Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

repus Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zamiast zakładać nowego tematu to podepnę go tutaj. Otóż Yaya Sanogo gra u mnie już 3 sezon i nadal w raportach pomeczowych piszę " Yaya Sanogo ma problemy z porozumiewaniem się z kolegami z powodu języka " czy jakoś tak. A taki Karlen Mkrtchyan rozgrywa dopiero niepełny 2 sezon i już śmiga po polsku.
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Kamil699 Partyzant

A ja z kolei mam całkiem inny problem ustaliłem sparing pomiedzy 2 drużynami 90 min i ewentualnie dogrywka i rzuty karne.Z tym ze po upłynięciu tych 90 min nie mogę uruchomić dogrywki.Niewiem czy to jakiś bug czy coś pomoże ktos

Szemek Ekspert

27.06.2012 16:50    #7153     Sufler - Porady do gry - Problem z napastnikami
Masz fajnych napastników, może problem nie leży w nich samych. Mają sytuację do zdobywania bramek? Rozmowa, żę wystawisz ich na listę jak się nie ogarną. Ewentualnie udostępnij ich dla rezerw i zobacz, który z nich tam strzela. Wybierz gościa w najlepszej formie i niech on gra. Sprawdź rezerwy albo U20, może masz tam kogoś, kto nie zachwyca atrybutami, ale sporo strzela i daj mu szansę.

Może ciężko im się gra w Twojej taktyce? Spróbuj coś zmienić jak masz czas pokombinować w meczach towarzyskich.
"To tylko Internet k*rwa."

repus Młody aktywista

Witam, mam otóż taki problem, iż zdarzyło mi się już parę razy ściągnąć młodego zawodnika, zazwyczaj miał on status "Młodego talentu " lub "Zaplecze zespołu". I oto taki pan chce wymusić na mnie występy w pierwszym zespole ! Teraz wyjechał mi 18 letni zawodnik z tekstem "Jam jest lepszy od 30 letnich snajperów i chcę występować w pierwszym zespole" tłum. moje . Od czego to jest zależne ?
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

tomanbarca Partyzant

27.06.2012 14:59    #7155     Sufler - Porady do gry - Problem z napastnikami
Gram Juventusem, sezon 2014/15. Mam olbrzymi problem ze strzelaniem goli. Każdy z napastników jakich mam nie strzelił już gola od ponad 10 godz. Są to Son Heung-Min, Huntelaar, Vucinic, Paloschi, Quagliarella, czyli całkiem dobrzy zawodnicy. Co byście zrobili w takiej sytuacji?

misiek993 Partyzant

26.06.2012 23:20    #7156     Sufler - Porady do gry - Problem z zaoferowaniem kontraktu
Chyba wiem o co chodzi. W ekranie oferty kontraktu masz wciśniętą zakładkę "Obecny kontrakt" a nie "Aktualna oferta". Kliknij to drugie i problem zniknie. Też się kiedyś zastanawiałem co jest grane.

Dekra1 Partyzant

26.06.2012 22:06    #7157     Sufler - Porady do gry - Problem z steamem!
Witajcie!! Mam pewien problem ze steamem chodzi mi jak go usunąć z danego dysku, Bo go odinstalowałem a jak chce usunąć folder to piszę, że sprawdz czy dysk nie jest zapełniony albo chroniony przed zapisem, oraz czy plik nie jest używany. Fma też odinstalowałem i nie pomaga. Więc czy ktoś mógłby mi pomóc?

shpoola20 Partyzant

26.06.2012 20:02    #7158     Sufler - Porady do gry - Problem z Fmem i włączaniem
Podczas włączania wyskakuje mi "not well formed invalid token at line 1" jak pozbyc sie tego dziadostwa? Wiem ze trzeba usunac jakis folder settings, ale kurde nie umiem go znaleść, a mam XP jakby co

Dodam ze mam oryginalnego fma z steamem ;p

libe Partyzant

26.06.2012 17:44    #7159     Sufler - Porady do gry - problem z grą
od pewnego czasu mam problem z grą wyłącza się ona zawsze 9 stycznia 2014 roku na każdym zapisie gry i wyskakuje taki komunikat Serwery steam są w tej chwili zbyt zajęte, by zająć się twoja sprawą dla gry football manager 2012. Kod błędu :(41) próbowałem odinstalować i zainstalować sprawdzałem spójność plików i nic co mam zrobić

oliwier31 Partyzant

26.06.2012 17:09    #7160     Sufler - Porady do gry - Problem z zaoferowaniem kontraktu
Witam, to mój pierwszy post.
Otóż spotkałem się w grze z problemem z kontraktami grając na łatce 12.2.2
Po złożeniu oferty transferowej za jakiegokolwiek zawodnika nie mogę oferować mu kontraktu po przejsciu do menu "zaoferuj kontrakt". Wygląda to nastepująco; pole gdzie mam ustalić kwote zarobków i długość kontraktu jest na szaro i nie moge tego edytować przez co nie dokonuje żadnych transferów .Taka sama sytuacja jest z wolnymi zawodnikami, Pierwszy raz w życiu się z taką sytuacją spotykam i chciałbym dowiedzieć się od Was czy ktokolwiek z użytkowników tego forum spotkał się z tym problemem. Proszę o pomoc , bo jest to dla mnie bardzo ważne , gdyż bez możliwości dokonywania transferów cała gra traci sens . Pozdrawiam .

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution