Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

loswariatos Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.04.2012 14:10    #7511     Sufler - Porady do gry - Co jest do ch... z tym FMem?
Przeanalizowałeś te bramki? Jeśli są do siebie bardzo podobne to problem leży nie w grze ale w Twojej reakcji lub jej braku.
meglio fascista che frocio

Kamelos Partyzant

17.04.2012 23:07    #7512     Sufler - Porady do gry - Okres przygotowawczy,..
Witam,
Od początku mojej gry w FM 12 mam problem polegajacym na dobrym przygotowaniu drużyny do sezonu. Obecnie bede zaczynał 3 sezon w Valencii i w dwóch poprzednich sezonach wskażniki znania taktyki sięgały około półowy co powodowało, że zawsze mam słaby początek (często nawet miejsce w strefie spadkowej) znakomity środek sezonu i w miare dobrą końcówkę. Jednak stało się to już dla mnie bardzo frustrujące. W 1 sezonie zagrałem chyba 8 sparingów a w poprzednim to około 12 (2 turne w ameryce), oczywiście trening nastawiony na zgranie, intensywność Bardzo wysoka. Niewiem jak mam przygotować zespół do tego sezonu by chociaż pomarzyć o wygraniu ligi zawsze mi brakuje około 12 pkt w tym z 20 straciłem w pierwszych meczach które powinny być wygrane.

Prosze dajcie tutaj dokładną rozpiske ile sparingów jakie rotacje składem ( półowe meczy ogromna rotacja, reszta prawie skład przez cały mecz). Z góry dziękuje ;)

heartbraker Partyzant

Kurde to mega dziwna sprawa. Grałem już jakieś 4 dni, aktualnie miałem luty drugiego sezonu. No i buch nagle coś takiego. Ehh co najsmieszniejsze u kumpla, mój save nie chciał się wczytać. Wydajność miałem po załadowaniu 7 lig(wsyztskie to ekstraligi z danego kraju) i dużej bazie danych na 2 lub 2,5 gwiazdki i naprawdę wcześniej nie było problemów. Cóż zrobić wezmę dla pewności reinstaluje FM'a no i zacznę od poczatku. Dzięki za pomoc :)

skazi Partyzant

17.04.2012 21:26    #7514     Sufler - Porady do gry - Co jest do ch... z tym FMem?
Grałem w championship managera od wersji 01/02 (i w każdą kolejną wersję) później w pierwszego FMa (2lata), ostatnio miałem przerwę i powróciłem do niego. Kupiłem najnowszego i co? W którejś wersji (nie pamiętam już czy jeszcze w CMie czy już w FMie) zrobiono z enginem meczowym coś takiego, że jak się strzela gola lub przeciwnik strzela za 0-3 min idzie kolejna akcja i pada gol dla przeciwnika, rzadziej dla mnie. I nadal jest ten problem w obecnej wersji. Ku... pokażcie mi realny mecz w którym takie rzeczy się dzieją? A ta sytuacja jest nagminna. Grałem różnymi taktykami, różnymi zespołami ale to zdarza się wszędzie i praktycznie w co 2-3 meczu.

heartbraker Partyzant

Jeszcze powracjąc do mojego problemu z crash dumpem zauważyłem, że podczas meczu tworzy się w folderze C:/My Documents/ Sports Interactive obraz .png "texture sheet" wraz ze składami z meczu, jakieś ich różne konfiguracje. Poza tym w procesach w menedżerze zadań windows widnieje w Pamięci liczba ok 3 400 000 K co wydaje mi się ilością za wysoką. Jeśli macie jakieś pomysły jak to rozwiązać z góry dzięki. Niestety po usunięciu reszty savów i zostawieniu tego jednego gra nawet nie chciała go załadować - podczas wczytywania wyskakiwał crash dump. Cóż chyba i tak muszę zacząć grę od początku :/

Falcon Przodownik pracy

[quote="Zymon"]Witam panowie. Szukam klubu podobnego do AS Saint-Etienne. Padł mi sejw i nie mam ochoty rozpoczynać wszystkiego od początku. Wiadomo ciekawa historia, słaba forma w ostatnich latach, jakieś osiągniecia na poziomie europejskim, kilku zdolnych juniorów i trochę kaski żeby to wszystko ogarnąć. FM2008 PS: Mysłałem nad Torino ale myślę że polecicie jeszcze coś fajnego. Aha interesują mnie tylko kuby 1z najwyższej klasy rozgrywkowej.[/quote]

Rosenborg- świetnie się nimi gra. Na start około 4-5 mln euro, Traore, Sapara, talenty z większości lig spokojnie przechodzą, ciekawe newgeny, jedyny minus to 3 zawodników spoza UE.

Anderlecht- już na początku dobry skład, idzie ludzi sprzedać za niezłą kasę, Belgia w 08 jest lekko przekoksowana, to i nie ma problemów znaleźć następców, do tego często kluby z Anglii ,są jako kluby filialne, to też idzie dobrych młodych grajków wyciągnąć na wypożyczenie.
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
To nie tyle wirus, co emisja jakiejś podejrzanej reklamy z tej podejrzanej strony, która najprawdopodobniej wirusa zawiera. Już to usunęliśmy, więc i nie powinno być ostrzeżenia.
Wielkie dzięki za zwrócenie uwagi, jeśli w przyszlości taki problem się ponowi, prosimy o szybkie poinformowanie (nawet telefonicznie: 519185581).
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

openproTENNIS Partyzant

16.04.2012 23:00    #7518     Sufler - Porady do gry - Problem z Managerem
Witam w trakcie rozgrywek w 2 sezonie bedac bezrobotnym natrafilem na taki problem ... gdy dostaje oferte z jakiegos klubu nie moge jej zaakceptowac moge jedynie ja przejrzec (gdzie pozniej nie moge zaakceptowac) lub odrzucic. Probowalem tworzenia nowego managera reinstall wielokrotny gry sprawdzalem na roznych patchach ... aktualnie gram na 12.0.4 i do tej pory problemow nie bylo moze ktos sie spotkal z czyms takim ... wyglada jakby cos sie zablokowalo bo moje kolega grajac ze mna przez siec nie ma takiego problemu (jestem hostem)

Pozdrawiam cierpliwych

http://img82(...)5162.jpg
http://img57(...)4378.jpg

RacuszekCFC Partyzant

16.04.2012 20:49    #7519     Sufler - Dodatki do gry - Problem z dodaniem ligi
Siemka nie mogę dodać ligi bo nie mam folderu "editor date" miał ktoś już ten problem

marcin6105 Partyzant

16.04.2012 20:18    #7520     Sufler - Problemy techniczne - Problem przy instalacji
To DirectX.
Fm - Polecam Orginała sobie kupić to problemów nie będzie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.