Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

bartibis Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Problemu z Casillasem bez FMRTE nie rozwiążesz. Jest to to bug gry i Casillas więcej nie zagra w kadrze. Na przyszłość dawaj polecenie gry przez 45 min. Można to jakoś obejść przez FMRTE ale to musi poczytać. A co do przyśpiewek nie mam pojęcia.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Zgoda - bycie gejem jest teraz modne. Ale tak całkowicie bez żadnych podtekstów myślę... no dlaczego jest modne? Bo jest inne. A skoro jest inne to jest nienormalne? Niech każdy odpowie sobie sam. Nie oceniam gejów i innych osób o podobnych problemach, bo może to nie ich wina. Ale już propagowania bycia gejem to jakaś paranoja. Czy heteroseksualny człowiek krzyczy, że staje mu tylko na widok kobiet? Mówiąc może i trywialnie, ale media propagują inność. Co jest absurdalne. To jest właśnie homofobia i rasizm. Robią cyrk z gejów i murzynów, na czym idzie kosić kasę. Ale jakby ktoś powiedział do geja tekst typu: kij Ci w plecy bo ciut wyżej lubisz to od razu bydle i zero tolerancji. Ja się boję włączać telewizor. Niedługo pewnie zobaczę tam harem jakiegoś Polaka, którego żonami są zwierzęta.

Zauważyłem taki trend, źle mówisz o Palikocie albo Tusku - jesteś z PiS-u. Co tylko udowadnia, że jak człowiek pomyśli racjonalnie i powie o nich źle, to zaraz dziwne, więc jak nic z PiS-u. Ale Polska to wspaniały kraj, do manipulowania jej obywatelami.

Dlaczego komuniści, którzy znęcali się nad Polakami nie siedzą? Znaczy siedzą, albo na ciepłych państwowych posadkach lub pokaźne emerytury. Zresztą temat braku winnych jest głęboki jak jezioro.

Ciekaw jestem czy obecnie jest człowiek na ziemi, który byłby się w stanie dorobić, tak 'legalnie' jak robiono to po upadku komunizmu, gdy był taki burdel że nikt nie wiedział co wolno, a czego nie. Ale mimo wszystko, jak słyszę, że ktoś zrobił przekręt albo go złapali przed... jakie straty dla skarbu państwa? Są ludzie którzy robią większe.

Palikot głosi propagandowe hasła i nic poza tym, zresztą już traci wg najnowszych wyników.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
21.04.2012 15:27    #7493     Sufler - Edytor - Błąd w edytorze FM2012
To problem znika.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

george164 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
21.04.2012 13:31    #7494     Sufler - Edytor - Błąd w edytorze FM2012
Witam, miałem problem z edytorem odnośnie specjalnych folderów, i go rozwiązałem i z nadzieją liczyłem na uruchomienie się edytora wyskakuje mi zapętlający się błąd czcionki
Próbowałem znaleźć folder fonts ale bez rezultatów. Ktoś wie jak to naprawić?

Howie Partyzant

21.04.2012 00:22    #7495     Sufler - Inne - Konferencje prasowe
Witam,

mam problem. Dotychczas grałem w Fm 2010 i była tam opcja w zakładce, aby automatycznie wysyłać asystenta na konferencje, gdy jednak zacząłem grać w Fm 2012 za każdym razem muszę odsyłać go ręcznie. Stąd moje pytanie, czy jest możliwość ustawienia ręcznie tej opcji w Fm 2012? Ja takiej opcji nie mogę znaleźć. Proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

pinochett102 Partyzant

Witam. FM 2012, obecnie sezon 2018/2019 Real Sosiedad i pojawił się problem. W trakcie gry (przeważnie pod czas meczu) wywala mnie z gry "Runtime Error". Jak ktoś mógłby pomóc to z góry dzięki.

DamPrz Partyzant

Przy wciskaniu przycisku Utwórz grę sieciową na chwilę uruchamia się program cmd.exe (C:\Windows\System32)
Podobnie gdy nowa gra sieciowa się wczyta, komputer pozwala wyjąć płytę z napędu, klikamy OK, uruchamia się cmd.exe i wtedy wywala błąd Utworzenie gdy sieciowej nie powiodło się
Plik cmd.exe ma u mnie uprawnienia do odczytu oraz do odczytu i wykonywania. Nie ma uprawnień do zapisu i nie można tych uprawnień zmienić.
Czy to ma jakiś związek z problemem?

DamPrz Partyzant

Mam CM 01-02 z łatką 3.9.62 i zainstalowaną wersją PL
Próbuję na kilku komputerach (Win7) założyć grę sieciową i wyskakuje błąd Tworzenie gry sieciowej o nazwie "..." nie powiodło się.
Na 2 komputerach się to udaje, ale wcześniej system pytał czy odblokować grę w zaporze. Na innych komputerach system o to nie pytał i gry założyć się nie da. Tylko można się podpiąć pod inną grę wpisując IP (na 2 komputerach na których można założyć grę sieciową można też odświeżyć listę gier sieciowych i automatycznie taka gra się pokazuje i nie trzeba wpisywać IP)
Próbowałem wszystkiego. Wyłączałem antywirusa, całą zaporę i nic...

belzebub666 Partyzant

Mam mały problem z edycją manifestu. Czy ta zakładka powinna być ukazana w taki sposób?
http://image(...)mlm.png/
Jak widać, ucięty jest kawałek okna do edycji. Próbowałem na wszelkie sposoby, ale nie mogę temu zaradzić i pisanie jest mocno utrudnione. Czy ktoś się spotkał z czymś takim? Używam Mozilli, ale próbowałem na IE i mam to samo.

Falcon Przodownik pracy

[quote="marchewa19927"]Witam gram w FM2008 z aktualnymi składami tylko mam problem wiek piłkarzy taki jak 5 lat temu żyro 14lat,tonev 15, nie mogą uczestniczyć w meczach...Czy jest coś takiego że można zmienic daty zawodników urodzenia? Pozdro[/quote]

Otwierasz edytor, następnie File----> Load Database----->People-----> wpisujesz nazwisko-----> zmieniasz wiek
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution