Valdi, nie od 5 sezonów pakują bramki. Rouxa kupiłem w połowie 2 sezonu i grał od tamtej pory super. Nianga kupiłem w połowie 3 sezony i problemów też nie było. W meczach sparingowych cały zespół wyglądał super, w 7 meczach strzelili 37 goli i stracili 2. A za przeciwników miałem Barce, Juve i Seville, reszta ogórki. wtedy i Roux i Niang strzelili po 7 goli. Dawało mi to wielkie nadzieje, ale teraz idzie średnio. Muszę Ci powiedzieć, że w poprzednim sezonie na początku w Lidze szło średnio, ale mieli pecha, bo były remisy po dobrych meczach, a w Lidze mistrzów mistrzowski był poziom gry. A teraz nie dość, że nie ma wyników to i gra słaba. Juz robiłem zebrania zespołów i gdy mówiłem, że grają słabo i czas się poprawić to mówili, że grają dobrze i morale spadały wszystkim. Próbowałem już rozmów indywidualnych, mówię że grają słabo, oni się tłumaczą, że będzie poprawa i dalej nic. Grożę nawet wystawieniem na sprzedaż. Dla porównania w meczach reprezentacji grają super. Pomocnicy zaliczają asysty, strzelają gole, Niang strzela po 3 gole na mecz, a w zespole nic...
Najnowsze posty