Panowie proszę o pomoc bo zaraz zwariuje. Po zainstalowaniu nowej łatki ta gra jest po prostu nie grywalna. No nie da się i koniec. Ja już po prostu nie wiem co mam zrobic, żeby zacząc wygrywac. Gram moim Rennes drugi sezon. Naprawde poczyniłem duże wzmocnienia. Do mojego klubu przyszli gracze jak np Oscar, Belhanda, Corchia, Griezmann, Poli, Munoz, Yanga Mbibwa, Kara, Jali, M;baye Niang, Lacina Traore. Sami przyznacie, że z takimi piłkarzami mam obowiązek odnosic suksecy. Połowę z tych graczy zakupiłem w grudniu pierwszego sezonu więc nie może byc tutaj mowy o problemach z aklimatyzacją zwłaszcza, że większośc z nich to Francuzi ( taką objąłem politykę transferową). Na początku grałem tak jak na wcześniejszej łatce 4-5-1 ale szlag mnie trafiał bo albo dopychałem 1-0, 2-1, albo remisowałem. Co chwile wyświetla mi się komunikat : zmarnowana szansa na zwycięstwo albo, że np Dijon ratuje remis. To jest chore. FM podobno dąży do realizmu ale nie ma w prawdziwej piłce takich sytuacji, że mój zespół oddaje po 20 strzałów na mecz z czego może 4-5 jest celnych a rywale często z przypadku raz celnie uderzą na moją bramke i zdobywają gola. Jestem cierpliwy daję dużo szans piłkarzom, oraz taktyce na zapoznanie się z nią, ale w każdej jest to samo. 4-4-2 kicha, 4-2-3-1 kicha, teraz próbuję ustawienia z 3 ofensywnymi pomocnikami z Griezmannem, Belhandą i Oskarem ale też szału nie ma. Staram się oglądac całe mecze, analizowac grę przeciwnika, ale czasami mam taką myśl, że czego bym nie zrobił to rywal i tak dopchnię tą cholerną bramkę. W pierwszym sezonie zająłem 7 miejsce teraz jestem w końcówce drugiego na 8. To jest po prpostu N-I-E M-O-Ż-L-I-W-E, gram w FM od wersji 2009 i jeszce nigdy nie był on tak zniechęcający, tak bardzo odbierający przyjemnośc z gry. BaRdzo Proszę Was koledzy o pomoc bo na prawde chciałbym znowu cieszyc się grą za którą zabuliłem 130 zeta a nie zarywac nocę w obyślaniu - jak tu teraz ustawic zespół
Najnowsze posty