Zgoda - bycie gejem jest teraz modne. Ale tak całkowicie bez żadnych podtekstów myślę... no dlaczego jest modne? Bo jest inne. A skoro jest inne to jest nienormalne? Niech każdy odpowie sobie sam. Nie oceniam gejów i innych osób o podobnych problemach, bo może to nie ich wina. Ale już propagowania bycia gejem to jakaś paranoja. Czy heteroseksualny człowiek krzyczy, że staje mu tylko na widok kobiet? Mówiąc może i trywialnie, ale media propagują inność. Co jest absurdalne. To jest właśnie homofobia i rasizm. Robią cyrk z gejów i murzynów, na czym idzie kosić kasę. Ale jakby ktoś powiedział do geja tekst typu: kij Ci w plecy bo ciut wyżej lubisz to od razu bydle i zero tolerancji. Ja się boję włączać telewizor. Niedługo pewnie zobaczę tam harem jakiegoś Polaka, którego żonami są zwierzęta.
Zauważyłem taki trend, źle mówisz o Palikocie albo Tusku - jesteś z PiS-u. Co tylko udowadnia, że jak człowiek pomyśli racjonalnie i powie o nich źle, to zaraz dziwne, więc jak nic z PiS-u. Ale Polska to wspaniały kraj, do manipulowania jej obywatelami.
Dlaczego komuniści, którzy znęcali się nad Polakami nie siedzą? Znaczy siedzą, albo na ciepłych państwowych posadkach lub pokaźne emerytury. Zresztą temat braku winnych jest głęboki jak jezioro.
Ciekaw jestem czy obecnie jest człowiek na ziemi, który byłby się w stanie dorobić, tak 'legalnie' jak robiono to po upadku komunizmu, gdy był taki burdel że nikt nie wiedział co wolno, a czego nie. Ale mimo wszystko, jak słyszę, że ktoś zrobił przekręt albo go złapali przed... jakie straty dla skarbu państwa? Są ludzie którzy robią większe.
Palikot głosi propagandowe hasła i nic poza tym, zresztą już traci wg najnowszych wyników.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma
Najnowsze posty