Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

fordon82 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.06.2012 11:48    #7251     Sufler - Problemy techniczne - problemy z xml
Mam problem po otworzeniu kazdego pliku pojawia mi sie Xml parsing error gra sie zawiesza i zadne save nie działają. Co mam zrobić? proszę o pomoc ! Dziękuje

todol Partyzant

[quote="RizZzer"]Szukam lewego i prawego obrońcy do Lecha, najlepiej żeby byli młodzi i byli polakami.[/quote]
u mnie w Lechii z sukcesami w LM grali tacy obrońcy jak Celeban, Modelski. Do tego z Rafała Pietrzaka zrobiłem lewego obrońcę i grał bardzo dobrze

[quote="Zymon"]Panowie mam problem. Gram Borussią Dortmund i szykuję się do drugiego sezonu. Poszukuje środkowego obrońcy, doświadczonego i możliwie jak najlepszego. Mam Amendica, Kjeara i kupiłem Bellaida oraz Brzenskę. z tym że Brzenskę sprzedam bo jest najsłabszy i trzeba zrobić miejsce dla lepszego. Na oku mam Diego Lugano, Dellafiore (czy jakoś tak z Palermo), i jakiegoś 19-latka z AEK Aten Sokritisa Papulo....(coś tam coś tam). Każdy z nich to wydatek 10 lub więcej mln euro. Wiadomo Borussia ma długi i trzeba oszczędzać. Może mi kogoś doradzicie lub pomożecie wybrać? FM2008 8.0.2[/quote]
Sprawdź Marco Russ zawsze go brałem do niemieckich zespołów+świetny przy rożnych+

Szemek Ekspert

08.06.2012 14:34    #7253     Inne - Hyde Park - EURO 2012 - menedżer - dyskusje
@Placente, robisz to w temacie ze składami:

[quote]Zmiany przeprowadzasz pisząc nowego posta z aktualnym składem, a zmienionych zawodników zaznaczasz pogrubieniem!!! Naturalnie można wykorzystać tylko i wyłącznie wcześniej kupionych zawodników.[/quote]

[quote="kaka222"]Czyli dobrze zrozumiałem ze podczas trwania kolejki mozna zmieniąc sklad przez co w jednej kolejce moze zapunktować więcej niz 11 zawodników ?[/quote]

Powiedzmy, że jest to mała luka w regulaminie, ale dla wszystkich taka sama, więc problemu nie ma. Punkty liczymy po kolejce. Ważne jest, żeby robić zmiany wg powyższego schematu - jako nowego posta, a nie edycje pierwszego.

O 15 ZAMYKAM TEMAT ZE SKŁADAMI DO KOŃCA DRUGIEGO MECZU.
"To tylko Internet k*rwa."

Egomaniac Partyzant

Mam problem w FM 08 związany właśnie z "crash dump". Zawsze po maks. 2 dniach rozgrywki gra wyłacza się i oczywiście gra jest nie możliwa. Kilka razy intalowałem FMa od nowa, mam wszytkie patche i nie wiem co robić. Proszę o pomoc. ;)
`To co chciałbym umieć wyjaśnić, to gotowość, jaką mają piłkarze i jaką ja też miałem, żeby iść za nim aż na koniec świata` - Jorge Costa o Jose Mourinho

Zymon Partyzant

Panowie mam problem. Gram Borussią Dortmund i szykuję się do drugiego sezonu. Poszukuje środkowego obrońcy, doświadczonego i możliwie jak najlepszego. Mam Amendica, Kjeara i kupiłem Bellaida oraz Brzenskę. z tym że Brzenskę sprzedam bo jest najsłabszy i trzeba zrobić miejsce dla lepszego. Na oku mam Diego Lugano, Dellafiore (czy jakoś tak z Palermo), i jakiegoś 19-latka z AEK Aten Sokritisa Papulo....(coś tam coś tam). Każdy z nich to wydatek 10 lub więcej mln euro. Wiadomo Borussia ma długi i trzeba oszczędzać. Może mi kogoś doradzicie lub pomożecie wybrać? FM2008 8.0.2
był - będzie - jest zawsze IKS!

Zazinho Partyzant

07.06.2012 20:23    #7256     Sufler - Porady do gry - Problem z polityka zespolu
Witam,
w zakladce polityka zespolu powinienem miec mozliwosc wyboru, czy cce prowadzic druzyne mlodzieżową, ale niestety zaznaczając opcję :obejmij kontrolę: nic to nie zmienia. Tak samo sprawa ma się z transferami druzyny rezerw. Ccialbym mieć możliwość kontrolowania transferów, a niestety zaznaczenie takiej opcji nic nie zmienia. Obecnie jestem na 3 sezonie, ale w 1 sezonie przez kilka meczy prowadzilem druzynę mlodziezowa. Ktos z Was wie jak to naprawic? Bo mam naprawde bardzo dobryc 17 i 18 latkow, ktoryc bym cetnie obejrzal w akcji, a nie tylko czytal o wynikac. Pozdrawiam i dzieki za odpowiedz

Lampsi8 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
mam problem z feemem ... dzialal mi zawsze pieknie az dzisiaj nagle po 5 dniach przerwy chcialem sobie wlaczyc i wyskoczyl mi taki o to blad:
http://zapodaj.net/2e2201f2aaacb.png.html

czy wie ktos jak temu zaradzic?! prosze pomozcie !

ps. dodam ze to nie jest oryginalna wersja gry

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

06.06.2012 19:53    #7258     Inne - Piłka nożna - EURO 2012
Oglądałem dwa razy mecz Czechy-Węgry, po razie Szwecja-Serbia, Norwegia-Chorwacja oraz Rosja-Włochy.

Cóż. Czesi są w słabej formie, podobnie jak komentator z tamtego meczu. Baros gra na szpicy i czeka na prostopadłe piłki, mało kombinacyjnej gry, skrzydła praktycznie nie istnieją. Mało pewnie w obronie. Bardzo ospali, czego dowodem był gol Dzsudzsaka. Na pewno Rosicky to lider tej kadry i z nim mogą coś zdziałać, jeśli z nami nie zagra Czesi będą w bardzo trudnej sytuacji. Vladimir Darida... to może być czeski Wolski, więc warto mu się przyjrzeć. Samym Czechom sukcesu nie wróżę. Dobry bramkarz, ogólnie kadra nie jest doświadczona, podobnie jak nasza, na pewno mają problem... z taką spokojną i pewną grą.

Rosja zrobiła dużo lepsze wrażenie. Nie grali z Włochami wielkiego meczu. Beznadziejny Balotelli na pewno im pomógł. No i jednak nie było Buffona. Ruscy grają bardzo kombinacyjnie, na krótkim dystansie, dużo wymian podań, odważnie dryblują w polu karnym. Tu kolejny talent - Dzagoev. Zespół oczywiście doświadczony, z kolejnym znakomitym bramkarzem, wracającym po kontuzji, Akinfeevem. Kerżakow także może okazać się groźny.

Jedynie Grecja na pierwszy rzut oka nie ma wielkiego bramkarza. Nikopolidis zakończył karierę, a obecnie broni zdaje się Chalkias, no fachowcem wielkich lotów to on nie jest. Zatem moim zdaniem Grecja jest teoretycznie najsłabszą drużyną w naszej grupie.

Polska ma w zasadzie tercet z Dortmundu, Szczęsnego i niezłe skrzydła. Problem jest na środku, więc Grecja może zaskoczyć naszych prostopadłym podaniem, podobnie Czesi. No i stałe fragmenty gry... z Rosją na pewno będzie ciężko i dużo walki, ale to też nie jest jakiś niesamowity poziom. W tej grupie może stać się wszystko, wyjść każdy. Każdy może być tak samo pierwszy, jak i ostatni. No nie ma rasowych zawodników. W Sbornej sporo graczy pamiętających poprzednie EURO, ale ich nogi też je pamiętają. Zwłaszcza Arshavin to już nie ten poziom.

Wracając do Czechów, ważną postacią jest tam Jaroslav Plasil, który pamięta edycję Champions League 2003/2004. Stały wykonawca stałych fragmentów gry, może okazać się liderem większym niż Rosicky, który pewnie szuka złapie kontuzje i tak się skończy jego EURO.

Emocje będą, to będzie ciekawy turniej. Polska!
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Kanonier1886 Partyzant

Zacznę od tego, że gram w wersję okraszoną numerem 12 :). Gram on-line z kumplem, ale nie w tym rzecz. Ja jestem hostem servera, przez omyłkę w statusie gry wcisnąłem "Obejmij kontrolę" przy jego managerze. Czy da się to jakoś cofnąć? Przy każdym wczytaniu zapisu gry automatycznie kieruję dwoma managerami; moim i kolegi. Pomocy :(

shpoola20 Partyzant

06.06.2012 12:38    #7260     Sufler - Problemy techniczne - Fm Scout - problem..
Zaczalem grac Wisła Płock, w pierwszym sezonie dotarłem do grudnia i chce sobie zacząć wyszukiwać zawodników i włączam Scouta, i chce zaladowac gre zeby bylo okej ale wyskakuje taki komunikat :

Error Loading Entity Number: 30361
File Position : 48578474
Database Version : 1694
String is too long : 4194313

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.