Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rafson95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zgadza się, chce jak najwierniej, nawet wizualnie odwzorować tamtą drużynę. Jakbym potrzebował byle jakiego gracza z dobrymi statystykami to bym sobie bez problemu poszukał w centrum transferowym, ale ze mam pewne wymagania , to zwracam się z prośbą o pomoc.

chinczol Młody aktywista

30.07.2012 20:07    #6882     Sufler - Porady do gry - Fatalny Modrić
Jakoś 2 tyga temu zakończyłem 9 sezonową kariere Tottenhamem, więc moge się wypowiedzieć. U mnie Modrić grał na pozycji OPŚ w taktyce 4-2-3-1 ze prawym schodzącym napastnikiem oraz lewym skrzydłowym (Bale). Wystarczyło troszke u Luki podszkolić wykańczanie akcji i otrzymywałem w zamian ok 20 bramek (wykonywał karne) i ok. 30 asyst (wykonywał rzuty rożne na zmiane z Vaartem) Grał bardzo dobrze. Problem pojawiał się gdy rotowałem go z Vaartem, tzn Rafael szedł na pozycje OPŚ z rolą Klasyczna 10, a Modrić szedł jako wysunięty rozgrywający z funkcją atak (w mojej taktyce, 2 środkowych pomocników byli to DP i właśnie WR ustawieni asymetrycznie) I kiedy Modrić grał właśnie jako wysunięty rozgrywający spisywał się dużo gorzej niż na OPŚ. Przy Twojej taktyce daj mu polecenia idywidualne typowo na atak, ataki z głebi pola na często, rajdy z piłką na czasami lub często, podania - często, oraz swobode nieograniczoną, skoro grasz z przekozakiem Sandro, to on bd odpowiadał za defensywe a Luka za ofensywe. Możesz go też nauczyć zagrania aby często wychodził do przodu, wchodził w pole karne przeciwnika, wtedy będzie co róż nacierał mając do wyboru w pierwszej kolejności podanie, bądź strzał.

jimmyx Partyzant

30.07.2012 18:52    #6883     Sufler - Porady do gry - Fatalny Modrić
WItam, moim problemem jest fatalnie grający Modrić. Gram Tottenhamem ustawieniem klasycznym 4-4-2, Modrić gra jako PŚL. Nie wyróżnia się w żadnych spotkaniu, po 6 miesiącach jego średnia nota to 6.98.

Ustawiłem mu polecenie WYSUNIĘTY ROZGRYWAJĄCY z funkcją wsparcie, obok niego jako POP gra Sandro, na skrzydłach Bale i Modrić jako SKRZYDŁOWI/ATAK. W linii ataku gra zazwyczaj Pavlyuchenko (Środkowy Napastnik) i Defoe (Lis pola karnego).
Modrić w 24 spotkaniach zebrał tylko 7 asyst (nie wykonuje rożnych, ale za to z 2-3 wpadły po wolnych).

Ogólnie moja drużyna ma wszystkie suwaki decydujące o stylu gry ustawione na środku, podania krótsze, większa swoboda taktyczna, styl płynny. Modrić ustawiony jako rozgrywający, bez odgrywającego. W indywidualnych ma SZUKAJ GRY - TAK, nieco ofensywny usposobienie, podania raczej krótsze, krycie strefowe i brak ścisłego krycia. Z tego, co zauważyłem, to bardzo mało piłek przechodzi w ciągu meczu przez Modricia, tzn. zazwyczaj mój POP wykonuje więcej podań, nie mówiąc już o skrzydłowych/ (podania mieszane więc nie ma mowy o grze ustawionej na skrzydła)

Szlak mnie już normalnie trafia jak czytam, że na czyimś savie za Modricia sa oferty po 80mlnow, u mnie to max. 25.
Proszę o ponoc i pozdrawiam.

giallorosso Partyzant

30.07.2012 12:38    #6884     Sufler - Porady do gry - Dziwne twarze
[quote="Bobilo"]Witam !
Gram ostatnio Monaco i napotkałem dziwny problem :/. Otóż zamiast tradycyjnych, czarnych w środku konturów twarzy (mówię o tych mordkach gdzie nie mam fejspaków) mam dziwne niebieskie głowy z ramionami - bo nie wiem jak to nazwać. Przypomina to takie żelowe niebieskie postacie zupełnie niepasujące do FM'a. Mieliście coś takiego ??? Wiecie gdzie to zmienić ???
Z góry dzięki za odpowiedzi.[/quote]

Skórka o nazwie UEFA Siam wprowadza te dziwne niebieskie kukły.

Bobilo Partyzant

30.07.2012 10:44    #6885     Sufler - Porady do gry - Dziwne twarze
Witam !
Gram ostatnio Monaco i napotkałem dziwny problem :/. Otóż zamiast tradycyjnych, czarnych w środku konturów twarzy (mówię o tych mordkach gdzie nie mam fejspaków) mam dziwne niebieskie głowy z ramionami - bo nie wiem jak to nazwać. Przypomina to takie żelowe niebieskie postacie zupełnie niepasujące do FM'a. Mieliście coś takiego ??? Wiecie gdzie to zmienić ???
Z góry dzięki za odpowiedzi.

Pyskaty Partyzant

30.07.2012 08:35    #6886     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem.
Dobry.
No więc mam taki problem, a może po prostu nie wiem jak to rozwiązać. Chciałbym kupić Schennikov'a ze CSKA Moskwa, jest on co prawda wypożyczony do Heraclesu, składam ofertę i tak jakby nie dochodziła. Jest napisane, że nie może grać Schennikov w więcej niż 2 klubach, ale składam, żeby przeszedł w najbliższym terminie - nic, po sezonie - nic. Tak jakbym w ogóle nie składał mu oferty ;p.

Poniżej zamieszczam screenshot'a z tym, co jest napisane kiedy chcę złożyć mu ofertę.

http://image(...)sfe.png/

Goukoto Partyzant

Witam, mam problem z moim fm2012, otóż gdy chcę rozpocząć mecz, pojawia mi się komunikat wyżej.(zamiast xxx np floating_home_formation_state_changed czy floating_controller_state_changed) Problem pojawia się 2 raz, za 1 razem usunąłem folder settings i pomogło, ale teraz nie mam tego folderu. Próbowałem odinstalować też gre, ale to również nie przyniosło efektu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam

hapek Partyzant

29.07.2012 20:00    #6888     Inne - Piłka nożna - KKS Lech Poznań
[quote="Mar1992"][quote="hapek"] Ubiparip jest dobry,[/quote]
Wiele rzeczy można o Ubim powiedzieć, ale że jest "dobry" to lekka przesada. Strzelił cztery gole, ale gdyby wykorzystał sytuacje, to by miał pewnie z 10 lub więcej. Pewnie nie oglądałeś meczów z LE. Ja widziałem wszystkie i... no właśnie nic. :P Stara się, biega, szarpie, ale ma problemy z przyjęciem piłki, wykończenie to nie jest jego mocna strona, technika również. Jest ambitny, ale sama ambicja nie wystarczy.[/quote]

Widziałem wszystkie mecze ;) W Serbii potrafił strzelać gole, imponował tam szybkością i potrafił nie raz zaskoczyć obrońcow(jak się dowiedziałem że Lech go kupił to obejrzałem sobie jakieś tam mecze z jego udziałem z ciekawości)

Denis Van der... Partyzant

Miała to być nowość,ale to jest gwóźdź do trumny dla każdego sejwa,użyteczny bajer dla graczy każdy chciał z nas przecież dodać w trakcie rozgrywki jakąś ligę np. chorwacką. Wolałbym aby w FM 13 nie pojawiła się taka opcja.

1.U mnie się zdarzyło,sejw do kosza poleciał
2.Występuje i w tym i w tym przypadku
3.Lepiej będzie korzystać ze starych sposobów, na starcie dodać tyle lig ile utrzyma sprzęt potem nie dodawać i po problemie

qAd. Partyzant

[quote="Zymon"]Panowie proszę ratujcie mnie. Cały przyszły tydzień muszę spędzić w domu więc chciałbym zacząć nową karierę. Szukam klubu z dobrym słładem, spokojnymi finansami, przyzwoitym stadionem. Cały czas nie mogę się zdecydować : Newcastle (dobry skład, b.dobre finanse), HSV , Palermo, Torino, Wolfsburg, Parma, Napoli, Betis? . Sam nie wiem. Wiecie chodzi mi o takiego średniaka ale takiego gdzie jest dobry skład i sam stworzę do niego taktykę ( jakimś wielki taktykiem nie jestem ), gdzie będę mógł bezproblemu kupić i wychować sobie takich zawodników jak Piatti, Kjear,Kalouda,Marvin Angulo, Stancu.... Gram (narazie chciałbym) FM2008 8.0.2[/quote]

Bierz Napoli. Świetna rozgrywka, zarząd daje Ci cel minimalny Górna polowa tabeli, a możesz sporo namieszać takim składem. Masz świetnego Hamsika i bramkostrzelnego Cavaniego.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution