Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

KK90 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
16.04.2012 19:52    #7521     Sufler - Problemy techniczne - Problem przy instalacji
Witam podczas instalacji wyskakuje mi taki blad "nie zlaleziono pliku d3dx9-41.dll" moze kts mial to samo i mogl by cos na to poradzic ?dodam ze sciagalem z dwoch innych stron i wyskakuje to samo a mozliwe ze crack jest trefny ?

heartbraker Partyzant

WItam. Mam problem z crush dumpem, który wyskakuje mi podczas ładowania powtórek po strzelonej bramce. Wszystko zaczęło się chyba od pewnego zminimalizowania gry, czy raczej wciśnięcia przeze mnie na klawiaturze alt + tab + caps lock. Nie wiem czy to może miec coś wspólnego z moim problemem, natomiast od tego momentu gra zaczęła chodzić jak czołg, wszystko ładuje się strasznie wolno. Sam mecz jak już uda się do niego dostać działa normalnie ale do momentu strzelenia gola przez jedną z drużyn. Jeśli nie ma na to rozwiązania spróbuję przeinstalować fma tylko czy w zachowanych save'ach będą od razu przyporządkowane treningi, taktyki i zapisane wszystkie postępy moich piłkarzy ? Na tym mi najbardziej zależy. Z góry dzięki za pomoc

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
[quote="Czarls"]Chciałbym zaproponować pewną zmianę w Manifestach. Czy byłaby możliwość, aby podczas pisania notki ta automatycznie zapisywała się w formie kopii roboczej? Właśnie napisałem dość długą notkę, po czym chcąc ją dodać okazało się, że moja sesja wygasła i cała praca poszła na marne. Oczywiście to też trochę mój błąd, bo mogłem pisać w MS Word bądź w notatniku, lecz myślę, że serwis również powinien dbać o pracę użytkowników.[/quote]
Nie wiem, czy mamy takie możliwości, ale postaramy się poszukać rozwiązania tego problemu.
twitter.com/Ceyvol

KreciKo Partyzant

15.04.2012 14:00    #7524     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam, mam problem nie jestem jeszcze w to taki dobry objąłem Sandencje po tym jak mnie wyrzucili z QPR, postanowiłem zastosować podobną taktyke jak w angielskiej drużynie czyli 4-5-1, jednak moje statystki w tym klubie wyglądaja bardzo słabo 3 mecze i tylko 1 pkt, czy gra ktoś jakimś kllubem z 1 ligi ? Ma dobrą taktyke ? Albo jakieś podpowiedzi.

z góry dziękuje

Pellegrini53 Partyzant

Witam, mam taki problem, mianowicie chodzi o to, że chciałbym kupić sobie dwóch piłkarzy, którzy mają współwłaścicieli. Gdy wchodzę w ich profil, nie mogę złożyć oferty za tego gracza. Co mam zrobić by ich kupić? Bardzo mi na tym zależy.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

Widzę Panowie, że większość z Was ma taki sam problem, co ja. Ktoś wkleił screen-a z gry i mi to samo wyskakuje, czyli http://scr.h(...)/ebymfgn . Nie wiem jak to naprawić, może rzeczywiście jest to problem ze zbyt dużą ilością zawodników, czy lig (mam ponad 255.000 osób w grze i chyba 51 lig), z tym, że jak te błędy wyskakują to powinni to naprawić, a oni borykają się z tym problemem już od kilku wersji wstecz (we wcześniejszych Fm-ach nie miałem problemu z crash-ami). Najgorsze jest to, że błędy w 90% wyskakują mi podczas meczu, jak przed chwilą, dlatego też to wszystko piszę, gram sobie finał pucharu ligi francuskiej z Lyonem w 60 minucie spotkania strzelam drugą bramkę na 2:0 i wyskakuje błąd. Może to jest to utrudnienie stworzone przez SI, żeby trudniej się grało :) ?

bartibis Partyzant

14.04.2012 18:06    #7527     Sufler - Inne - Mario Balotelli
Kiedyś jak objąłem sobie City grał u mnie najlepiej. Ale zagrałem tam zaledwie kilkanaście meczy więc nie wiem jak u niego z regularnością. U mnie grał dość pewnie. Ale jeżeli nic nie gra to nie ma sensu żeby pożerał ogromne wynagrodzenie, chociaż w City to najmniejszy problem.

Czarny_ck Partyzant

Problem takowy jak w tytule. Chodzi o to, że gra wczytuje sie cały czas nie wchodzi do menu głównego. Gra zepsuła sie na dniach, dodam iż wcześniej hulało jak trzeba, na wejście do menu głównego czekałem 5 sek. Teraz czekałem 30 min i tak gra nie dawała znaków życia. Bardzo prosiłbym o pomoc w wyżej wymienionym problemie.

pozdrawiam.
Czarny - ManiakFma.

Matiiis999 Partyzant

Witam. Mam pewien problem z moim graczami u19. Gram drugi sezon w tej lidze i nie pokazuje mi graczy u19 (tylko w moim klubie). Gdy klikam w zakładkę u19 przenosi mnie do pierwszego składu. W inny klubach jest wszystko ok. Jak mogę naprawić ten problem? Z góry dzięki.

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Ja pamiętam, że zawsze miałem z tym problem i przy każdej ofercie innego zespołu oferowałem nowy kontrakt mojemu grajkowi. Dość irytujące i męczące, no ale w ten sposób niewielu zawodników mi odeszło.
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.