Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
9 pkt. - szemek
7 pkt - Kolazontha
6 pkt. - Falcon
5 pkt. - Palimpsest
4 pkt. - Jacko
2 pkt. - A. De Raph, magic10rm
1 pkt. - chwal01, ronaldek1, Mapuo, Lypton, Stanczyk, hQ, WariatCFC

Chyba nie będzie większego problemu tym razem :)

You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

Kanius Partyzant

05.06.2012 20:53    #7262     Sufler - Porady do gry - Brak drugiego obywatelstwa
Witam serdecznie po długiej przerwie. Z nudów postanowiłem kupić FMa 2012, ale mam problem. Zaczałem grać Celtą Vigo i wszystko fajnie, ale mam 3 zawodników spoza UE, a mogę zarejestrować 2. I problem w tym, że Fabio Orellana ma przebyte dni w Hiszpanii, ale ma status "czeka na dokumenty". No ok, czekam,czekam, aż skończyło sie okno i nie mogłem go zarejestrować. Oddałem go z powrotem do Granady, a tu się okazało, że w tym czasie uzyskał obywatelstwo. Jakiś bug i pobrałem FMRTE, by mu nadać drugie obywatelstwo hiszpańskie, ale nie wiem jak. Ktoś może mnie pokierować ?

Cocxa Partyzant

05.06.2012 19:56    #7263     Sufler - Porady do gry - Problem z FM 12 - brak odpowiedzi
Witam! Otóż mam problem może drobny, ale niezwykle uciążliwy i nie dający cieszyć się grą. Gra toczy się normalnie, wszystko idzie płynnie. Wtem, gdy chce przejść dalej, gra sama 'schodzi' mi do paska i w lewym górnym rogu monitora pojawia się malutki czarny pasek. Jedyne polecenie, na jakie reaguje komputer, to ctrl+alt+del, gdzie mogę tylko wyłączyć FM. Dzieję się to dość często i w różnych sytuacjach np. Gdy nie ma mnie przez dłuższa chwilę na komputerze i komputer przechodzi w stan wstrzymania, ale również w normalnej rozgrywce, gdy po prostu zejdę do paska, a po powrocie zaczynają dziać się takie 'cuda'. Ma ktoś jakiś pomysł, jak ten błąd wyeliminować?

fred Młody aktywista

05.06.2012 18:14    #7264     Sufler - Porady do gry - Urlop problem
Witam mam poważny problem z urlopem w grze za każdym razem kiedy chcę przeskoczyć w grze za jego pomocą pojawia się Crash Dump.
Co mogę z tym zrobić? Co pomoże?
Czekam na propozycje.

fred Młody aktywista

Witam mam problem z Crash Dumpem który wywala mnie z gry gdy tylko kliknę urlop. Gram na dodatku z 11 ligami angielskimi i 4 polskimi. Proszę o pomoc.

grzeszczak Partyzant

05.06.2012 14:24    #7266     Sufler - Inne - Pensja/Transfer gracza
Witam!
Zacznę od tego, że gram klubem z Polski. No i właśnie w trakcie rozgrywki napotykam problemy z zatrudnieniem piłkarza, akceptacją oferty transferu. Np. próbuje kupić gracza wartego ok. 1mln funtów, proponuje 500tys. - oferta odrzucona, po czym dwa-trzy miesiące później ten sam zawodnik przechodzi do innego klubu o podobnej reputacji za 375 tys. Podobnie ma się rzecz z zarobkami graczy. Równocześnie negocjuje on kontrakt z kilkoma klubami przy czy negocjacje ze mną zostają przerwane ze wg na niezadowalające zarobki (ok. 4,5 tys tygodniowo + klauzule), a akceptowana jest oferta innego klubu przy zarobkach prawie dwukrotnie niższych. Czym to jest spowodowane?

Kari986 Partyzant

05.06.2012 13:20    #7267     Sufler - Inne - Problem z Mistrzostwami Europy
Gdy gram w Football Manager 2008 i dochodzi do Mistrzostw Europy to grają w nich zespoły typu Androra, Azerbejdżan, a zupełnie inne zespoły wygrywały kwalifikacje. Jak to naprawić i co się dzieje?

ivanlobo77 Partyzant

bracia w menagerze mam pytanko ma ktoś może tutka do robienia band reklamowych do np.4ligi i jak robić pliki config. pytanko nr.2 mam problem z tutkiem seja do robienia 3d kits niechce mi zrobic tekstury wyskakuje że niema warstwy "0" i nie jarze o co chodzi
za pomoc dzieki

jaruone Młody aktywista

04.06.2012 18:33    #7269     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o prace Anglia
Dnia dzisiejszego ;) samo z siebie zaczęło działać (cache przeglądarki czyściłem z tydzień temu i muka była).
Jeszcze jakby jakaś dobra dusza zdała raport z gry w ligach angielskich - czy opisywany problem występuje i u Was - a byłbym wdzięczny.

Reus Partyzant

04.06.2012 18:29    #7270     Sufler - Dodatki do gry - Facepack PROBLEM
Witam wszystkich wirtualnych menadżerów. :) Pisze z powodu przykrego problemu jakim jest niedziałający Mega Fackapack. Robię wszystko co podane jest w instrukcji, nawet przeinstalowałem Fm'a. Problem dalej się pojawia, loga normalnie działają. Proszę o pomoc bo chciałbym pograć a z samymi "cienami" na profilach zawodników nie ma już takiej frajdy :) Z góry dzięki i pozdrawiam !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution