[quote="kajzer"]Witam, jestem nowy na forum
Gram trzeci sezon Śląskiem Wrocław w FMie 2012, dwa razy wygrałem ligę, raz puchar polski i superpuchar. Wszystko idzie pięknie, kwalifikuje sie do Ligi Mistrzów, jednak jak tam docieram od każdego zbieram solidne baty, inkasując po 3,4 bramki

Raz zremisowałem z Tottenhamem 1:1 ale oni już mieli awans w kieszeni więc różnicy im to nie robiło
Przechodząc do sedna, uważam że przednią formację mam całkiem mocną, problem jest z defensywą bo w tym sezonie trace bardzo dużo goli.
I moją prośbą jest żebyście pomogli mi znaleźć solidnych obróńców (na ligę mistrzów) po dobrej cenie którzy chcieliby zasilić moją drużynę. Budżet powinien być około 7mln euro.
Moja obrona prezentuje się tak:
Kelemen
-Tadeusz Socha, Adam Danch, Michał Czekaj/Dariusz Pietrasiak/Jarosław Fojut,Dudu Paraiba.
Z góry dzięki za pomoc

[/quote]
Gralem Wks'em ze 4 sezony, Obrone miałem podobną do Ciebie (bez Fojuta, Dudu, Dancha i Pietrasiaka) polecam Ci Boenischa (nie wiem czy dobrze napisałem ale on u mnie grał w Śląsku a kupiłem go z wolnego, więc nie wiem jak u Ciebie może będzie Tobie trudniej go sprowadzić

) Na środek polecam ci gorąco Tobiasa Figueiredo ze Sportingu Lisbona (ja u sb go wypożyczyłem i to troche lipa... Ale może po okresie wypożyczenia będzie chciał przyjść.
Najnowsze posty