Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wietnam Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.06.2012 16:35    #7271     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam, mam problem. Otóż od jakiegoś czasu staram się odwzorować taktykę Swansea, niestety napotkałem się z pewnym problemem. Często zdarza się tak, że zawodnik wybija piłkę na aut zamiast podać do partnera z tyłu, przez co moja drużyna traci wiele głupich piłek. Cierpi na tym posiadanie piłki o które bardzo dbam. Każdy zawodnik ma ustawione krótkie podania oraz swobodę taktyczną ograniczoną, co jeszcze muszę zmienić aby zawodnik wycofywał piłkę zamiast głupio ją tracić?

Wichura Partyzant

A działac to bd na v 11.03 bo mialem wlasnie z FMRTE problemy i czy sejf z 2040 r nie bd stanowil problemow dla FMRTE?

Wichura Partyzant

Witam wybaczcie za offtop ale potrzebuje pilnej pomocy mam mega problem prowadze Legie w FM 2011 juz 30 sezon(2040/2041) mam wlasnie koncowke zimowego okienka transferowego i okazalo sie ze Legia wpadla w mega dlugi i zarzad komisyjny przejal wladze nad finansami i z kilkoma juz starzejacymi sie pilkarzami rozwiazal kontrakt a potem chcial juz bardziej tych potrzebnych sie pozbyc czy moglby mi ktos pomoc jak mam sie pozbyc tego zarzadu bo nie chce aby polowa skladu druzyny ktora budowalem latami mi odeszła. W najgorszym przypadku po prostu chyba się poddam do dymisji i spróbuje innym klubem odkupić tych graczy,ale to ostateczność bo tym samym trenerem bd mi ciezko o posade(probowalem i dlugo czekalem na decyzje az w koncu nie udalo mi się więc ewentualnie stworzyłbym do kariery nowego menago ale wolałbym prowadzić moją Legie( a przekonać każdego piłkarza a ich jest ok 100 jak nie wiecej by przeszli bd ciezko).PROSZE O PILNA POMOC BŁAGAM!!!!!!!!!!

Szemek Ekspert

Własnie sprawdzam jak jest u mnie, bo miałem taki problem:

[quote="szemek"](...)Ja też muszę się logować za każdym razem. A jak próbuje zapamiętać logowanie, to przy kolejnej wizycie wywala mi błąd 500 i muszę czyścić cache...[/quote]
"To tylko Internet k*rwa."

Logan Partyzant

Witam, mam problem ponieważ pomyślałem sobie wczoraj, że przeniósłbym swój rodzimy klub (Kotwica Kołobrzeg) z niższej ligi do 1 ligi (nie ma dodatku by grać w niższych ligach :/ ). Zrobiłem tą zmiane, nawet bez zmiany rep, finansów itd. i nagle jak tworze nową grę, po chwili wyskakuje mi crash dump, że napotkano błąd i oczywiscie gra się wyłącza.. jest jakaś możliwość, by `edytować` baze danych aktualnie pobrałem z cmrevu LFCMarshall's & FMNextGen & Bartekr Update i móc przenieść klub by wszystko `trybiło`? od razu piszę, że mam oryginała, przy podmiance wyrzucilem 1 klub z 1 ligi by nie bylo za dużo itp. Proszę o szybką odpowiedź.

Logan Partyzant

Witam, mam problem ponieważ pomyślałem sobie wczoraj, że przeniósłbym swój rodzimy klub (Kotwica Kołobrzeg) z niższej ligi do 1 ligi (nie ma dodatku by grać w niższych ligach :/ ). Zrobiłem tą zmiane, nawet bez zmiany rep, finansów itd. i nagle jak tworze nową grę, po chwili wyskakuje mi crash dump, że napotkano błąd i oczywiscie gra się wyłącza.. jest jakaś możliwość, by `edytować` baze danych aktualnie pobrałem z cmrevu LFCMarshall's & FMNextGen & Bartekr Update i móc przenieść klub by wszystko `trybiło`? od razu piszę, że mam oryginała, przy podmiance wyrzucilem 1 klub z 1 ligi by nie bylo za dużo itp. Proszę o szybką odpowiedź.

Szemek Ekspert

03.06.2012 23:45    #7277     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o prace Anglia
[quote="zaskroniec"]Witam!
Czy zawodnik z RPA, byłej koloni WB, będzie miał problemy z uzyskaniem pozwolenia o prace?[/quote]

Musi spełniać warunki tak jak wszyscy.

@up - wyczyść cache w przeglądarce, to powinno zacząć działac.
"To tylko Internet k*rwa."

siimoon Partyzant

03.06.2012 12:55    #7278     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
Jeżeli chodzi o samą siłę defensywy to na pewno dawniej było o niebo lepiej (wyłączając z tego Piszczka), ale to już jest problem selekcjonera.4
Kogo on ma powołać? Sadloka? Grodzickiego? Celebana? Fojuta? przecież to jest wszystko poziom na polską Ekstraklase i na nic więcej.
Osobiście żałuję, że nie ma Glika. Podobno poczynił wielkie postępy.
Co do siły napadu to mamy lepszy atak sam Lewandowski potrafi sciągnąć na siebie 3 obrońców i mimo tego wykończyć akcję.
Grosicki niezły zawodnik do tego z takim gazem, że masakra( w formie może być groźny), nie rozumiem natomiast powołania Brożka. Ile on spotkań zagrał? 5? Taki Piech albo nawet Frankowski są o niebo lepsi. Sobiech niby też się nie nagrał, ale jak już dostawał szansę to ją wykorzystywał (wykluczając debiut, gdzie dostał czerwień).
Wiadomo, że nie jesteśmy potęgą i nie ma dyskusji, ale to już nie jest temat na ten rozdział tylko na : " dlaczego w Polsce nie ma talentów?"

PS. Przyznaję źle dobrałem słowo "nieporównywalnie" , koryguję i powiem, że jest lepiej. Niewiele, ale lepiej jak to mawiał Ryba:)

siimoon Partyzant

03.06.2012 00:02    #7279     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
Zgadzam się, że w tej chwili mamy nieporównywalnie lepszy skład niż na ostatnich trzech imprezach, ale nie mogę zdzierżyć jak ktoś kwestionuje umiejętności Boenischa... coś mi się wydaje, że 68 lat po wojnie w niektórych ludziach dalej tkwi nieuzasadniona nienawiść do Ślązaków, którzy wyjechali choć nadal czują się Polakami.
Niech mi nikt nie mówi, że Pan Kubuś na LO jest lepszy od Sebastiana ... gdyby nie grał w Ległej nie miałby szans na kadre.

Gdyby nie układy i układziki w polskiej piłce, mielibyśmy może z 5 Lewandowskich, 3 Szczęsnych, 8 Piszczków, 7 Błaszczykowskich itd, itp.
NIestety w naszym cudownym kraju (poczyniając od poziomu trampkarza), grają synowie, wnuczkowie, koledzy kolegów- trenera, prezesa itd, itp.
W późniejszych latach z tych ludzi, którzy dysponują już i tak okrojonym talentem(lub w ogóle), przepychają się ci co mają najlepszych agentów.
To jest NASZ problem, a nie to iż Smuda powołuje Boenischa, tam nie przebijesz się bez umiejętności do Bundesligi.

Sorry za edycje i kontynuację, ale jak się wybił Podolski i Klose to wszyscy mieli pretensje, że bramki strzelają nam, a nie Niemcom. Oczywiście to ich wina, że nasz kochany PZPN nie zareagował na prośby powołania (w przypadku Poldiego).
To jak Franz powołał lepszych niż nasi ligowcy, to wielkie pretensje.
Pozdro.

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
02.06.2012 20:37    #7280     Inne - Hyde Park - Co jest grane, chłopak?
Krzysiu Jarzyna ze Szczecina the best !!!!!!!!!!!!11111111111111

Cholera, przez te Diablo III nie mogę się uczyć... level sam się nie wbije :) Ma ktoś podobny problem?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution