Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

KamiLoSss Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
10.07.2012 22:58    #7021     Sufler - Problemy techniczne - Niepoprawny Kod Produktu
Alegrowicz byl sprawdzony.
Same pozytywy i żadnych problemów..
I to był Sklep...
No kurde nie wierzę że to jakiś fake,wszystko elegancko,pachnie nowością...
Antywirusa wyłączyłem,starego pirackiego fm'a usunąłem i nie wiem co mam zrobic...

KamiLoSss Partyzant

10.07.2012 22:28    #7022     Sufler - Problemy techniczne - Niepoprawny Kod Produktu
Witam
Jeżeli taki problem już był to mi wybaczcie ale obecnie jestem w stanie choroby (grypa) i nie mam sił by szukać takiego tematu.
Otóż pare dni temu zakupiłem Fm'a 12 z allegro,gre mam już u Siebie ale jest totalna dupa ponieważ mój cd-key jest niepoprawny.
Próbowałem już różnych kombinacji co do wpisania kodu z instrukcji (AAAAA-BBBBB-BBBBB)
Za każdym razem wyskakuje komunikat że kod jest niepoprawny..
Pudełko było foliowane i dodatkowo nie pisze że kod został już użyty...
Nie wiem jak sobie z tym poradzić bo nawet nie przechodzi do instalacji tylko zatrzymuje sie ciągle na tym komunikacie STEAM...
Błagam Was pomóżcie bo sam chyba sobie nie dam rady...
Z góry wielkie dzięki:)
Czekam na odpowiedź!

DamianSP Partyzant

Witam mam taki problem ze manager nie che mi sie wlaczyc w steamie pokazuje ze jestem w grze ale fm nie jest wlaczony jak klikam zeby znowu wlaczyc to tez mi pokazuje ze jest wlaczony i nie wiem co robic wszystko bylo dobrze ale komp mi sie zepsul i musialem wymienic plyte glowna od tamtej pory mam ten problem z gory thx za odpowiedz

ps: CS'a odpalam normalnie tylko z fm jest problem sprawdzalem spojnosc plikow i nic to nie dalo

coutinho10 Partyzant

10.07.2012 16:12    #7024     Sufler - Porady do gry - Jak wybrać update do FM 2012?
Witam panowie zaczne od tego ze od niedawna gram w fm 2012 poniewaz dopiero komp mi na to pozwala a raczej komp mojej dziewczyny po przeprowadzce :)ale mniejsza z tym wczesniej kilka lat gralem w fm 2008 moj problem polega na tym ze sciagnelem sobie update do fm 2012 i nie wiem jak zaczac rozgrywke zeby moc z niego korzystac bo w fm 2008 klikales zacznij gre i wybierales update a tutaj tego nie ma?? dz\ieki

youngsca Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
10.07.2012 15:24    #7025     Sufler - Problemy techniczne - Pomóżcie !
Mam problem z fm 12.. gdy kliknę na kogoś z personelu to wywala mnie do systemu i pojawia się wyszukiwanie przyczyn błędu ale pomimo anulowania gra się wyłącza.. ;/

Amikowiec Młody aktywista

10.07.2012 15:10    #7026     Sufler - Porady do gry - Dylemat z budową nowego stadionu
Mam problem, prowadzę FC Koln, które jak sprawdziłem w edytorze ma maksymalną frekwencję 82 tys. z haczykiem, RheinEnergie jest rozbudowany do granic możliwości (70 tys.), a zarząd nawet nie chce słyszeć o budowie nowego obiektu, bo uważają, że budowa byłaby niewskazana (pewnie dlatego, że stadion ma 10 lat; powstał w 2004 roku). Da się coś na to poradzić, bym mógł ich chociaż spytać o budowę. Podobna sytuacja jest w Bayernie (dodałem nowego trenera żeby sprawdzić reakcję zarządu), który spokojnie mógłby posiadać arenę konkurującą pojemnością z Wembley, ale Allianz Arena powstała w 2006 roku. Natomiast jak założyłem dla próby menedżera w Dortmundzie to tam istnieje opcja prośby o nowy obiekt, pewnie dlatego, że Signal Iduna Park została otwarta 30 lat przed moim stadionem, ale zarząd koniec końców nie chce się zgodzić na budowę nowego stadionu z uwagi na brak pozytywnych perspektyw frekwencji w najbliższym czasie. PS. w Kolonii mam prezesa potentata i 100 mln euro na koncie, ale zapewne stać by go było na postawienie odpowiedniego obiektu z własnej kieszeni. Pytanie: czy da się ten limit ominąć bez FMRTE, którego pełnej wersji nie posiadam?

pasaran Partyzant

10.07.2012 14:13    #7027     Sufler - Porady do gry - Zasada Under-21 Liga Szkocka
Proszę o porady/opinie jak zapewnić sobie spełnienie wymogów 3 młodych graczy w wyjściowej 11. W klubie nie mam zawodników na dobrym poziomie. Juniorzy jeszcze go zaniżą.

Na rynku transferowym tylko zawodników poniżej 21 lat kupowac?
Jak "uspokoić" gwiazdę, którą będę trzymał w rezerwie kosztem juniora? (raczej nie jestem fanem rotacji w składzie)
Skupić się na wypożyczaniu młodych zawodników?
Wiadomo, że w obronie juniorom nie zaufam... więc na jakiej pozycji jest najmniejsze ryzyko?

Temat bardziej do zastanowienia, niż realny problem...

Cinek1013 Partyzant

Ja również gram na laptopie ale niemam z tym problemów.
Spróbój uruchomic grę jeszcze raz i powinno zadziałac.
Wiesz może co to za logosy 2 posty wyżej ?

Valdi91 Młody aktywista

10.07.2012 12:59    #7029     Sufler - Porady do gry - Dylemat z reputacją.
[quote="repus"]A tak od siebie to sam prowadziłem Legię , odszedłem w sezonie 2016/2017 po dojściu do finału LM , uznałem że jest nudno mieć co rok mistrza , odszedłem ratować chelsea która po połowie sezonu była na 13 miejscu , wybiłem ją na 3 miejsce na koniec a teraz buduję Real Madryt od nowa. W tym czasie moją Legie wyprzedali , wszyscy odeszli za grubą kasę a Legia po 6 letniej dominacji straciła mistrza , odpadła w PP z Podbeskidziem i Arką i takie tam [/quote]

To samo miałem u siebie w Lechii. Z czołowego ligowego klubu, który udało mi się zbudować, po moim odejściu nowy trener wszystkich posprzedawał, i już w 2. sezonie za jego kadencji Lechia miała problemy dobić do pierwszej 4. w tabeli.

A co do reputacji, to jest to jakoś kijowo zrobione, była o tym mowa w wielu tematach. Choćby Lech spadł do 2. Ligi a Ty byś dominował na polskim podwórku i mieszał na europejskim, w FM'ie minie wiele, wiele lat, nim uda Ci się ich choćby dogonić.

buczek93 Młody aktywista

1. Jak jest dobry i się rozwija (wysoka determinacja i pracowitość) to nawet 15-latka można przesunąć do pierwszego składu. Może mieć problemy kondycyjne (wiadomo, juniorzy szybciej się męczą), ale i tak nauczy się dużo więcej niż w analogicznym czasie w rezerwach/zespole juniorskim.
2. Trening pierwszej drużyny możesz sobie spersonalizować, trening juniorski to jest lekki trening ogólny. Wniosek ? Junior uczy się małej ilości rzeczy, które potem przydadzą mu się na boisku. Lepiej przenieść go do pierwszego zespołu, udostępnić rezerwom i zafundować jakiś trening normalny (wzorowany na treningu innych graczy z pierwszego zespołu).
3.Oczywiście, że jest. Na korzyść pierwszego zespołu. Znacznie wartościowsze są spotkania w Premiership (nawet jeśli bijemy w nich ogórków) niż ciągła gra w rezerwach, gdzie gra rzadko kiedy przykłada się do symulacji.
4.Ja nigdy swoich zawodników nie wypożyczam - nie po to mam dobrą bazę treningową, trenerów i programy, żeby oddać gracza do zespołu prowadzonego przez komputer, który nie zna innych treningów niż ogólny i bramkarski.
5.To jest loteria, miło byłoby trafić na menedżera który nie boi się rotacji składem i który stawia na młodych. Więcej informacji poda ci choćby genie scout, jeśli tylko zdecydujesz się z niego skorzystać

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution