Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam

Mam ten sam problem... Wczoraj wszystko ladnie gralem dzisiaj mowie dokoncze i to wyskakuje...
Jest jakas rada na to?
(L)

Alex2150 Partyzant

20.07.2012 10:11    #6952     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o prace Anglia
[quote="Phantom"]Ja również mam ten problem... Sprowadziłem do Leeds Kvekveskeiriego, Gnanou i Romario (za kilka lat zaj*bisty piłkarz, bo gram od nowa) i żadnemu nie chcą dać pozwolenia na pracę.. :/[/quote]

Pozostaje chyba tylko znalezienie klubu filialnego w Belgii i wysłanie go by uzyskał obywatelstwo

Phantom Partyzant

20.07.2012 09:09    #6953     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie o prace Anglia
Ja również mam ten problem... Sprowadziłem do Leeds Kvekveskeiriego, Gnanou i Romario (za kilka lat zaj*bisty piłkarz, bo gram od nowa) i żadnemu nie chcą dać pozwolenia na pracę.. :/
"Wolałbym żyć krótko, ale w chwale, niż przez wieki w mrokach."

Rafał9595 Revolution Update Team

Grupa: Moderator
Napisz o tym problemie na SI Forum, tam pomagają twórcy gry. Może oni znajdą rozwiązanie
Filozofia nic nie daje, niepotrzebnie stwarza dodatkowe pytania zamiast na nie odpowiadać

mlodewino Partyzant

19.07.2012 22:03    #6955     Sufler - Porady do gry - Błąd w ładowanie FM 2012 !
Chłopaki mały problem nie mam takiego folderu na C w Application Data

Amikowiec Młody aktywista

Na początek dodam, iż w pozostałych zapasowych 2 save'ach istnieje ten sam problem. Otóż podczas meczu rozmowy motywacyjnej gra albo przymula, że mógłbym sobie zrobić kawę, poczekać aż ostygnie, wypić, wrócić, a mecz nadal by się nie wczytał, albo w dowolnym momencie meczu wyskakuje runtime error. Gdy chcę iść na urlop, by ominąć mecz, wysypuje mi się crash dump. :/ FMRTE nie używałem na nim nigdy, jedynie Genie Scout do podglądu talentów. Jednak w sezonie 2012/2013 dodałem ligę turecką, a czytałem na innych forach, że ludziom też sypały się save'y po kilku sezonach od dodania nowej ligi (u siebie mam teraz kwiecień 2016 roku). Moje pytanie brzmi, czy da się uratować tego save'a, bo szkoda trochę żeby miesiąc gry poszedł zwyczajnie je**ć :(.

Cepanio Partyzant

19.07.2012 20:28    #6957     Sufler - Problemy techniczne - Dziwny błąd z meczami.
Problem dalej występuje, mam zaznaczone przenoszenie meczów do TV, ma ktoś jakieś inne pomysły?

paput9 Partyzant

witam mam problem z uruchomieniem gry wyswietla mi sie taki komunikat.error:unable to find some essential data.please ensure that the game is installed correctly.if the problem persists,please contact technical support.nie mialem tego problemu wcześniej bo zdążyłem rozegrac 6 sezonów i nagle przyszedł ten error.proszę o pomoc!!! chodzi oczywiscie o fm 2012.

paput9 Partyzant

19.07.2012 18:23    #6959     Sufler - Problemy techniczne - FM nie uruchamia się
witam mam problem z uruchomieniem gry wyswietla mi sie taki komunikat.error:unable to find some essential data.please ensure that the game is installed correctly.if the problem persists,please contact technical support.nie mialem tego problemu wcześniej bo zdążyłem rozegrac 6 sezonów i nagle przyszedł ten error.proszę o pomoc!!!

krzan20 Partyzant

[quote="krzan20"]Mam problem z Operą. Kiedy się wyloguję i włączę np. ten temat to cmrev mnie wylogowuje.[/quote]

Pytanie.
Kiedy naprawicie ten problem?
Amen

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.