Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

zakiii Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
25.11.2012 23:24    #6161     Sufler - Porady do gry - Krótkie podania bramkarza
Witam,
problem polega na tym, że obojętnie jakie nastawienie czy mentalność ustawie bramkarzowi, ten nie ma najmniejszego zamiaru rozpoczynać gry krótkim wyprowadzeniem piłki do obrońcy.
Oczywiście ustawione "zostaw piłkę obrońcy". W poprzednich wersjach nie było z tym absolutnie żadnego problemu. Nie wiem czy to moja wina czy większość osób tak ma.
Ogólnie nie miałbym większych pretensji o to, tyle tylko, że chyba jeszcze ani razu się nie zdarzyło, żeby nie było po tym groźnej akcji rywala.

Proszę o pomoc.

piotrp504 Partyzant

25.11.2012 22:16    #6162     Sufler - Porady do gry - Bramki samobójcze
Myślałem że mnie ten problem nie dotyczy bo od początku sezonu w napoli banoli nie było
ale się myliłem w ostatnich czterech meczach dwia samobóje ostatnim babolem popisał się Hamsik :-(
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

damianooo777 Partyzant

25.11.2012 22:08    #6163     Sufler - Porady do gry - Mam problem fm13 pomocy
witam, mam problem z fm 13 wersja oryginalna, gra wlacza sie normalnie , wszytsko chodzi elegancko, ogladam mecze w 3d bez problemu, az nagle kiedy chce wlaczyc kolejny mecz w 3d wyskakuje mi - not well formed (invalid token) at line 1 of visible_panels.xml
czy moglby mi ktos powiedziec o co chodzi? nie pierwszy raz juz tak mam, ale wtedy zaczynalem poprostu kariere od poczatku, a teraz juz koncze sezon i nie chcial bym zaczynac od nowa

Frangles Partyzant

ja zawsze ustawiam 5-6 sparingow przed sezonem co 6 dni kazdy, z kondycja nie mam problemu i nie wypalaja sie tez za wczesnie

marcin110987 Partyzant

[quote="Elder"]Przymierzam się do zakupu nowego dziecka SI i stąd moje pytanie kupić teraz czy poczekać na załatanie gry? Czytałem różne tematy o problemach i bugach i nie mogę się zdecydować kupić czy nie? Jaka jest wasza opinia? są jakieś poważniejsze błędy uprzykrzające grę??[/quote]

Też się niedawno zastanawiałem nad kupnem nowego FM'a:
http://www.cmrev(...)987.html

Kupiłem steam'a i powiem Ci, że jestem zadowolony.
Jak wyjdzie nowa łatka to sobie po prostu można dociągnąć ze steam'a i zawsze masz aktualną (czy jak kto woli załataną) wersję :)

Makaveli13 Partyzant

25.11.2012 19:24    #6166     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13.1.3 Nowy Patch
Witam, około tydzień temu zakupiłem Football Managera 2013. Wszystko ładnie poinstalowane, zaaktualizowane, więc zacząłem grać. Na początku wszystko było okej mimo kilku bugów ... ściągnąłem sobie facepacki, logopacki, i takie inne pierdółki. Ukazał się patch 13.1.3. Wczytałem nową grę i nie mogę normalnie pograć ! Gra cały czas mi się zawiesza i "brak odpowiedzi " ! Szalg mnie trafia, bo a) mam wielką ochotę pograć i b ) 119 zł piechotą nie chodzi ! Macie takie problemy ? To wina gry, czy kompa ? ( mój w pełni spełnia wymagania Assasina III więc co dopiero powinno dziwgać FM-a ). Co się do cholery dzieje ?!

Proszę o pomoc i pozdrawiam . :)

Patryk96 Partyzant

A ja mam taki problem.
Jak chcę załadować ostatnią rozgrywkę to ładuje się troche i wyskakuje mi Runtime Error i jest napisane takie coś ,,this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information''. O co w tym chodzi? Pomóżcie!!
FM 12

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

25.11.2012 14:28    #6168     Sufler - Problemy techniczne - Co jest nie tak ze Steam
Możliwe, że problemem są parametry twojego komputera.
Spróbuj usunąć proces i włączyć grę ponownie :)

stosik90 Partyzant

Chciałem pograć w FMa w oknie, bo tak wygodniej. Wiadomo, można odpalić neta, gg itp. Problem jest taki, że kiedy odpalam przeglądarkę, lub kliknę myszką podczas ładowania kolejnego dnia to gra się zawiesza, wyskakuje brak odpowiedzi. Przy grze na pełnym ekranie problem nie występuje. Po takim błędzie żeby jeszcze raz włączyć FMa muszę przechodzić na steamie na tryb online, a że gramy z bratem na 2 komputerach na 1 koncie to jest wtedy dużo kombinowania, bo on musi być offline itd. Jakieś pomysły jak to naprawić?

lukaszk091085 Partyzant

Witam, gram w FM 2012 Stomilem Olsztyn moja kadra liczy dwie jedenastki plus 3 młodzików. Moi grajkowie mają Wytrzymałość 10-11, Siła 8-12. Już od dłuższego czasu głowie się jak przygotować ich kondycyjnie do sezonu i mam tego powoli dosyć! Pierwsze dziesięć dni nie grałem sparingów piłkarze mieli lekkie treningi z głównym naciskiem na siłę i aerobik oraz taktykę( wszystko zwiększałem stopniowo) tak że w ostnie 3-4 dni tego mikro cyku obciążenie ogólne treningu było na poziomie Lekkim ale tuż prze Średnim. Zauważyłem że jak zrobię mniejsze obciążenie w tym mikrocyklu to łapią kontuzje w pierwszych meczach albo są często poturbowani.
Na początku gram z zespołami gorszymi później podwyższam próg (aż do dwóch meczów z zespołami mojej klasy)i ostatni mecz ze słabeuszami. Już Po pierwszych 4 meczach są zmęczeni i kondycja im się nie chce odbudować. Co robić?? Czy mogą grać w meczach z kondycją niższą od 65% ?
Chciałem im stopniowo zwiększać obciążenie. Okres 7-10dni przed pierwszym meczem ligowym zacząć się koncentrować na aspekcie technicznym, odpuścić siłę i aerobik. Niech ktoś doświadczony z drużynami tej klasy się wypowie. Pzdrawiam!

Mój plan sparingowy wygląda tak:
12/06/11 sparing po 45min każdy
13/06/11 sparing po 45min każdy
17/06/11 sparing po 45min każdy
18/06/11 sparing po 45min każdy
23/06/11 60-75minut
24/06/11 60-75minut
29/06/11 60-75minut
30/06/11 60-75minut
05/07/11 90min jak wcześniej kondycja 65% to schodzi
06/07/11 90min jak wcześniej kondycja 65% to schodzi
11/07/11 90min jak wcześniej kondycja 65% to schodzi
12/07/11 90min jak wcześniej kondycja 65% to schodzi
16/07/11 pierwszy skład pełne 90min
17/07/11 rezerwowi pełne 90 min
23/07/11 pierwszy mecz ligowy

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution