Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

giallorosso Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
26.07.2012 18:11    #6911     Sufler - Inne - Trening - troche pytan :)
[quote="022"]1.Czy np. prawy obronca z lewa noga na poziomie 10 (przyzwoita) da sobie rade grajac na stale na lewej obronie, czy jednak lepszy bedzie zawodnik dosc duzo slabszy, ale za to lewonozny?
2.Jesli wypozycze do swojego klubu 18 letniego zawodnika, a w nastepnym sezonie go kupie to jako 22 latek bedzie posiadal status ''wyszkolony w moim kraju przez 3 lata pomiedzy 15 a 21 urodzinami''?[/quote]

Ad.1
To zależy jakie zadania ma na tej lewej obronie wykonywać i na ile jest uzdolniony do gry na lewej flance.
Jeśli przypiszesz mu rolę ATAK z częstymi dośrodkowaniami to nie spodziewaj się cudów, bo będzie używał do tego lepszej (prawej) nogi i żeby dośrodkować, zazwyczaj się zatrzyma i przełoży piłkę na prawą nogę. Wtedy zapewne ją straci albo ktoś go zablokuje.
Jeśli jednak będziesz wymagał od niego wyprowadzania piłek do drugiej linii, bądź długimi podaniami do napastników - powinien sobie radzić bez problemu.

Ad.2
Tak.

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

23 pkt. - szemek
12 pkt - Kolazontha
11 pkt - Falcon
10 pkt. - Mar1992
7 pkt - A. De Raph
6 pkt - Jacko
5 pkt - Palimpsest, Gilbert, Best7
3 pkt - magic10rm
2 pkt - Speed, WariatCFC, Il Campionissimo
1 pkt. - chwal01, ronaldek1, Mapuo, Lypton, Stanczyk, hQ, leo21, Placente, Saviola71770, Rafaldinho97, Bolson, Rem-8

Nie powinno być problemu z kolejną zagadką :)
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

rafson95 Partyzant

Na poczatku zaznacze ze nie jestem bardzo zaawansowanym graczem jesli chodzi o FM - 2012 to moj pierwszy tytuł w ktory gralem. Na poczatku zagralem 2 sezony Blackpool zeby nauczyc sie grac, potem wybrałe Arsenal, ale było za łatwo, po transferach Llorente, M'vili i Martineza wygralem lige w pierwszym sezonie. 2 dni temu postanowilem wiec rozpoczac kariere Arsenalem od nowa, ale z zamiarem kontynuowania polityki transferowej pana AW. No i tutaj rodzi sie moj problem - czy jest w ogole w tej grze możliwe znalezienie taniego, dobrego, mało znanego na świecie pilkarza ktory mogłby sie stac za rok czy dwa podstawowym zawodkiem druzyny dającym sobie rade w takiej lidze jak PL? Pires - 8 mln, Vieira - 5 mln, Bergkamp - 2,5 mln, Henry - 12 mln, Toure - 150 tys, Sagna - 8 mln, van Persie - 3 mln, Adebayor - 8,5 mln - to tylko paru pilkarzy których sciagnal za mala kase i ukształtował AW, z czego kiedy przychodzili do Arsenalu nie mieli po 17 czy 18 lat (Jak Niang, Sanogo, Deulofeu których mozna sciagnac i wyszkolic bo maja wielki potencjał i to jest powszechnie wiadome) tylko 21-28 lat. Tak wiec jesli istnieją tacy mało znani zawodnicy w FMie, którzy mlodziencze lata maja juz za soba, nie beda kosztowali 25 mln funtow i są w stanie grac na wysokim poziomie to bardzo bym prosil aby ktos mnie pokierował w jaki sposób mam ich szukać. Jak probowalem korzystac ze souctów, i wysłałem jednego do Brazylii z pewnymi wytycznymi, to po jednym dniu wrócił z jednym raportem i tyle, jak go wyslalem drugi raz to znów wrócił z raportem o tym samym piłkarzu, moze nie umiem z nich korzystac a moze sa nieprzydatni w tej grze, nie wiem. Tak czy siak z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc

Krzysieknoname Partyzant

Siemanko!
Jestem tutaj nowy więc na początek wypada się przywitać więc Cześć! jak Tereska.

Otóż mam taki problem, że po instalacji gry, gdy chcę ją odpalić wyskakuje mi komunikat o braku minimalnych wymagań. Oczywiście mój komputer je spełnia (z resztą grałem na nim już w FM08).
Ściągnąłem grę z dwóch różnych źródeł i w obu przypadkach to samo. Mam oryginał, ale nie grałem z 2 lata i pożyczyłem koledze (wiem wiem, brzmi jak typowo zmyślona, najprostsza historyjka).
Próbowałem odpalać w różnych zgodnościach, ale dalej nic. Nie ma opcji zgodności z win XP, którego mam, a na żadnej z dostępnych FM nie dziala.
Szczerze mówiąc nie mam pomysłu co to może być, dlatego będę OGROMNIE wdzięczny za pomoc!

Proszę o szybką odpowiedź, bo mam mega ciśnienie na gierkę :D

Pozdrawiam.

bulas926 Partyzant

26.07.2012 11:53    #6915     Sufler - Porady do gry - problem z uruchomieniem gry
pomocy mam błąd appcrash dzięki któremu gra nie chce się uruchomić, sprawdzałem spójność plików na steam ale nic to nie dało.
odinstalowałem gre steam i nic lipa gra jak sie wyłanczała przy ładowaniu tak dalej wyłancz
Wstawiam tu informacje o problemie

Podpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu:APPCRASH
Nazwa aplikacji:fm.exe
Wersja aplikacji:12.2.2.62775
Sygnatura czasowa aplikacji:4f67d832
Nazwa modułu z błędem:fm.exe
Wersja modułu z błędem:12.2.2.62775
Sygnatura czasowa modułu z błędem:4f67d832
Kod wyjątku:c0000005
Przesunięcie wyjątku:01357750
Wersja systemu operacyjnego:6.1.7600.2.0.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych:1045
Dodatkowe informacje 1:77bb
Dodatkowe informacje 2:77bba5976d6fa2ee4e8113f961e6ca93
Dodatkowe informacje 3:eb4e
Dodatkowe informacje 4:eb4e2f916f6300592db92e31eea9b190

bulas926 Partyzant

26.07.2012 11:52    #6916     Sufler - Porady do gry - problem z uruchomieniem gry
pomocy mam błąd appcrash dzięki któremu gra nie chce się uruchomić, sprawdzałem spójność plików na steam ale nic to nie dało.
odinstalowałem gre steam i nic lipa gra jak sie wyłanczała przy ładowaniu tak dalej wyłancz
Wstawiam tu informacje o problemie

Podpis problemu:

Nazwa zdarzenia problemu:APPCRASH
Nazwa aplikacji:fm.exe
Wersja aplikacji:12.2.2.62775
Sygnatura czasowa aplikacji:4f67d832
Nazwa modułu z błędem:fm.exe
Wersja modułu z błędem:12.2.2.62775
Sygnatura czasowa modułu z błędem:4f67d832
Kod wyjątku:c0000005
Przesunięcie wyjątku:01357750
Wersja systemu operacyjnego:6.1.7600.2.0.0.768.3
Identyfikator ustawień regionalnych:1045
Dodatkowe informacje 1:77bb
Dodatkowe informacje 2:77bba5976d6fa2ee4e8113f961e6ca93
Dodatkowe informacje 3:eb4e
Dodatkowe informacje 4:eb4e2f916f6300592db92e31eea9b190

Sn00gle Partyzant

25.07.2012 23:15    #6917     Sufler - Inne - Widok po włączeniu drużyny/zawodnika
Miałem problem z runtime errorem i wyczyściłem swoje ustawienia i teraz po kliknięciu w drużynę wchodzi mi jakaś tona analiz a chce mieć ustawione żeby był wyświetlony od razu skład tak samo przy zawodniku od razu jego umiejętności nie pamiętam gdzie jest ta opcja w grze , a tak jak jest strasznie mnie to irytuje i nie mogę grać może ktoś wie gdzie znajduję się ta opcja do przestawienia tego ?

krzan20 Partyzant

Mam problem. Kiedy zaczyna się druga połowa spotkania wyskakuje Crash Dump. Jest tak na każdym meczu. Jak wezmę urlop to Crash Dumpów nie ma. Da się coś zrobić?
Amen

repus Młody aktywista

25.07.2012 15:29    #6919     Inne - Gry i komputery - Windows 7
Witam , odkąd przeinstalowałem system na windows 7 to mam z nim parę denerwujących problemów , otóż jeden z nich chyba najgorszy dotyczy save'ów , otóż system nie przydziela uprawnień danym plikom czy tam innym potrzebnym rzeczom i muszę łazić po plikach i robić to ręcznie . Czasami to zajmuję nawet ponad godzinę by znaleźć ten jeden odpowiedzialny za zapisywanie .
Cudze błędy mamy przed oczyma, własne za plecami.

Coach_7 Partyzant

Witam, od dłuższego czasu mam duży problem. Kiedy miałem Fifę 11, a potem Fifę 12 często podczas gry, zacinała się i włączał się blue screen, nie znałem powodu tego czegoś, ale starałem się to ignorować. Na szczęście nie zdarzało się to systematycznie. Ale kilka dni temu kupiłem Football manager 12 i śmigał bardzo dobrze, nie miałem zastrzeżeń, aż wczoraj podczs jednego z meczów, stadion był jakiś dziwny, jakby połowa była w cieniu ... :/ Myślałem, że to wina grafiki, po chwili gra się wyłączyła, pokazał się blue screen, i wczoraj jeszcze trzy razy próbowałem włączyć ale blue screen zawsze się pokazywał, kiedy chciałem włączać mecz. Przecież ta gra nie jest taka wymagająca, a nie wiem czemu blue screen się włącza.. :( Czy reinstalacja gry coś da? Hm? Co mam zrobić, pomóżcie, bo nie mogę się z tym uporać.

PS JBC to kontakt gg 12808565. Dzięki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.