[quote="legolas czarny"]Tym razem Si chyba robi sobie z nas jaja. Moi napastnicy w 3 ostatnich meczach nie wykorzystują 8 set, a przeciwnicy oddając 5 celnych strzałów strzelają 4 bramki (na bramce mam ter Stegena, czyli dobrego bramkarza). W innych meczach strzały są najczęściej w stylu 15 do 3 dla mnie, a wyniki 1-1 lub 1 -2 dla przeciwnika. Dodatkowo inteligencja naszych obrońców została obniżona chyba do zera. Ja rozumiem zwiększyć poziom trudności, ale teraz to chyba tylko cud może nam dać zwycięstwo, bo problemem nie jest to żeby grać dobrze, tylko to, że przeciwnik oddając 3 strzały strzela 2 bramki., a nasi obrońcy nie spieszą się z tym żeby mu przeszkadzać.[/quote]
To jakaś parodia. Specjalnie zacząłem sezon Newcastle i nie miałem jakichkolwiek problemów. Wygrywałem czy to z City, czy z Liverpoolem, czy nawet z Arsenalem i Manchesterem United. Strzeliłem coś koło 80 goli i na koniec ligi zająłem 2 miejsce w tabeli ze stratą zaledwie 1 oczka do City. Były mecze po 1:0 owszem, ale 3:0 oraz 4:0 także się zdarzały i to nie tak rzadko. Przesadzacie i tyle. Jak na moje to jest o niebo lepiej ;>
To jakaś parodia. Specjalnie zacząłem sezon Newcastle i nie miałem jakichkolwiek problemów. Wygrywałem czy to z City, czy z Liverpoolem, czy nawet z Arsenalem i Manchesterem United. Strzeliłem coś koło 80 goli i na koniec ligi zająłem 2 miejsce w tabeli ze stratą zaledwie 1 oczka do City. Były mecze po 1:0 owszem, ale 3:0 oraz 4:0 także się zdarzały i to nie tak rzadko. Przesadzacie i tyle. Jak na moje to jest o niebo lepiej ;>
Najnowsze posty