Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

hera Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.07.2012 13:04    #6941     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
[quote="TheSpecialTrzeci"]Słuchajcie-mam mały problem,mianowicie gram Realem Madryt, i niby wszystko ok, zdobywam trofea,mam super dobry skład,ale nurtuje mnie jedna rzecz: w większości spotkań nawet ze sporo słabszymi drużynami- mam mniejszy od rywala % pos. piłki. Co prawda zawsze mam dużą przewagę w strzałach ale jednak trochę irytująca jest tak statystyka % i nie wiem co zrobić aby ją polepszyć (chodzi mi o polecenia dla piłkarzy/drużyny bo zmiana taktyki w celu zagęszczenia środka pola np nie wchodzi raczej w gre)[/quote]

Przeczytaj to:
http://www.fm-ba(...)ips.html

Brolu Partyzant

22.07.2012 10:51    #6942     Football Manager - Świat taktyki - Stałe fragmenty gry.
O ile u mnie z rzutów rożnych chłopaki dają jakoś radę, mam problem z ustawieniem zawodników w rzutach wolnych. Szczególnie dużo wpada mi podczas wykonywania ich przez moich przeciwników... Z pozyskiwaniem bramek z rzutów wolnych też nie jest najlepiej :/ Czy możecie zaproponować jakieś ustawienie zawodników tak jak pomogliście wcześniej chłopakom w rzutach rożnych? :) Gram ustawieniem 4 3 2 1.
Pozdrawiam! :)

albatrosik Partyzant

21.07.2012 22:45    #6943     Sufler - Inne - Kiepskie wyniki
Witam, przedstawię Wam mój problem w krótkiej historyjce.
Niedawno kupiłem sobie FM12(grałem w poprzednie wersje gry). Na pierwszy ognień wziąłem sobie Chelsea. Zagrałem 3 sezony, ale wyniki były kiepskie(miejsca w lidze 3-6, półfinał i 2 ćwierćfinały LM) Z takimi wynikami byłem bliski utraty pracy... Tak więc postanowiłem coś sprawdzić. Utworzyłem nowego save'a na którym ponownie wybrałem Chalsea. Zapisywałem przed każdym meczem, wczytywałem po porażce lub remisie ze słabą drużyną, robiłem managerów na 1 dzień(w grze) aby kupić najlepszych zawodników za 1 tys. Po 3 sezonach, wygraniu wszystkiego co możliwe, obronie wszystkich tytułów i ze składem takim że szok zagrałem, sezon normalnie. Niestety moje wyniki nie były lepsze od tych z pierwszego save'a . Doszedłem do wniosku, że jest to moja wina. Grałem taktyką "GoalsGloare" czy jakoś tak i zawodników kupowałem specjalnie pod nią. Dajcie mi jakieś rady przez które mogę być lepszym managerem!

Dominikmksklb Partyzant

21.07.2012 21:59    #6944     Sufler - Problemy techniczne - FM nie uruchamia się
Problem już rozwiązany! Chociaż sam się zdziwiłem ,żę się udało. Klikłem w ikonkę FM i komputer znowu się zaciął/zawiesił, włączyłem wtedy Menadżer zadań Windows FM się zamknął i komputer znów działał normalnie . Włączyłem FM jeszcze raz i zadziałało. Teraz za każdym razem gdy wyłączę komputer i ponownie go włączę muszę robić to samo ale przynajmniej działa.
Pozdrawiam

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

Czy ktos mial taki problem i skutecznie go rozwiazal?
(L)

onejoke Młody aktywista

21.07.2012 10:06    #6946     Sufler - Porady do gry - Odświerzam kotleta ale....
Witam wszystkich, nie było mnie tu ze 2 lata i mam taką prośbę:
Znowu zapałałem sentymentem do FM 2009 ale..... w tym czasie, odkąd nie grałem, kupiłem nowego kompa(a co się z tym wiąże nowy win7)
zainstalowałem fm-a szczęśliwy chce przejść do aktywacji a tu klops o.O
nie ma aktywacji telefonicznej, a aktywacja internetowa nie działa( jest napisane brak możliwości połączenia z internetem czy coś takiego)

I tu zaczyna się moje pytanie: czy ktoś miał taki problem i oczywiście jak go rozwiązać ??( z góry zaznaczam, że nie mam ochoty wgrywać patcha 9.3 bo go poprostu nie tolerowałem nigdy, grałem zawsze na poczciwym 9.2)

bardzo bym się ucieszył z pomocnej dłoni

TheSpecialTrzeci Partyzant

20.07.2012 23:53    #6947     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Słuchajcie-mam mały problem,mianowicie gram Realem Madryt, i niby wszystko ok, zdobywam trofea,mam super dobry skład,ale nurtuje mnie jedna rzecz: w większości spotkań nawet ze sporo słabszymi drużynami- mam mniejszy od rywala % pos. piłki. Co prawda zawsze mam dużą przewagę w strzałach ale jednak trochę irytująca jest tak statystyka % i nie wiem co zrobić aby ją polepszyć (chodzi mi o polecenia dla piłkarzy/drużyny bo zmiana taktyki w celu zagęszczenia środka pola np nie wchodzi raczej w gre)

piotrp504 Partyzant

20.07.2012 18:52    #6948     Sufler - Porady do gry - Brak Skuteczneśći u Napastnika
Witam Forumowiczów
mam mały problem z młodym napastnikiem Yaya Sanogo otóż po kontuzji zapomniał jak się strzela bramki
wyjaśnię od początku
kupiłem go w letnim sezonie transferowym ( gram Napoli)
w sparingach ustawiałem go jako napastnika ( gram jednym napastnikiem jako cofnięty napastnik )
na skrzydłach byli cavani ,vargas pandev ,lavezzi na zmianę
sanogo w sparingach potrafił strzelić dwie bramki raz miał hattricka i zbierał super oceny
po kontuzji na której pauzował około 8 tyg tygodni delikatnie go wpuszczałem na ostatnie 15-20minut od jakiegoś czasu teraz wchodzi od początku
i po 60 minutach ma oceny ledwie 6,10
dodam że cały czas gram jednym ustawieniem nadmienię jeszcze że mam ustawiony trening użytkownika Sheda
link do taktyki
link do taktyki
czekam na porady co zmienić i dzięki
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

grucha_e46 Partyzant

20.07.2012 16:36    #6949     Sufler - Problemy techniczne - Save FM 2011 a FM 2012
Witam wszystkich fanów serii

Jest to mój pierwszy wpis tutaj więc proszę o wyrozumiałość. Zaznaczam że szukałem na forum ale nic nie znalazłem odnośnie mojego problemu (może źle szukałem)

Mam następujący problem:

Gram obecnie w FM 2011 a chciałbym zagrać w FM 2012. Czy istnieje jakakolwiek możliwość przeniesienia zapisanej gry z Fm 2011 do FM 2012?
Skopiowałem pliki z FM 2011 do 2012 ale wersja 2012 ich nie czyta :/

Dziękuję za odpowiedź

Amikowiec Młody aktywista

Mam to samo, mecze bez problemu chodzą "na kulkach", ale w 3D wywala mi zawsze w losowym momencie meczu.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution