Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ArsenalFan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Napotkałem problem dotyczący rejestracji zawodników w filialnym zespole Realu Madryt. Mianowicie w sezonie 2015/ 2016 objąłem pierwszy zespól Królewskich,i zauważyłem, iż Castilla awansowała do ligi Adelante. Postanowiłem kupić kilku zawodników tak jakby do pierwszej drużyny, a potem przesłać ich do Castilli. I teraz zaczynają się schody, ponieważ menedżer Castilli nie może ich zarejestrować. Dodam tylko, że są to nie tylko świeżo sprowadzeni piłkarze, lecz także grający kilka lat w pierwszym zespole Realu Madryt, czy nawet wychowankowie szkółki tego klubu. Moje pytanie brzmi: czy da się jakoś "pomóc" w rejestracji tych piłkarzy, a jeśli nie to dlaczego? Bardzo proszę o odpowiedź.

ElFideo Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
[quote="grubciu"]Ogólnie to witam wszystkich:P a konkretniej to tak: gram (moze niezbyt ambitnie) HSV ( 2 sezon), no i mam problem z paroma pozycjami: prawy ofensywny pomocnik, i prawa i lewa obrona. Z ofensywnym prawym pomocnikiem problem polega na tym ze Beister i Bertram(wychowankowie, ale tacy na maks 3 gwiazdki i średnio grają) nie pokładają narazie nadzieji ale tez trudno ich sprzedać i niezbyt warci. Jest Joel Valencia ( podobno wielki talent) który u mnie tak średnio, wiem ma dopiero 18 lat, więc jest na niego czas. Potrzebuje kogoś za około 2 mln euro. prawa strona to diekmeier, ale nie mam ani wychowanka ani dobrego zmiennika, ewentualnie arne friedrich. Za rok dopiero dojdzie obiecujący prawy obrońca. Czy zatem kogos kupic (maks 1 mln)? no i lewa strona to aogo, niby zmienikiem jansen ale go wole do skrzydła no i wiele kontuzji ma, więc przydałby sie ktoś solidny lub perspektywiczny( cena tez około 1mln) Z góry dziękuje bardzo za pomoc:P i zycze sukcesów w fm:P (aaa ta kariera hsv to fm 2012)[/quote]

Ahmed Soukouna, Gambo Muhammad, Bello Korfamata, Yaya Sanogo, Alexandar Tonev, Semir Stilic
CR7

Ozil Wróg ludu

Siema, mam problem. Narobiłem screeny z FM'a i nie wiem gdzie się zapisały, nic nie zmieniałem. Czekam na fast pomoc!

hamsik17 Partyzant

13.04.2012 19:02    #7534     Sufler - Problemy techniczne - Zawodnicy
Witam mam pewien problem, gram obecnie drugi sezon w fm 2011. Gdy klikam na jakiegokolwiek zawodnika pojawia się błąd, a gra się wyłącza co robić!?

el_bialy Partyzant

13.04.2012 17:45    #7535     Sufler - Porady do gry - Interakcja z zawodnikiem
Witam, mam pewien problem. W FM 11 w interakcji z piłkarzem mogliśmy zwrócić mu uwagę na pewne zachowania, np. mijanie bramkarza przy sytuacjach sam na sam, aby częściej podawał itp. itd. Nie mogę tego doszukać się w fm 12. Jest taka opcja? Jeśli tak, to w którym miejscu?;) I drugie pytanko - w poradniku o analizie przeciwnika przeczytałem, że jest możliwość przydzielić naszym konkretnym zawodnikom pewne role w stosunku do przeciwnika...np. ustawić, aby Skrtel krył sam na sam Rooneya w następnym meczu. Tego też nie mogę się doszukać, bo owszem jeszcze przed rozmową kwalifikacyjną możemy ustalić na danym zawodniku pressing, odbiór agresywny itd. ale jest to polecenie dla całej drużyny, a ja chciałbym te indywidualne :)

z góry dzięki za odpowiedź, pozdrawiam

gelo01 Partyzant

Witam.

Chciałbym prosić o pomoc w związku z rzadko spotykanym w rzeczywistości problemem, a który występuje niestety w FM2012. Otóż chodzi o to, że grając w europejskich pucharach, moi zawodnicy w tych samych terminach są powoływani do reprezentacji (najczęściej U-21). Jako, że prowadzę klub z małym budżetem to nie mam zbyt dużego pola manewru i to na prawde przeszkadza, gdy moi kluczowi piłkarze nie mogą uczestniczyć w meczach. Czy jest możliwość, aby w tym terminie zabronić wyjazdu na kadrę zawodnikowi, albo w jakiś inny sposób zaradzić temu problemowi?? Byłbym wdzięczny za pomoc :)

Drugie pytanie dotyczy bazy danych itp. Czy orientuje się ktoś może czy gdy podczas już rozpoczętej kariery instalując jakiś patch lub łatkę zawierającą herby klubów, będą one widoczne w tejże karierze i czy nie przeszkodzi to w normalnym wczytaniu zapisanej gry?

Z góry dziękuję za udzielenie pomocy, POZDRAWIAM :)

grubciu Partyzant

Ogólnie to witam wszystkich:P a konkretniej to tak: gram (moze niezbyt ambitnie) HSV ( 2 sezon), no i mam problem z paroma pozycjami: prawy ofensywny pomocnik, i prawa i lewa obrona. Z ofensywnym prawym pomocnikiem problem polega na tym ze Beister i Bertram(wychowankowie, ale tacy na maks 3 gwiazdki i średnio grają) nie pokładają narazie nadzieji ale tez trudno ich sprzedać i niezbyt warci. Jest Joel Valencia ( podobno wielki talent) który u mnie tak średnio, wiem ma dopiero 18 lat, więc jest na niego czas. Potrzebuje kogoś za około 2 mln euro. prawa strona to diekmeier, ale nie mam ani wychowanka ani dobrego zmiennika, ewentualnie arne friedrich. Za rok dopiero dojdzie obiecujący prawy obrońca. Czy zatem kogos kupic (maks 1 mln)? no i lewa strona to aogo, niby zmienikiem jansen ale go wole do skrzydła no i wiele kontuzji ma, więc przydałby sie ktoś solidny lub perspektywiczny( cena tez około 1mln) Z góry dziękuje bardzo za pomoc:P i zycze sukcesów w fm:P (aaa ta kariera hsv to fm 2012)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
13.04.2012 16:55    #7538     Sufler - Problemy techniczne - SI Forum
Spróbuj podać inny adres e-mail podczas rejestracji, z inną domeną. Miałem podobny problem, gdy wpisywałem domenę @tlen.pl - najwyraźniej skrypt uznaje niektóre za boty, spam albo coś równie denerwującego.

Nostra Partyzant

13.04.2012 16:40    #7539     Sufler - Porady do gry - taktyka sama się zmienia...
witam,

Mam taki problem z grą jak w temacie. Mecz w trakcie robię jakieś zmiany w taktyce czy zmianę piłkarza i wszystko ustawiam okej na zielone pozycje pasujące piłkarzom. Mija jakiś czas zaglądam w taktykę meczową a tam piłkarz z obrony na ataku, pomocnik na obronie... Zdarza mi się to coraz częściej. Co jest grane?

ElFideo Wróg ludu

To nie ten temat. Odsyłam do http://www.cmrev(...)#p170023
CR7

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution