Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wislak_91 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Podbijam. A może ktoś zna jakiś sposób na edycję danych w zapisanej rozgrywce? Jest jakiś program, dzięki któremu można odpalić save'a? :)

edit: Jeśli nie ma rozwiązania na mój problem, to proszę o usunięcie tematu.

panda20 Partyzant

O ile dobrze się orientuję najnowszym patchem jest 12.2.2 (jeśli nie, to temat d zamknięcia :)). Jednak u mnie steam "widzi" jako najnowszy 12.2.1. Czy jest to spowodowane jakimś błędem, czy po prostu jest to na tyle mały patch, że steam nie podaje o nim informacji (jeśli to błąd, to prosiłbym w miarę możliwości o pomoc).

densoN Partyzant

Witam od niedawna mam pewien problem w FM 12. Zawsze gdy odpalam rozmowę motywacyjną to wyskakuje XML passing error - i nie da się tego wyłączyć okienko wyskakuje cały czas. Poniżej przedstawiam screen takiego błędu. Proszę o pomoc. pozdrawiam.

densoN Partyzant

12.07.2012 10:00    #7014     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem z FM - XML
Witam od niedawna mam pewien problem w FM 12. Zawsze gdy odpalam rozmowę motywacyjną to wyskakuje XML passing error - i nie da się tego wyłączyć okienko wyskakuje cały czas. Poniżej przedstawiam screen takiego błędu. Proszę o pomoc. pozdrawiam.

migacz1125 Partyzant

Witam,

Mam taki sam problem. Włączając grę pojawia się w procesach jednak sama aplikacja się nie pojawia.

- Próbowałem reinstalować
- Sprawdzałem spójność plików gry
- Instalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej
- Próbowałem dodawać parametry startowe na -windowed -small_screen

i nic dalej to samo

Widzę że tu też nie udało się znaleźć rozwiązania ?

KamiLoSss Partyzant

11.07.2012 20:49    #7016     Sufler - Problemy techniczne - Niepoprawny Kod Produktu
Temat do zamknięcia:)
Problem rozwiązany!
Uruchomiłem instalacje poprzez setup z płyty jako administrator..
I poszło:D
Mam windows 7 wiec na prawdę różne przypadki już miałem ale nie taki:)
Dzięki za pomoc:)

kamilinho96 Partyzant

Mam problem. Pracuje jako trener Santosu i chciałbym żeby mój asystent sporządził karty informacyjne zawodników grających w polskiej lidze. Mam na myśli Piecha i Jankowskiego. Tymczasem nie mogę sporządzać tych kart na zawodników poza Ameryką Południową. Czy można to jakoś zmienić?

kamilinho96 Partyzant

Mam problem. Pracuje jako trener Santosu i chciałbym żeby mój asystent sporządził karty informacyjne zawodników grających w polskiej lidze. Mam na myśli Piecha i Jankowskiego. Tymczasem nie mogę sporządzać tych kart na zawodników poza Ameryką Południową. Czy można to jakoś zmienić?

baru94 Partyzant

11.07.2012 10:08    #7019     Football Manager - Ogólna dyskusja - Kolory skórki
Witam, ostatnio chciałem zmienić kolory atrybutów w profilu zawodnika w FM 2012. Wszystko ładnie kolory wybrane, zatwierdziłem i wtedy pojawia się problem, bo kolory się nie zmieniły (tzn. zostały podstawowe). Czy ktoś ma podobny problem, wiecie może jak zmienić te kolory ?
Z góry dzięki

Machloj Partyzant

Witam,
mam problem - zacząłem grę Lechią i nie mogę zgłosić wszystkich swoich piłkarzy do gry.
Mogę teoretycznie zgłosić tylko 25 piłkarzy powyżej 25 roku życia, ale nie wiedzieć czemu do tej grupy oprócz tych powyżej 25 lat zalicza mi też wszystkich obcokrajowców

Gram na najnowszej bazie danych (aktualizacja przez Steama) +update od Gietza (chyba z marca 2012)

Czy ktoś wie jak mogę rozwiązać ten problem? Co go powoduje? Mogę zawsze rozpocząć od nowa (rozegrałem ledwie kilka meczy, ale prawdopodobnie będzie to samo - pomóżcie, proszę ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution