Panowie mam duży problem. Gram AS Monaco w FM2008 8.0.2 . Zaczynam 2 sezon i mam problem. Postanowiłem wzmocnic srodek obrony. W 1-sezonie przyszedł do mnie Bóg tej wersji w istocie Felipe z Udinese. Problem zaczął sie w 2 sezonie . Zaraz na początku napaliłem się na obrońcę spadkowicza Strasbourga Bellaida . Cena to 5,75 mln. EURO. Bardzo dobra okazja. W kadze mam też Mame Nianga którego kupiłem przed sezonem z Molde za 80 tyś. euro. Zgłosiło się po niego Stade Rennes. Zażyczyłem sobie bezgotówkową wymianę na Johna Mensaha . Dość oczekiwanie dostałem taką ofertę. Teraz nie wiem czy ją zaakceptować ? Mame Niang w poprzednik sezonie strzelił tylko 2 bramki u mnie a w połowie sezonu został wypożyczony do Auxerre (tam też średnio) . Teraz pewnie czeka go kolejne wypożyczenie. Nie wiem co robić ? Brać Mensaha za Mame Nianga ? Na środek obrony mam Felipe, Bellaid (czeka na potwierdzenie PA-170), Sambou (wychowanek ale raczej prędzej czy pozniej do sprzedania) i Kjeara. W ataku mam Piquennne (15 bramek w poprzednim sezonie) i nowo zakupionego za 10 mln euro Simone Pongolle oraz Agoude (ale wypożyczyłem). Jak zaakceptuje to będę miał 3 klasowych środkowych obrońców ale w sumie jeszcze się waham..... Mame Niang też potencjał (159) ale narazie mimo bardzo dobrych atrybutów nawet nie pokazuje ułamka swoich umiejęności. Poza tym szukam Napastnika najlepiej Francuza ale możę też być innej narodowści. Najlepiej jakiś w sile wieku za niewielką kasę bo na młodych bardzo się sparzyłem . Negocjuje transfer Miccoliego ale ma też oferty z Parmy i Geanoi a w Lidze Mistrzów trzeba przecież czymś straszyć.
Jak ktoś nie zrozumiał mojego problemu postaram się go opisać prościej.
Jak ktoś nie zrozumiał mojego problemu postaram się go opisać prościej.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.05.2012 o godz. 19:05
Najnowsze posty