Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote="belzebub666"]Mam mały problem z edycją manifestu. Czy ta zakładka powinna być ukazana w taki sposób?
http://image(...)mlm.png/
Jak widać, ucięty jest kawałek okna do edycji. Próbowałem na wszelkie sposoby, ale nie mogę temu zaradzić i pisanie jest mocno utrudnione. Czy ktoś się spotkał z czymś takim? Używam Mozilli, ale próbowałem na IE i mam to samo.[/quote]
poprawione, dzięki za zgłoszenie

poza tym, z drobnych poprawek: lista wyników wyszukiwania na forum już jest OK.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
Teoretycznie ta funkcjonalność działa i to sporej liczbie osób, ale u części są jeszcze z tym jakieś problemy.
Proszę CIę o opisanie więcej szczegółów, np. wersja przeglądarki i proces jaki robisz (otwierasz przeglądarkę, logujesz się, zamykasz, restartujesz komputer? itp itd.) czyli po prostu proces jaki przechodzisz. To dość ważne aby ustalić przyczynę.

Jeśli możesz, to opisz proszę to wszystko w dziale Uwagi i Propozycje -> temat "Błędy i niedociągnięcia". Dzięki wielkie!
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

magic10rm Partyzant

Grupa: Użytkownik
11.05.2012 16:10    #7393     Sufler - Inne - ceny biletow i karnetow
;))

To czy chcesz stawiac na piłkarzy po 30 zależy tylko od ciebie. Jeżeli jenak chcesz wiedzieć, ja gdybym prowadził twój klub, to stawiałbym na nich.
Jednak wraz z awansem do kolejnych lig, stawiałbym na coraz młodszych. W pierwszej kupywałbym tylko piłkarzy do 23roku zycia - taki mam system w tej grze i nie wyobrażam sobie robic tego inaczej. Pamiętaj o szkoleniu własnych piłkarzy i o dawaniu szan tym najbardziej utalentowanym.
Co do medialnych gwiazd - trafiłeś w sedno z tym Nihatem czy Rivaldo, ale problem w tym, że taki piłkarz nie przejdzie do Ciebie za żadne pieniądze świata. Moze to wada tego FMa, ale po prostu nie beda chcieli przystąpic do negocjacji.

kaseta1 Partyzant

10.05.2012 23:20    #7394     Sufler - Inne - Siatka wyszukiwania juniorów
Chciałbym zapytać jak to jest z tą siatką wyszukiwania juniorów. Od prawie 3 sezonów nie mam nawet możliwości zagadania o jej powiększenie to znaczy mogę tylko apelować o jej redukcję. W tym czasie rozbudowałem bazę treningową do 'doskonałej' , obiekty młodzieżowe do 'najnowocześniejszych', doprowadziłem do kupna na własność stadionu za ponad 150 mln euro, a siatka jak była 'przeciętna' tak jest ( 3 sezony temu, po awansie do 1. Bundesligi jeden jedyny raz zgodzono się na poszerzenie siatki). Klub już walczy na arenie międzynarodowej ( na razie tylko Liga Europejska :) ) a moi wychowankowie to jakaś farsa. Specjalnie ściągnąłem Genie, żeby ich sprawdzić i co? Maksymalne PA - 133. Mieliście może podobny problem? Chciałem go przeczekać, ale ludzie, gdybym chociaż mógł prosić, a oni olewali moje prośby a to co innego. FM 12, oczywiście oryginalny, najnowszy patch.

freszzz Partyzant

10.05.2012 19:38    #7395     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze
Mam spory problem. Stworzyłem sobie rozgrywkę, zacząłem od czterech bezrobotnych managerów. Po dwóch i pół sezonie świetnych wyników w P. Ferreira dostałem ofertę z Chelsea. Przyjąłem ją i teraz gdy rozgrywka robi się coraz ciekawsza ( gdy przejmowałem zespół byli na 13 miejscu po 16 spotkaniach) mam ogromny problem. Mam dzień z FA Cup, konkretnie trzecią rundę bodajże. Podczas symulowania mi meczu (jednego!) Tottenhamu z Sunderlandem, zawsze wywala mi błąd. Co mogę z tym zrobić? Czy da radę to jakoś naprawić, albo obejść? Może ma na to wpływ fakt, iż dzień wcześniej (w grze) Tottenham grał mecz ligowy? Proszę o pomoc! :(

adamiko Partyzant

10.05.2012 07:48    #7396     Sufler - Porady do gry - Problem ze steamem
Witam wszystkich!
Przepraszam jeśli temat już był ale jestem w pracy i zbytnio nie mam czasu przeglądać forum:)
Mianowicie mam taki problem. Przedwczoraj chciałem się po paru miesięcznej przerwie wrócić do Fma. Pierwsza myśl trzeba odpalić w trybie online aby pościągało aktualizacje. No i wylogowałem się i lipa. Ani przedwczoraj, ani wczoraj, ani dzisiaj nie mogę się zalogować, Do tego mądry Steam upiera się że wpisuje złe hasło lub login. Próbowałem z kolegą na innym kompie - wszystko chodzi bez zarzutu. Na moim kompie również da się zalogować na inne konto. Może mi ktoś powiedzieć co z tym zrobić?

Ogólnie ze steamem mam same problemy i wolałbym wrócić do normalnej wersji z płytą...

hubcio999 Partyzant

musisz poczekać do okna transferowego, wtedy będziesz mógł złożyć ofertę bez żadnych problemów

Matek95 Partyzant

Dziwne, nie masz w ogóle opcji złóż ofertę ? Ja w FM12 bez problemu kupiłem Nastasic'a, który był własnością zarówno Milanu jak i Fiorentiny. Więc ty też nie powinieneś mieć problemu. Może wina jakiegoś błędu czy coś ?

Valdi91 Młody aktywista

Witam serdecznie.

Napotkałem pewien problem. Moi scouci polecili mi kilku młodych, nieźle zapowiadających się kopaczy z Serie A. Niestety, we Włoszech co drugi zawodnik jest własnością dwóch klubów, i tutaj pojawia się problem - nie można za niego złożyć oferty. O ile dobrze pamiętam, w CM 03/04 konieczne było wydanie sporej ilości gotówki, by takiego piłkarza ściągnąć, albowiem trzeba było wysłać satysfakcjonujące oferty od obu współwłaścicieli zawodnika, a tam, jak wiadomo, transfery robiło się za kosmiczne pieniądze. Ale przynajmniej dało się złożyć ofertę, a tutaj nie. Czy mogę coś zrobić, czy jedynymi rozwiązaniami jest liczyć, że grajek ten nie przedłuży z nimi kontraktu i będzie wolnym strzelcem, bądź czekanie, aż jeden z klubów wykupi na własność jego kartę zawodniczą, i kiedy będzie on miał znów jednego właściciela złożyć za niego ofertę? Czy może istnieje jakiś patent (nie chodzi mi o FMRTE, tylko legalny sposób), by go sprowadzić?

KoXaN Partyzant

Witam,
Na wstępie zaznaczę, że jeśli to zły dział to przepraszam.
Otóż mam problem z kitspackiem reprezentacji ściągniętych ze strony: http:(...)on-1112/. Niektóre stroje nie wyświetlają się w grze, mimo, że wszystko jest poprawnie wrzucone, rozmiar strojów się zgadza oraz (chyba) plik .xml też jest napisany prawidłowo. Opcję buforowania skórki wyłączyłem, a odświeżanie skórki jest włączone.
Z góry dzięki za pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution