Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Krzysieknoname Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
29.07.2012 14:13    #6891     Sufler - Porady do gry - FM 08 - taktyki i treningi
Hej,
mam problem, bo gdy wklejam ściągniętą gotową taktykę lub program trenningowy to potem w grze nie pokazuje mi jej w folderze.
Nigdy tego nie robiłem, więc może robię coś źle?
Napiszcie proszę całą procedurę jak możecie.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Swego czasu też spotkał mnie ten błąd -> http://www.centr(...)ig_.html i załatwił mi save'a. Czy to też zdarza się u Was? A przede wszystkim czy jeśli dodaje się ligi w kraju w którym się gra, to też dodaje się ileś tych tysięcy piłkarzy, czy to występuje tylko w przypadku nieaktywnych krajów?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Zymon Partyzant

Panowie proszę ratujcie mnie. Cały przyszły tydzień muszę spędzić w domu więc chciałbym zacząć nową karierę. Szukam klubu z dobrym słładem, spokojnymi finansami, przyzwoitym stadionem. Cały czas nie mogę się zdecydować : Newcastle (dobry skład, b.dobre finanse), HSV , Palermo, Torino, Wolfsburg, Parma, Napoli, Betis? . Sam nie wiem. Wiecie chodzi mi o takiego średniaka ale takiego gdzie jest dobry skład i sam stworzę do niego taktykę ( jakimś wielki taktykiem nie jestem ), gdzie będę mógł bezproblemu kupić i wychować sobie takich zawodników jak Piatti, Kjear,Kalouda,Marvin Angulo, Stancu.... Gram (narazie chciałbym) FM2008 8.0.2
był - będzie - jest zawsze IKS!

Fajfer Partyzant

29.07.2012 12:23    #6894     Sufler - Porady do gry - PLU i własne zmiany - problem
Ściagnąłem Update Polskie Ligi i połączyłem go z własnym updatem CA/PA i wszystko grało. Potem zacząłem się bawić w edytorze i zmieniłem Datę Uaktualnienia Sezonu na Czerwiec. Dałem testowanie i wyskoczył błąd. Zignorowałem to i zacząłem nową grę. Ale gra się crashuje gdy zaczyna się tworzenie list życzeń menedżerów. Zmieniłem z powrotem tak jak było i dałem testuj reguły. Wyskoczyło, że reguły są poprawne. Niestety dalej nie działa. Problem występuje tylko z Polskimi Ligami.

Limak123 Partyzant

29.07.2012 10:42    #6895     Sufler - Porady do gry - Kiedy pojawiają się newgeni?
Witam, mam taki problem - jest już rok 2018 a ja nadal mam problemy ze znajdowaniem perełek U-18. Powiedzcie proszę czy to zależy od lig wybrancyh, scoutów i co najlepiej zrobić aby skutecznie ich znaleźć.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
28.07.2012 23:44    #6896     Sufler - Inne - Pytanie o newgena.
transfery międzynarodowego piłkarza poniżej 18 roku są zakazane, chyba że zachodzi sytuacja, w której:
- rodzice piłkarza przenoszą się do kraju, w którym rezyduje klub kupujący bez związku z transferem;
- transfer odbywa się na obszarze Unii Europejskiej lub Europejskiego Obszaru Gospodarczego;
- piłkarz mieszka nie dalej niż 50 kilometrów od granicy.

; - )

Z transferami w swoim kraju nie powinieneś mieć takich problemów.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Mar1992 Przodownik pracy

28.07.2012 18:18    #6897     Inne - Piłka nożna - KKS Lech Poznań
[quote="hapek"] Ubiparip jest dobry,[/quote]
Wiele rzeczy można o Ubim powiedzieć, ale że jest "dobry" to lekka przesada. Strzelił cztery gole, ale gdyby wykorzystał sytuacje, to by miał pewnie z 10 lub więcej. Pewnie nie oglądałeś meczów z LE. Ja widziałem wszystkie i... no właśnie nic. :P Stara się, biega, szarpie, ale ma problemy z przyjęciem piłki, wykończenie to nie jest jego mocna strona, technika również. Jest ambitny, ale sama ambicja nie wystarczy.

hapek Partyzant

28.07.2012 18:11    #6898     Inne - Piłka nożna - KKS Lech Poznań
Said nie przyjdzie bo na testach w wykryto u niego problemy z kolanem i go odesłali

fanfify93 Partyzant

28.07.2012 13:51    #6899     Sufler - Edytor - problem z zapisywaniem
mam takie problem z zapisywaniem , zrobiłem sobie taki dodatek że wszytskich zawodników dodałem na wolny transfer + ulpeszenie kilkunastu zawodników , dziwne jest to że zawodnicy moje ulepszenia mają tylko nie zapisuje sie zmiana że dodaje ich na wolny transfer , może żle coś robie ale chyba nie , bo wchodze w dany klub/zawodnicy i daje wyczyść

wolf011 Partyzant

[quote="kajzer"]Witam, jestem nowy na forum :)

Gram trzeci sezon Śląskiem Wrocław w FMie 2012, dwa razy wygrałem ligę, raz puchar polski i superpuchar. Wszystko idzie pięknie, kwalifikuje sie do Ligi Mistrzów, jednak jak tam docieram od każdego zbieram solidne baty, inkasując po 3,4 bramki :P Raz zremisowałem z Tottenhamem 1:1 ale oni już mieli awans w kieszeni więc różnicy im to nie robiło :P

Przechodząc do sedna, uważam że przednią formację mam całkiem mocną, problem jest z defensywą bo w tym sezonie trace bardzo dużo goli.
I moją prośbą jest żebyście pomogli mi znaleźć solidnych obróńców (na ligę mistrzów) po dobrej cenie którzy chcieliby zasilić moją drużynę. Budżet powinien być około 7mln euro.
Moja obrona prezentuje się tak:
Kelemen
-Tadeusz Socha, Adam Danch, Michał Czekaj/Dariusz Pietrasiak/Jarosław Fojut,Dudu Paraiba.

Z góry dzięki za pomoc :)[/quote]

Gralem Wks'em ze 4 sezony, Obrone miałem podobną do Ciebie (bez Fojuta, Dudu, Dancha i Pietrasiaka) polecam Ci Boenischa (nie wiem czy dobrze napisałem ale on u mnie grał w Śląsku a kupiłem go z wolnego, więc nie wiem jak u Ciebie może będzie Tobie trudniej go sprowadzić :)) Na środek polecam ci gorąco Tobiasa Figueiredo ze Sportingu Lisbona (ja u sb go wypożyczyłem i to troche lipa... Ale może po okresie wypożyczenia będzie chciał przyjść.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution