Strona

Przyszłość CM Rev - uwagi i sugestie

rafee Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.04.2012 19:25    #81
@Palimpsest - byłeś kiedyś dłużej na ForumCM, że twierdzisz ze poziom merytoryczny to dno i sześć metrów mułu, czy po prostu słyszałeś że tak jest. Wyłaczmy oczywiście Marynię, bo tam jest rzecywiscie specyficzny-bagienny klimat.
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Palimpsest Młody aktywista

0
26.04.2012 19:47    #82
Si, byłem. Uczestniczyłem tak aktywnie w dyskusji, jak i teraz śledzę czasem biernie. Oczywiście są tam osoby w miarę rozgarnięte. Niemniej: temat kibicowski - szambo, Mądrości Vamiego - szambo, określanie osoby której się nie zna "retardem" - szambo, ogólne kłótnie i prostackie pyskówki - szambo. Nie każ mi kontynuować, bo mógłbym mnożyć przykłady. Generalny obraz jest naprawdę nędzny. Dla mnie jest to grupa wzajemnych brandzlowaczy.

EDIT: Jeszcze taka uwaga uważam "dyskusje" które tam są prowadzone za nędzne. Nie mam absolutnie nic personalnie do użytkowników. Tym właśnie się różnie od userów forumcm, że oni nazywają mnie jako usera CMRev "retardem".

// Edytowano 7 razy, ostatni raz 26.04.2012 o godz. 19:52

@

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
26.04.2012 21:05    #83
Sorka, że się wtrącę między czosnek, a maliny... ale jaka dyskusja jest tak naprawdę merytoryczna? Z reguły jest tak, że ścierają się jakieś poglądy, najczęściej skrajne, ludzie podając argumenty chcą przekonać drugich do swoich racji, co oczywiście nie ma prawa bytu. Dyskutować można,m potakiwać Ci będą tacy jak ty i o podobnych poglądach, reszta będzie wszystko negować.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

rafee Młody aktywista

0
27.04.2012 09:57    #84
tak z zupelnie innej beczki. Planujecie dostosowac strone pod telefony komorkowe
jestem idiotą, ale wykształconym idiotą

Gilbert Młody aktywista

Grupa: Ekspert
0
05.05.2012 10:06    #85
[quote="Speed"]Cisza pozorna, gdyż prace koncepcyjne, a także techniczne postępują. Aktualnie - odnośnie Manifestów - prezentuje się to tak:

Kiedy to wszystko? Dołożymy wszelkich starań, aby to był kwiecień/maj 2012.

[/quote]

I na jakim obecnie etapie są prace?
…(…)…

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
0
10.05.2012 22:12    #86
@Gilbert: obecnie trwają prace nad:
- brakami (tutaj ciągle trwają prace)
- bugami (straciliśmy trochę adresów URL i pracujemy nad ich przywróceniem, np. komentarze użytkowników)
- niedociągnięciami (np. okienko raportowania już działa)

wkrótce wyraźne przyśpieszenie w sferze technologicznej, tj. końcówka maja. Pracujemy także nad optymalizacją i szybkością ładowania się strony.
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

0
11.05.2012 15:05    #87
Pracujemy też nad funkcjonalnościami na forum, które są skomplikowane i wymagają sporo testów.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Speed El Commendante

0
11.05.2012 15:54    #88
Z nowinek: przywróciliśmy dzisiaj funkcjonalność "POST POMOCNY" na Suflerze, jednocześnie kolory ikonek zmieniły się na niebieskie w Suflerze, dzięki czemu łatwo można odróżnić Suflera od Forum. :) No i słynne na CM Rev krzyżyki + przy tematach, gdzie ktoś pomógł.

W ten sposób będzie można łatwo rozróżnić tematy, w których ktoś ciągle oczekuje na pomoc/wyjaśnienie od tych, gdzie takowa pomoc już została przez innych udzielona. Postaramy się także jako redakcja - za przeproszeniem - "przelecieć" po starych tematach i uleczyć te dotychczas nieuleczone. Zapraszamy Was, drodzy użytkownicy, do tego samego.

Autor tematu może przydzialać punkty POMÓGŁ, które będą miały w niedalekiej przyszlości wpływ na rangę użytkownika i inne rzeczy (niespodzianki), nad którymi pracujemy. :)

Bobilo Partyzant

0
11.05.2012 16:41    #89
Mam pytanie czy będzie można kiedyś się zalogować i zostawić ? Bo do tej pory ciągle za każdym razem muszę się logować przy każdym wejściu na stronę i mimo kliknięcia na zapamiętaj mnie to i tak mnie wylogowuję.

Speed El Commendante

0
11.05.2012 16:45    #90
Teoretycznie ta funkcjonalność działa i to sporej liczbie osób, ale u części są jeszcze z tym jakieś problemy.
Proszę CIę o opisanie więcej szczegółów, np. wersja przeglądarki i proces jaki robisz (otwierasz przeglądarkę, logujesz się, zamykasz, restartujesz komputer? itp itd.) czyli po prostu proces jaki przechodzisz. To dość ważne aby ustalić przyczynę.

Jeśli możesz, to opisz proszę to wszystko w dziale Uwagi i Propozycje -> temat "Błędy i niedociągnięcia". Dzięki wielkie!

Strona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution