Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tittoro Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.04.2012 22:17    #7601     Sufler - Porady do gry - przedmeczowy problem
Witam. Mam problem związany z rozgrywaniem meczy, chodzi o to, że gdy zatwierdziłem skład, wyskakuje mi błąd
który ponawia się kilkukrotnie. Po tym zapowiedź meczu wygląda tak
przy kontynuacji wyrzuca mnie z gry. O co może chodzić?

lanczkos94 Partyzant

06.04.2012 18:13    #7602     Sufler - Dodatki do gry - Wgrywanie Logopacków FM2012
Witam wszystkich, jestem tutaj nowy :)

WIec mam następujący problem. Nie potrafię wgrac logo/face packów i tym podobne. Jak się to robi ?
Wiem, że trzeba wejść w Moje Dokumenty -> Sports Interactive -> Football Manager 2012 , ale nie wiem co dalej robić, gdyz w tym folderze mam tylko puste foldery pochodne takie jak "db,matches,games" itp...

Jeżeli był takowy temat, bądź dałem zły dział- przepraszam.

Z góry dziękuje.

NiiQ Partyzant

06.04.2012 16:54    #7603     Sufler - Porady do gry - Wspólczynnik
Witam, skończyłęm sezon Spartą Praga na pierwszym miejscu z bilansem 28-2-0 co gwarantuje mi udział w el. do LM i tu zaczyna się problem bo wcześniej doszedłem bardzo daleko w LM bo aż do ćwierćfinału po drodze elimunując Arsenal a w grupie wyprzedziłęm Basel i Szachtar Donieck, ranking mojej ligi wspoczył na 15 miejsce i zgodnie z tym powinienem zaczynać w 3 fazie el. do LM a i jeden zespół z ligi Czeskiej w tym przypadku Banik Ostrawa w 2 fazie i 3 inne zespoły w el. do LE a jest inaczej bo zaczynam tak samo jak w tamtym sezonie czyli w 2 fazie jako jedyny przedstawiciel Czech w LM. Trochę mi to przeszkadza bo fajnie by było gdybym zaczynał lepiej roztawiony a Banik miałby szanse się pokazać.

unnical333 Partyzant

@astromat

Oczywiście bardzo mi się przyda (Andorczycy odzyskają Niepodległość :). W międzyczasie udało mi się dojść jak poradzić sobie z nazwiskami ... gdybyś miał jakiś problem to pytaj śmiało .... wspólnie łatwiej rozwiązywać takie zagadki :)

szfedo Przodownik pracy

Siema. Mam następujący problem, otóż w grze po sieci zamiast atrybutów wyskakuje mi profil zawodnika. W ustawieniach mam oczywiście zaznaczone żeby właził domyślnie w atrybuty. Na singlu problem nie występuje, może ktoś wie co zrobić żeby ładowały mi się atrybuty zamiast profilu, który jest wg mnie beznadziejny.

Fenix Partyzant

Grałem w wiele wersji FM-ów ale naprawdę, ten Football Manager jest najbardziej wkurzający ze wszystkich razem wziętych. Muszę założyć ten temat, bo już nie mogę i nie wiem, czy to ja mam tylko takie problemy, czy co? A może inni grają lepszymi drużynami? W każdym razie - w tym FM-ie widzę że NIE DA SIĘ niczego osiągnąć małym klubem - w ogóle ciężko cokolwiek osiągnąć, a co dopiero małym. Wydaje mi się, że twórcy powinni nazwać grę Morale Manager 2012, bo widzę że w tej grze morale odgrywają znaczną, przecenioną rolę (w poprzednich było podobnie, ale nie było to aż tak drastyczne).
Przykład - gram słabym klubem, udało mi się jakoś zmontować konkretną ekipę (aż cud) i miałem dobre wyniki. Oczywiście tradycyjnie bywały jedna, dwie kontuzje w meczu, ale jakoś ciągnąłem, uzyskałem fajną passę. Nadchodzi mecz z drużyną o wyższej reputacji, ale parę miejsc niżej - na wyjeździe - gromię rywali 5-0, ale w meczu tym kontuzji doznaje uwaga - trzech moich zawodników (w tym jeden już po wykorzystaniu zmian. Patrzę po meczu, tradycyjnie kontuzje są długie, parę tygodni. Gram następny mecz z rywalem na mniej więcej równym poziomie, też niżej ode mnie - u siebie. Oczywiście muszę zmienić skład bo nie mogą grać kontuzjowani podstawowi piłkarze (oczywiście wszyscy kontuzjowani byli kluczowi) i - dostaję 1-6. Wyobrażacie to sobie? Najpierw 5-0 wygrana, potem 1-6. Oczywiście morale spadły i znając życie teraz będą same porażki, bo nie da się tego naprawić, a niemal każda rozmowa motywacyjna - o ile w poprzednim FM-ie funkcjonowała dobrze - o tyle w tym obraca się przeciwko trenerowi.
Też macie takie sytuacje? Zaradzacie jakoś temu? Ściągnąłem tego cholernego steama, wydają te swoje patche-sratche a i tak nic to nie zmienia w silniku gry.

giallorosso Partyzant

Na bramkę polecam Laurentiu Branescu z Juve. Na starcie 18 lat, ogromny potencjał, bramkarz na lata.
Środkowy obrońca - Johan Martial, Guillermo Burdisso, Stefan Savic. Tego ostatniego City powinno Ci wypożyczyć z opcją pierwokupu bez najmniejszego problemu.

[quote="bugi42"]Willian[/quote]

U mnie gra jako OPŚ. Chłopak jest niesamowity. Ładne długie podanie do niego na dobieg = bramka. Niesamowita szybkość, niesamowita technika.
Wczoraj rozbiłem Juventus 2:0 po dwóch jego golach.

GoralPL Partyzant

05.04.2012 23:48    #7608     Sufler - Porady do gry - Puchar Euro i wychowankowie
Mam problem . Otóż przerobiłem klub z 4 ligi polskiej w edytorze . dałem trochę pieniędzy i kupiłem graczy na poziomie polskiej ekstraklasy (Małecki, Rudnevs, Perquis, Radovic) . Wygrałem ligę i PP . Poprzez wygranie w PP zakwalifikowałem się do Ligi Europejskiej (Puchar EURO) . Dostałem wiadomość, że muszę w składzie mieć 4 wychowanków a mam tylko 1 . Co teraz zrobić ? Wychowanek musi trenować u mnie przez 3 lata w wieku 17-21 lat .

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
05.04.2012 18:57    #7609     Sufler - Porady do gry - Język gry
Problem rozwiązany, kłódka.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

vlacco Partyzant

Mam problem z crash dumps. Kiedy chcę przejść do nowego sezonu (26 czerwca 2013) to za każdym razem wyskakuje mi błąd. Ktoś może mi wyjaśnić, co mogę zrobić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.