Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wojtek514 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam.
Ostatnio przytrafiła mi się dziwna sytuacja. Otóż po transferze jednego zawodnika miałem dostać 25% z tego transferu. Gość poszedł za 9,75 mln ojro, jednak nie otrzymałem żadnej informacji o dostaniu obiecanego procenta. O co chodzi? Być może, za ten transfer będą płacić w miesięcznych ratach, ale nigdzie takiego info nie znalazłem. Jeśli tak jest, to rozumiem, że w tym leży problem? I czy w takim razie będę otrzymywał 25% miesięcznej raty?

A może Napoli mnie oszukało? :)

Enzo Partyzant

12.05.2012 22:43    #7382     Football Manager - Świat taktyki - Trojką z tyłu
Juventus akurat bardziej gra 5 obrońców, w tym 3 środkowym, więc to jest bardziej defensywna opcja, a w przypadku Barcelony. Eh, wszyscy wiemy, że to klub, który wyrwał się z poza wszystkich ram, więc ciężko dawać ich za jakikolwiek przykład. Ja osobiście raz grałem z libero i dwoma środkowymi oraz dwoma bocznymi, ale po przesunięciu ich wyżej zaczęły się stwarzać pewne problemy. Z tego co pamiętam, to nawet z ustawionymi obrońcami bocznymi, nie wysuniętymi, to i tak traciłem wiele bramek, przy dużej liczbie strzelonych.

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

No to problem rozwiązany.

Ja szukam wzmocnień do Leeds United. 1 sezon. Wszystkie pozycje. Mile widziane przekoksy.

Pytanko - udało się komuś z Was na początku gry wyjąć Zahę z Crystal Palace? Jeśli tak to za ile i jak się sprawował?
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Zymon Partyzant

Panowie mam duży problem. Gram AS Monaco w FM2008 8.0.2 . Zaczynam 2 sezon i mam problem. Postanowiłem wzmocnic srodek obrony. W 1-sezonie przyszedł do mnie Bóg tej wersji w istocie Felipe z Udinese. Problem zaczął sie w 2 sezonie . Zaraz na początku napaliłem się na obrońcę spadkowicza Strasbourga Bellaida . Cena to 5,75 mln. EURO. Bardzo dobra okazja. W kadze mam też Mame Nianga którego kupiłem przed sezonem z Molde za 80 tyś. euro. Zgłosiło się po niego Stade Rennes. Zażyczyłem sobie bezgotówkową wymianę na Johna Mensaha . Dość oczekiwanie dostałem taką ofertę. Teraz nie wiem czy ją zaakceptować ? Mame Niang w poprzednik sezonie strzelił tylko 2 bramki u mnie a w połowie sezonu został wypożyczony do Auxerre (tam też średnio) . Teraz pewnie czeka go kolejne wypożyczenie. Nie wiem co robić ? Brać Mensaha za Mame Nianga ? Na środek obrony mam Felipe, Bellaid (czeka na potwierdzenie PA-170), Sambou (wychowanek ale raczej prędzej czy pozniej do sprzedania) i Kjeara. W ataku mam Piquennne (15 bramek w poprzednim sezonie) i nowo zakupionego za 10 mln euro Simone Pongolle oraz Agoude (ale wypożyczyłem). Jak zaakceptuje to będę miał 3 klasowych środkowych obrońców ale w sumie jeszcze się waham..... Mame Niang też potencjał (159) ale narazie mimo bardzo dobrych atrybutów nawet nie pokazuje ułamka swoich umiejęności. Poza tym szukam Napastnika najlepiej Francuza ale możę też być innej narodowści. Najlepiej jakiś w sile wieku za niewielką kasę bo na młodych bardzo się sparzyłem . Negocjuje transfer Miccoliego ale ma też oferty z Parmy i Geanoi a w Lidze Mistrzów trzeba przecież czymś straszyć.
Jak ktoś nie zrozumiał mojego problemu postaram się go opisać prościej.
był - będzie - jest zawsze IKS!

Bakerman Partyzant

12.05.2012 16:53    #7385     Sufler - Porady do gry - Wycofany numer
Witam.
Mam problem ponieważ w dowód uznania dla piłkarza wycofałem ze składu jeden z numerów. Cóż teraz jedynie mogę z 25 zarejestrowanych zawodników przydzielić 24 numery. Jako, że gram w hiszpańskiej lidze to nie mogę wybrać innych numerów niż 1-25. Jest jakiś sposób na ten problem? Czy będę musiał grać 24 zawodnikami?

Amikowiec Młody aktywista

Niestety ani reinstall gry ani majstrowanie przy wirtualnej pamięci nie pomogły. Jacko, ja tem nie mam za bardzo co usuwać bo na tej partycji mam tylko trochę muzy (kolo 4 gb) i gry a wśród nich pes 2012, fm 2010 i 2011, które bez problemu chodzą (choć takie same wymagania mają),nfs world i 18 wos extreme trucker 2, a z tego, co wiem to nie są jakieś super zasyfiąjace kompa gry. Dobra szykuje mi się reinstall Windowsa, jak napisze artykuły, to dam wam znać :).

Speed El Commendante

Grupa: Administrator
[quote="Palimpsest"]Co oznaczają krzyżyki przy niektórych tematach z suflera? Są one tam nawet gdy nie wypowiadał się nikt z redakcji.[/quote]
Krzyżyki oznaczają, że problem w danym temacie został w pewnym sensie rozwiązany, mogą pojawić na dwa sposoby:
1) Jeśli autor tematu przyzna przynajmniej jednej osobie "POST POMOCNY", czyli przyzna +1 pkt autorowi posta-odpowiedzi lub
2) Jeśli moderator/redaktor udzieli odpowiedzi lub zobaczy, że inni użytkownicy rozwiązali już problem, to wówczas "z urzędu" może także ustawić danemu tematowi, że został rozwiązany

Dzięki temu, w Suflerze "gołym okiem" widać, które tematy potrzebują jeszcze szybkiej pomocy, a które zostały już wyjaśnione. W ten sposób inni użytkownicy/moderatorzy/redaktorzy będą mogli wygodnie i szybko znajdować tematy, gdzie nie została udzielona odpowiedź. Tak jak to działało przez kilka lat na starym CM Rev, idea krzyżyków bodajże została przez nas wymyślona i wcielona w życie w 2004 roku. :)

Każdemu użytkownikowi naszej strony za rozwiązywane problemy i przyzawane punkty będą naliczane punkty - te punkty z kolei będą miały wpływ na rangę w serwisie oraz być może jeszcze inne elementy, nad którymi pracujemy (niespodzianka ;) )

Docelowo też, pracujemy nad systemem, aby użytkownik mógł zostać wynagradzany nie tylko za pomaganie na Suflerze (tak, jak miało to miejsce na starej wersji CM Rev), ale dosłownie za KAŻDĄ aktywność na CM Revolution. Mamy naprawdę ogromne plany z tym związane, to duża sprawa techniczna, ale nie poddamy się dopóki tego nie skończymy, bo myślimy, że to będzie naprawdę fajne! Spoko
Dumnie od 2002 roku z CM Revolution

repus Młody aktywista

11.05.2012 20:37    #7388     Sufler - Porady do gry - Kontuzje.
Witam, mam problem z kontuzjami, otóż przeciwnicy uknuli jakiś spisek przeciwko mojej drużynie. Wszystko zaczęło się od Yaya Sanogo - wypada na 2 miesiące - no dobra jakoś przebole, lecz później mecz z wisłą = 3 kontuzje w 55 minucie 3 zmiany wykorzystane, Szachtar = kolejne 2.
I tak dalej, wyszło na to że z 1 drużyny nie uzbiera się nawet meczowa 18 !

http://image(...)0559.png
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
W ogóle to proszę o opinie na temat modułu NIEPRZECZYTANYCH, komu działają (tzn. że jak wraca po paru godzinach, to widzi nieprzeczytane) a kto ma problemy (tzn. że jak wraca po paru godzinach to widzi, że ma wszystkie przeczytane).

To ważne jest dla mnie, bo coś szwankuje, ale nie mogę odnaleźć reguły, dlaczego.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

Bobilo Partyzant

Mam problem z zapamiętaniem logowania. Proces jaki robię to >klikam przeglądarkę>wybieram z zakładek FM'a>jeśli jest jakiś temat w którym chce się zalogować to loguję się>załózmy, że odpoiwadam czy coś w tym style>wyłączam przeglądarkę>włączam i znowu muszę się logować od nowa mimo zaznaczenia opcji pamiętaj mnie.
Przeglądarka to Mozilla Firefox na Win 7. Przychodzą mi 2 problemy na myśl : Albo to, że w Mozilli zapamiętałem login+hasło albo to, że zazwyczaj otwieram sobie kilka kart z interesującymi mnie tematami i jeśli odpowiadam to loguję się na jednej z nich, odpowiadam a potem jakoś tak automatycznie odświeżam na reszcie kart żeby miał wszędzie swoje konto.

EDIT Robiłem test bez wyłączania komputera i też mnie wylogowuję . Tak samo po wyłączeniu.
A i sobie przypomniałem jak nie wyłączam przeglądarki to jestem ciągle zalogowany.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.