkowo inteligencja naszych obrońców została obniżona chyba do zera. Ja rozumiem zwiększyć poziom trudności, ale teraz to chyba tylko cud może nam dać zwycięstwo, bo problemem nie jest to żeby grać dobrze, tylko to, że przeciwnik oddając 3 strzały strzela 2 bramki., a nasi obrońcy nie spieszą się z tym żeby mu przeszkadzać.[/quote]

To jakaś parodia. Specjalnie zacząłem sezon Newcastle i nie miałem jakichkolwiek problemów. Wygrywałem czy to z City, czy z Liverpoolem, czy nawet z Arsenalem i Manchesterem United. Strzeliłem coś koło 80 goli i na koniec ligi zająłem 2 miejsce w tabeli ze stratą zaledwie 1 oczka do City. Były mecze po 1:0 owszem, ale 3:0 oraz 4:0 także się zdarzały i to nie tak rzadko. Przesadzacie i tyle. Jak na moje to jest o niebo lepiej ;>

legolas czarny Partyzant

01.04.2012 23:35    #7642     Sufler - Porady do gry - wzrost poziomu trudności
Tym razem Si chyba robi sobie z nas jaja. Moi napastnicy w 3 ostatnich meczach nie wykorzystują 8 set, a przeciwnicy oddając 5 celnych strzałów strzelają 4 bramki (na bramce mam ter Stegena, czyli dobrego bramkarza). W innych meczach strzały są najczęściej w stylu 15 do 3 dla mnie, a wyniki 1-1 lub 1 -2 dla przeciwnika. Dodatkowo inteligencja naszych obrońców została obniżona chyba do zera. Ja rozumiem zwiększyć poziom trudności, ale teraz to chyba tylko cud może nam dać zwycięstwo, bo problemem nie jest to żeby grać dobrze, tylko to, że przeciwnik oddając 3 strzały strzela 2 bramki., a nasi obrońcy nie spieszą się z tym żeby mu przeszkadzać.

Titto Partyzant

Witam, mam pewien problem w FM 12 w połowie pierwszego uruchomionego meczu pojawia mi się błąd konkretnie http://scr.h(...)/ebymfgn mam fm-11 i tam taki błąd nie wyskakuje. Bardzo proszę o pomoc wydałem trochę na tą grę i trochę głupio by było przerwać po 1 miesiącu grania. Pozdrawiam.

gg2pac Partyzant

01.04.2012 16:49    #7644     Sufler - Porady do gry - Trening
Mam taki problem gdyż gram w Fm od 2 lat i nie wiem czy lepiej mieć jednego trenera przydzielonego do jednej funkcji np. 2 tr. bramkarzy jeden do Chwytanie a drugi do Obrony strzałów czy lepiej żeby obydwoje trenowali Chwytanie i Obrone strzałów ?

seba1702 Młody aktywista

01.04.2012 13:23    #7645     Sufler - Inne - Ligi bez ograniczeń !
Najlepiej to Bundesliga z takich większych, ale tam jest problem, że w Pucharze Niemiec w składzie może być maksymalnie 8 spoza UE więc musisz troszkę uważać, ale właśnie tam jest najbardziej liberalnie
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

gelo01 Partyzant

Witam... z góry przepraszam, jeżeli nie trafiłem do odpowiedniego działu z pytaniem. Chodzi o możliwość sprowadzania piłkarzy z poza UE. Chcąc ostatnio pozyskać z wolnego transferu Brazylijczyka wyskoczył komunikat, że "klubom nie mona z zagranicy sprowadzac piłkarzy z poza UE"... Czyli nie bede mogl sprowadzac ich wogole?? Na czym to polega? Gram w 3 lidze niemieckiej. Z góry dziekuję za pomoc i wyjaśnienie mi problemu :)

Nygga147 Partyzant

31.03.2012 22:58    #7647     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam!

Mam taki problem: gram 3 sezon w FM 2009 Barceloną, coś tam udało się wygrać, ale styl mnie kompletnie nie przekonuje. W pierwszym sezonie grałem sztandarowym ustawieniem Katalończyków, czyli 4-3-3, jednak mimo świetnych, kreatywnych pomocników i nie gorszych grajków z przodu strzelałem bardzo mało bramek, a i sporo traciłem. Po sezonie zmieniłem ustawienie na 4-1-3-2 i było ciut lepiej, jednak dalej leszcze typu Racing, Recreativo czy Sporting Gijon bez problemu odbierali mi punkty, a w LM takie ekipy jak Roma, Lyon czy nawet kijowskie Dynamo potrafiły mnie całkiem zdominować. Teraz jestem po 10 kolejkach 3 sezonu i już to ustawienie się w ogóle przestało sprawdzać. Próbuję zmieniać tempo rozgrywania, nastawienie, kreatywność, ale nic to nie daje.
Czy ktoś byłby mi w stanie cokolwiek poradzić, zaproponować jakieś ustawienie i schematy taktyczne? Tylko od razu mówię, że kiepsko u mnie ze skrzydłowymi (co akurat w systemie gry Barcy jest dość oczywiste), więc ustawienie z bocznymi pomocnikami raczej odpada, tym bardziej, że sprowadziłem jeszcze dwóch kreatywnych pomocników: Carlosa Eduardo i Renato Augusto. Z góry dzięki za pomoc.

bugi42 Młody aktywista

31.03.2012 18:25    #7648     Sufler - Porady do gry - Restart meczu
No dobra, podałem być może nie prawdziwą informacje, ale jak wytłumaczycie problem autora tematu. Zresztą często tak miałem, że po zapisaniu gry przed meczem (nie w celu użycia metody S&L oczywiście), moja drużyna grała tragicznie w tym meczu.
...

Madridista07 Partyzant

31.03.2012 15:59    #7649     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze wczytaniem gry
Ja mam taki problem, że musiałem usunąc managera,a zapis sobie zachowałem. Teraz nie mogę go wczytac, wyskakuje że zapisana gra nie została wczytana. mam zaintalowanego patcha i uaktuallnienie takie jakie miałem wcześniej. Wiecie może o co chodzi? Z góry dzięki :)

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
[quote="maer20"]Ile czasu bys potrzebowal na zrobienie mega paczki do klubow z nowego dodatku z 4 liga polska tam brakuje z ponad 100 herbow? Oczywiście podałbym ci id klubów i znalazłbym herby w necie.Z jakiej strony najlepiej brac linki z herbami?
Jak mozna poprawic herb klubu ktory ma nieaktualny herb wystarczy tylko miec zrobiony nowy i sie sam zmieni?[/quote]

Taką paczkę już kiedyś zacząłem robić, a nawet szukałem osób chętnych do pomocy, jeśli podałbyś numery id i poszukał herby byłoby na pewno szybciej. Samo wykonanie to tylko kilka godzin pracy. Jednak z własnego doświadczenia, wiem, że znaleźć odpowiedniej wielkości i jakości herby będzie niezwykle trudno. O ile III Liga jest do zrobienia, to z IV będzie olbrzymi problem. Najprościej użyć wyszukiwarki grafiki google. Oczywiście 90minut.pl z góry odpada.

A co do drugiego Twojego pytania to zmieni się, pod warunkiem, że tak samo nazwiesz plik .png.
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.