Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

GrzegorzK Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
09.05.2012 07:49    #7401     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Ja mam taki problem, gram ustawieniem 4-2-2-2 (ofensywni pomocnicy skrzydłowi) i strzelam dość dużą ilość bramek, ale mam dziurawą obronę - jak mam ich ustawić?? Nie są to źli obrońcy.

armbi Partyzant

08.05.2012 19:53    #7402     Sufler - Porady do gry - Subskrypcje
Witam, mam problem z subskrypcjami tranferów. Lubie tak jak w realnym świecie otrzymywac w skrzynce wiadomosci na temat najgorętszych transferów świata. Z tego powodu wykorzytusję subskrypcje i subskrybuję 40 najwiekszych klubów Europy i zaznaczam im w zakładce "tranfsery" - oferty i zatwierdzone. Wczesniej działało to bez zarzutu, a ostatnio nie dosatję juz zadnego info, chyba ze mam zaznaczone całe ligi, ale wtedy dostaje tez info na temat transferów nawet słabych druzyn z lig tych zespołów które wybralem.

marz2 Partyzant

Mam pewien problem otóż gram Legią i mam 6 listopada 2015 rok i mam mecz w LM z PSG i cały czas po rozmowie motywacyjnej jak ładuje się mecz wyskakuje crash dump i papa i tak cały czas mam. Symulowałem ten mecz i następny mecz w lidze to samo i nie wiem co się dzieje szkoda by było stracić tego save. Kolega miał to samo a przed tym tak samo jak on przed paroma meczami wyskakiwał ten sam błąd ale po wczytaniu gry od nowa było ok a teraz już nie ;/ Proszę kogoś o pomoc czy można coś z tym zrobić...

marz2 Partyzant

Mam pewien problem otóż gram Legią i mam 6 listopada 2015 rok i mam mecz w LM z PSG i cały czas po rozmowie motywacyjnej jak ładuje się mecz wyskakuje crash dump i papa i tak cały czas mam. Symulowałem ten mecz i następny mecz w lidze to samo i nie wiem co się dzieje szkoda by było stracić tego save. Kolega miał to samo a przed tym tak samo jak on przed paroma meczami wyskakiwał ten sam błąd ale po wczytaniu gry od nowa było ok a teraz już nie ;/ Proszę kogoś o pomoc czy można coś z tym zrobić...

Amikowiec Młody aktywista

Panowie doradzcie mi, bo można już od tego szału dostać. Komp kilka miesięcy po formacie jest (przy okazji przesiadka na W7 32 bity), karte graficzną mam 512 mb, 4 gb ramu, 140 gb wolnego miejsca na partycji, na której mam zainstalowane gry (w tym steam z FM 12) i 50 gb wolnego na partycji systemowej. Pomożcie mi rozwiązać ten problem, bo normalnie przysłowiowy c**j strzelić człowieka może... :( Próbowałem już z wirtualną i pamięcią i nic to nie dało, wykorzystanie ramu podczas gry w FM 12 wynosi 50 %. Nie ogarniam już tego, a błąd wyskakuje, gdy wchodzę w zakładkę taktyka oraz, gdy mam wystawiać skład na mecz.

Matek95 Partyzant

07.05.2012 21:25    #7406     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Właśnie grałem z 18 zespołem w lidze i Roux 2 gole, Niang 1. Postawiłem na nich bo pomyślałem, że może w meczu z takim zespołem się przełamią. Zobaczymy, jak teraz nic nie strzelą to na ławę i urlop. A mecz wygrałem 4-1. W sumie problemem jest też to, że mój zespół na jakieś50 meczy we wszystkich rozgrywkach czyste konto zachowuje może w 10... Teraz ma do mnie w zimowym okienku przychodzi lewy obrońca i ofensywny środkowy pomocnik, który ma być rozgrywającym. Myślę jeszcze nad jakimś środkowym obrońcą światowej klasy powyżej 27 roku życia. Ale o tym już w innym dziale będę pisał : )

Matek95 Partyzant

07.05.2012 20:31    #7407     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Valdi, nie od 5 sezonów pakują bramki. Rouxa kupiłem w połowie 2 sezonu i grał od tamtej pory super. Nianga kupiłem w połowie 3 sezony i problemów też nie było. W meczach sparingowych cały zespół wyglądał super, w 7 meczach strzelili 37 goli i stracili 2. A za przeciwników miałem Barce, Juve i Seville, reszta ogórki. wtedy i Roux i Niang strzelili po 7 goli. Dawało mi to wielkie nadzieje, ale teraz idzie średnio. Muszę Ci powiedzieć, że w poprzednim sezonie na początku w Lidze szło średnio, ale mieli pecha, bo były remisy po dobrych meczach, a w Lidze mistrzów mistrzowski był poziom gry. A teraz nie dość, że nie ma wyników to i gra słaba. Juz robiłem zebrania zespołów i gdy mówiłem, że grają słabo i czas się poprawić to mówili, że grają dobrze i morale spadały wszystkim. Próbowałem już rozmów indywidualnych, mówię że grają słabo, oni się tłumaczą, że będzie poprawa i dalej nic. Grożę nawet wystawieniem na sprzedaż. Dla porównania w meczach reprezentacji grają super. Pomocnicy zaliczają asysty, strzelają gole, Niang strzela po 3 gole na mecz, a w zespole nic...

serotonin Partyzant

07.05.2012 19:59    #7408     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Panowie przezywam prawdziwy koszmar!! Gram Milanem właśnie rozpoczynałem trzeci sezon i jak w pierwszym sezonie było fajnie czyli skuteczność przednich formacji była zadowalająca. To w drugim coś się grze popierdo*** i najlepszymi strzelcami byli środkowi obrońcy!! Mexes strzelił 18 goli, Astori 12, Silva 6, Nesta chyba 4 :) Przy czym najlepszy Pato z napastników 13 :/

Zaczyna się trzeci sezon dokupiłem do Pato, Balotelliego i Palocshiego, Guseppe Rossiego i Lacne Traore. I jak na początku było fajnie to po 10 kolejce rozpoczął się ten sam koszmar co w sezonie drugim! Mam średnio 25-30 strzałów na bramkę i 7-10 celnych, totalnie dominuje na boisku i zazwyczaj przeciwnik ma jedna sytuacje i strzela gola i ja muszę gonić wynik. To jakaś paranoja jest! Co mam zrobić? Pierdolnąć ta gre i zająć się czymś innym bo śmieszne jest to co widzę.

Ps. widzę, że nie tylko ja mam ten problem :/ to jest jakaś paranoja z tym śmiesznym FMem

mariusz89 Partyzant

06.05.2012 23:44    #7409     Sufler - Porady do gry - Problem z wczytaniem save
Mam problem z fm 2012. Podczas wczytywania save'a gra sie wyłącza. Czasami podczas ładowania steam wyskakuje jakis błąd o kodzie 3. I jeszcze takie cos: program fm 2012 12.2.2f259383 przestał działac. Mam orginał a grac i tak nie moge za bardzo, bo ciągle coś sie dzieje. Da się coś z tym zrobic czy tylko zacząc od nowa, bo od nowa można grac, a;e za bardzo nie chce, bo tam mam juz 20 sezon

Sh0cKeR Partyzant

06.05.2012 19:50    #7410     Inne - Piłka nożna - Ekstraklasa
Tak, tak. Ten nie zapomniany mecz z Ruchem w finale PP, Żewłakow musiał kibiców uspokajać. ;)
Nie wiem co się z Legią stało. Brakowało dośrodkowań Rybusa? Czy może podań Borysiuka? Myślę że problem leży gdzie indziej.
PS: Z ligą polską żegna się Rundniew i Melikson. Podobno ten drugi ma odejść do Standardu lub Anderlechtu. Szkoda, bo bez niego to nie będzie ta sama drużyna. No i także bez mojego ulubieńca Lamey'a. ;)
.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.