Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ZjadaczQw Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.04.2012 13:57    #7541     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Siemka, gram arsenalem 1szy sezon i mam spore problemy z wygrywaniem.
Jaką taktykę polecacie i z jaką rolą najlepiej sprawdza się RvP ?
Mam FM 2012

Garganator Partyzant

Chyba mówimy o tym samym problemie. Też mi save zrobił crasha i nie chce chodzić z jakiegoś dziwnego powodu.

http://image(...)ave.png/ - Tutaj jest screen z crashem. Da się to jakoś naprawić ? Mam oryginał i mam tego FM-a jako konto na Steamie.

serotonin Partyzant

Panowie mam problem. Gram Newcastle właśnie zacząłem czwarty sezon i mi się save spierdzielił :/ jak chce go włączyć to pojawia mi się crash dumps i wywala mnie z gry. Jak włączam inne savy to gra chodzi tylko na tym jednym tak się robi! Da się to jakoś naprawić?

serotonin Partyzant

Panowie mam problem. Gram Newcastle właśnie zacząłem czwarty sezon i mi się save spierdzielił :/ jak chce go włączyć to pojawia mi się crash dumps i wywala mnie z gry. Jak włączam inne savy to gra chodzi tylko na tym jednym tak się robi! Da się to jakoś naprawić?

heaieono Partyzant

13.04.2012 12:35    #7545     Sufler - Problemy techniczne - Problemy FM stabilizacja
A wiec mam taki problem. 1 to fm dlugo mi sie zapisuje a czasem nawet wczytuje. 2 gram, gram az nagle mi sie zwiesza (w procesach) brak odpowiedzi, ale po jakims czasie minucie czasem wiecej wraca do normy. Najgorzej przy ladowaniu(przechodzeniu z dnia na dzien).

Jakies pomysly jakbym mogl przyspieszyc fm'a? Ustawienia jakies?

Mam 1gb ram'u, 2.20ghz 2rdzenia, windows xp.

Jesli jest jakis podobny temat, widocznie go nie zauwazylem gdy szukalem.

Pomocy^.^

jojko Partyzant

13.04.2012 09:43    #7546     Sufler - Problemy techniczne - SI Forum
Mam problem z rejestracja na stronie Sports Interactiv Community. Robię rejestracje krok po kroku mimo to przez 3 dni nie otrzymałem na skrzynkę pocztową żadnego klucza aktywacji a takowy ma przyjść. Także wysłałem poprzez tą stronę zapytanie czemu tak się dzieje mimo to także nie otrzymałem na to odpowiedzi. Próbowałem już na kilka emaili się zarejestrować i dalej to samo u kolegów występuje ten sam problem. Macie jakieś rady? Czy ktoś mógłby odstąpić mi swoje konto na tym forum? Z góry dzięki za każda odpowiedź.

witja Partyzant

13.04.2012 09:10    #7547     Sufler - Inne - Liga Japońska
Witam, mam problem. Mianowicie nie moge podczas rozgrywki dodać do gry ligi japońskiej. Nie mam jej tak jakby w bazie lig azjatyckich. Problemem jest moja aktualna rozgrywka czy tak po prostu jest? :D

mevan93 Partyzant

mam podobny bład co kolega wyzej. Gram kariere Bayernem i mam rok 2014. Ostatni zapis robilem dzis po poludniu po czym wylaczylem gre. Teraz, na wieczor chce wczytac gre i wyskakuje blad "Runtime Error C++ Library" (nie wiem czy napisalem w dobrej kolejnosci). Inne kariery moge wczytac bez problemu a tej jednej nie moge.
Wczesniej nie mialem podobnego problemu.
Oryginał.

Adi7445 Partyzant

12.04.2012 18:54    #7549     Sufler - Porady do gry - Problem z piłkarzem
Witam. Mam problem z piłkarzem Sebastian Giovinco kupiłem go do Juventusu w pierwszym sezonie w styczniowym okienku transferowym i nie mogę dać mu numeru i przez to nie może grać, skączyłem już pierwszy sezon i myślałem że to się zmieni ale nadal nie mogę dać mu numeru i dalej nie może grać. Prosił bym o pomoc

Czajan Partyzant

12.04.2012 16:12    #7550     Sufler - Inne - Transfery
Witam.

W wersji 2011 grałem nimi przez 4 sezony. W 1 sezonie zająłem 4 miejsce, co pozwoliło mi na zagranie w el. LM. Udało się awansować i z tego co pamiętam wyszedłem nawet z grupy. W drugim sezonie zająłem 3 miejsce w lidze i LM miałem zapewnioną. W 3 sezonie osiągnąłem półfinał LM, ale Milan okazał się nieznacznie mocniejszy. W lidze znowu 3 miejsce. Problem właśnie w tym, że ciężko było bez znaczących transferów jednak tą Barceloną i Real zdystansować. Skład w zasadzie niezmienny, zrobiłem podajże 3-4 transfery( Ruffier z Monaco - Francuz, ale Bask jednocześnie, Monreal i Benat i ktoś jeszcze ale nie pamiętam). Fantastycznie grał Llorente a do tego niezwykle rozwinął się Muniain. Po tym sezonie odszedłem do Villarealu gdzie zdobyłem wicemistrzostwo Hiszpanii i wygrałem LM dzięki zakupowi m.in. Muniaina z Athleticu, który zdobył chyba 32 bramki. A później odszedłem do Włoch. Spróbuj, bo warto kiedy trzeba więcej wygrywać taktyką niż nowymi transferami:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.