Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

eugenio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.07.2012 13:08    #7091     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Może to będzie takie ogólnikowe, ale też miałem ten problem i po prostu z mojej zwykłej taktyki 4-4-2 przechodziłem na wyjazdach w moim Leeds na taktyke 4-1-4-1 grając z kontry i dość oraz starając sie przyjmować rywali na własnej połowie... oczywiście do tej taktyki jest potrzebny snajper który będzie umiał wykorzystać tą 1, 2 sytuacje w meczu.

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
03.07.2012 12:49    #7092     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Drodzy FM-maniacy! :) Zwracam się do was z prośbą o pomoc w rozwiązaniu problemu z meczami wyjazdowymi. Gram Hoffenheim w ustawieniu 4-1-1-3-1, najczęściej z typowym defensywnym pomocnikiem lub ryglem. Niestety, w jak dobrej formie bym nie był i z jak słabym przeciwnikiem bym nie grał, mecze wyjazdowe to moja zmora. Przegrywam dosłownie wszystkie mecze, które nie odbywają się na moim stadionie (ostatnio 3:0 ze słabym Wolfsburgiem, grającym w 10-ciu). Próbowałem ustawiać się bardziej defensywnie, żeby chociaż zdobyć remis, próbowałem ofensywnie, żeby strzelić więcej bramek niż przeciwnik, ale nic nie daje rezultatu. Może macie jakieś sprawdzone sposoby?

likurg Partyzant

Witam
Cholernie mi głupio, że pytam o takie nieznaczne i wydaje mi się, że proste do rozwiązania "problemy", zaśmiecając tym samym forum itd ale za nic nie mogę tego rozwiązać sam.
Mianowicie ściągnąłem wszystkie interesujące mnie facepaki, logopacki itd ale po wypakowaniu do folderu nic w grze nie widać. pamiętałem o odznaczeniu buforowania i odświeżyłem (tak jak było w instrukcji) ale nic to nie daje. Myślę, że chodzi o to że wypakowałem to do złego folderu ale nie mam pojęcia do jakiego mam wypakować i jak to ogarnąć.
Z góry dziękuję za odpowiedz i przepraszam za śmiecenie. :)

Lubie_Placki Partyzant

No panowie, zaczęły się wakacje, więc trzeba mieć co robić, kiedy nie ma się co robić, dlatego sięgam po FM'a. Jak zwykle jest problem dobrania drużyny, podam pare kryteriów, może ktoś coś ciekawego zarzuci.
-typowy średniak, ew. kiepska drużyna z silniejszych lig europejskich (Anglia, Francja, Włochy, Niemcy itp.)
-jakikolwiek budżet na transfery
-drużyna potrzebująca raczej wzmocnień, aniżeli całkowitej przebudowy składu
-przynajmniej dobre obiekty młodzieżowe
Jeżeli drużyna drugoligowa, to;
-typowana na środek tabeli, albo wyżej
-też w miarę ogarnięte obiekty młodzieżowe
-drużyna, która po awansie, nie będzie wymagała wywalenia całej drużyny i kupowania nowych piłkarzy

No i to by było na tyle, co do moich wymagań. Liczę na w miarę szybką odpowiedź ;)

+Dodam, że mam to ostatnie uaktualnienie składów ;) więc drużyny aktualne na sezon 2012/2013

Szemek Ekspert

Dostałem ten donos, ale wcześniej Bolson również miał z tym problem. W sumie to dostałem w czerwcu pare donosów, więc nie wiem o co chodzi.
"To tylko Internet k*rwa."

A. De Raph Wicepremier Rewolucji

Grupa: Administrator
Ten manifest nie ma żadnych znamion bycia tekstem sprzed roku, jest świeżo dodanym rekordem do bazy, więc nie wisiał w drafcie rok. A nawet jeśli by wisiał, to jakie to ma znaczenie? Toć to autor decyduje o czasie publikacji, nie był wcześniej opublikowany, więc o co chodzi?

PS. Wysłałem teraz donos do Szemka i chyba doszedł, co nie? Więc nie widzę problemu. Użyj ikonki widocznej obok jego avatara na forum.
"O czwartej czterdzieści osiem
gdy odwiedzi mnie desperacja
powieszę się
wsłuchana w oddech Osoby, którą kocham"
Sarah Kane - 4.48 Psychosis

Moje Depesze - czytajcie, oceniajcie, komentujcie!

kaseta1 Partyzant

02.07.2012 18:10    #7097     Sufler - Porady do gry - Raporty - postawa w meczu
[quote="CarlozSatana"]
1) Martin Harnik ma problem z motywacją do gry w zespole prowadzonym przez człowieka znikąd.
albo
2) Wygląda na to że Martin Harnik ma problem z motywacją do gry w twoim zespole.
[/quote]

Oba powinny zniknąć wraz ze wzrostem twojej reputacji. Trzeba po prostu przeczekać.

damian2323 Partyzant

Mam ten sam problem co kolega wyżej . Dostałem dziś wiadomość od scouta tylko że w lidze hiszpańskiej i nie mogę go odczytać bo wyskakuje błąd " Napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w : C:\Documents and Settings \admin.Admin-...\Moje dokumenty \Sports Interactive\Football Manager 2012\crasg dumps ... Co robić ?

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
02.07.2012 17:04    #7099     Sufler - Problemy techniczne - Crash
http://www.cmrev(...)354.html

Pisz na przyszłość problemy tego typu w temacie do którego dałem link. Jako, że pierwszy raz, to na razie ostrzeżenie pisemne ;)
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

Ganjarz Partyzant

02.07.2012 16:50    #7100     Sufler - Edytor - Editor zielone tło i koniec
Witam wszystkich, mam problem z edytorem do fm 2012 ze steam. Otwiera sie na zielonym tle i nic sie nie da zrobic. Bardzo prosze o szybka pomoc!
Link do obrazka:
http://zapod(...)jpg.html

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.