Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Zymon Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.05.2012 19:01    #8181
Panowie mam duży problem. Gram AS Monaco w FM2008 8.0.2 . Zaczynam 2 sezon i mam problem. Postanowiłem wzmocnic srodek obrony. W 1-sezonie przyszedł do mnie Bóg tej wersji w istocie Felipe z Udinese. Problem zaczął sie w 2 sezonie . Zaraz na początku napaliłem się na obrońcę spadkowicza Strasbourga Bellaida . Cena to 5,75 mln. EURO. Bardzo dobra okazja. W kadze mam też Mame Nianga którego kupiłem przed sezonem z Molde za 80 tyś. euro. Zgłosiło się po niego Stade Rennes. Zażyczyłem sobie bezgotówkową wymianę na Johna Mensaha . Dość oczekiwanie dostałem taką ofertę. Teraz nie wiem czy ją zaakceptować ? Mame Niang w poprzednik sezonie strzelił tylko 2 bramki u mnie a w połowie sezonu został wypożyczony do Auxerre (tam też średnio) . Teraz pewnie czeka go kolejne wypożyczenie. Nie wiem co robić ? Brać Mensaha za Mame Nianga ? Na środek obrony mam Felipe, Bellaid (czeka na potwierdzenie PA-170), Sambou (wychowanek ale raczej prędzej czy pozniej do sprzedania) i Kjeara. W ataku mam Piquennne (15 bramek w poprzednim sezonie) i nowo zakupionego za 10 mln euro Simone Pongolle oraz Agoude (ale wypożyczyłem). Jak zaakceptuje to będę miał 3 klasowych środkowych obrońców ale w sumie jeszcze się waham..... Mame Niang też potencjał (159) ale narazie mimo bardzo dobrych atrybutów nawet nie pokazuje ułamka swoich umiejęności. Poza tym szukam Napastnika najlepiej Francuza ale możę też być innej narodowści. Najlepiej jakiś w sile wieku za niewielką kasę bo na młodych bardzo się sparzyłem . Negocjuje transfer Miccoliego ale ma też oferty z Parmy i Geanoi a w Lidze Mistrzów trzeba przecież czymś straszyć.
Jak ktoś nie zrozumiał mojego problemu postaram się go opisać prościej.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.05.2012 o godz. 19:05

był - będzie - jest zawsze IKS!

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

0
12.05.2012 19:15    #8182
Ja bym odpuścił Mensaha, no chyba że jest genialny? Niang może jeszcze wypalić.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Zymon Partyzant

0
12.05.2012 19:24    #8183
Sprawdziłęm CA i PA Mensaha.- 156, 165 . Był by chyba najlepszym obrońcą w drużynie ale no właśnie..... Nianga wypożyczy, Agoude też tylko muszę znaleść jakiegoś dobrego i doświadczonego napastnika bo zamiar sprzedać Piquenne. Niby strzelił pare goli ale w ważnych momentach zawodził. Dochodzi jeszcze płaca 100 tyś .euro miesięcznie dla zmiennika to za dużo . Jacko za twoją radą Mensah zostaje w Rennes. Nawet może i lepiej.... Felipe - Bellaid para stoperów na lata... Zostają mi jeszcze boki obrony. Na prawą walczę o Nicolasa Freya z Modeny i nie wiem czy się sprawdzi. Na to miast nie mam żadnego kandydata na lewą. Mathieu z Toulouse to wydatek 10 mln euro więc nie bardzo mi się uśmiecha.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.05.2012 o godz. 19:31

Falcon Przodownik pracy

0
12.05.2012 19:57    #8184
[quote="Zymon"]Sprawdziłęm CA i PA Mensaha.- 156, 165 . Był by chyba najlepszym obrońcą w drużynie ale no właśnie..... Nianga wypożyczy, Agoude też tylko muszę znaleść jakiegoś dobrego i doświadczonego napastnika bo zamiar sprzedać Piquenne. Niby strzelił pare goli ale w ważnych momentach zawodził. Dochodzi jeszcze płaca 100 tyś .euro miesięcznie dla zmiennika to za dużo . Jacko za twoją radą Mensah zostaje w Rennes. Nawet może i lepiej.... Felipe - Bellaid para stoperów na lata... Zostają mi jeszcze boki obrony. Na prawą walczę o Nicolasa Freya z Modeny i nie wiem czy się sprawdzi. Na to miast nie mam żadnego kandydata na lewą. Mathieu z Toulouse to wydatek 10 mln euro więc nie bardzo mi się uśmiecha.[/quote]

Traore- Rosenborg
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

0
12.05.2012 20:03    #8185
Tylko co zrobisz jak Bellaid albo Felipe kontuzja?

Zymon Partyzant

0
12.05.2012 20:28    #8186
To mam Kjeara i Sambou . Na wypożyczeniu są jeszcze młodzi gracze których wypożyczyłem ale mogę ich sciągnąć spowrotem w każdej chwili. No ale właśnie.... Traore już mam zaraz na początku go kupiłem, ale to bardziej pomocnik niż obronca.

Falcon Przodownik pracy

0
12.05.2012 20:42    #8187
[quote="Zymon"]To mam Kjeara i Sambou . Na wypożyczeniu są jeszcze młodzi gracze których wypożyczyłem ale mogę ich sciągnąć spowrotem w każdej chwili. No ale właśnie.... Traore już mam zaraz na początku go kupiłem, ale to bardziej pomocnik niż obronca.[/quote]

Traore daje rada, zwłaszcza jak mu dasz strzałkę do przodu. Śmiga jak opętany.

Odpaliłem fm i już rzucam dalej nazwiska
Bastos, Pocognoli, Boka, Julio Cesar(26 lat, bo kilki graczy o taki nazwisku jest), Sory Camara, Rafael Forster
"Dziś tylko zwycięstwo i nic nie wchodzi w grę"

0
12.05.2012 20:44    #8188
No to problem rozwiązany.

Ja szukam wzmocnień do Leeds United. 1 sezon. Wszystkie pozycje. Mile widziane przekoksy.

Pytanko - udało się komuś z Was na początku gry wyjąć Zahę z Crystal Palace? Jeśli tak to za ile i jak się sprawował?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.05.2012 o godz. 20:48

Marcin_Adaszewsk... Partyzant

0
12.05.2012 20:57    #8189
Polecam Barcelone "B" tam aż roi się od zawodników, którzy poradzą sobie już w pierwszym sezonie.
Mengistou Haille Marian

"Sprawiedliwie nie znaczy równo...dupa, dupa, cyc i gówno"

Kox Partyzant

0
12.05.2012 21:39    #8190
[quote="Jacko"]Ja szukam wzmocnień do Leeds United. 1 sezon. Wszystkie pozycje. Mile widziane przekoksy.[/quote]
Kara z Tromso na środek obrony, tylko nie wiem czy będzie chciał przejść, bo ma branie.
Andie Jali z Orlando Pirates. Tani, jak grałem Interem to miało go Juve w trzecim sezonie , bardzo im go zazdrościłem, ale transfery na linii Inter-Juve są rzadkością. Więc na zazdrości się skończyło :)
Marco Verratti, szczerze to nigdy nie miałem go w drużynie, ale brat chwali go bardzo.
To już chyba standard, C. Fierro :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution