Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

redkca Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
przepraszam że odświeżam ale lepsze to niż zakładanie nowego tematu..

nie wiem czemu ale caly czas mam problem z maksymalna płacą, tutaj przykład
http://i45.tinypic.com/mbjwx3.jpg

próbuje go ściągnąc od połowy roku, i niestety nie mogę. za niska maksymalna płaca jest. a przecież mam wykorzystanych 175t euro z ponad 1miliona . wczesniej jak budżet płat mialem okolo 700tys. maksymalna płaca byla taka sama
ocb? jak to zmienic?
gram zawiszą bydgoszcz budżet okolo 20mln euro

felli Partyzant

30.11.2012 14:20    #6112     Football Manager - Ogólna dyskusja - Problem ze skórkami
Ponowie prosbe o pomoc. Otoz instaluje skorki jak nalezy a po wlaczeniu gry nie mam ich w 'bazie' skorek. Mam nowy komputer i na razie nie mam wiekszosci programow (np office) a sciagniete skorki zapisuja mia sie jako takie jakby puste karty ( Co jest nie znam sie jakos ekstra na kompach). Czy to to jest problemem czy powiecie mi jakie jeszcze bledy moglem popelnic.
Dzieki z gory za pomoc.

wujeks Partyzant

30.11.2012 13:52    #6113     Sufler - Porady do gry - Anulowanie sparingów
Witam!

Mam kolejny problem z FM-em 13... Dostałem "cudowny" terminarz jeśli chodzi o sparingi... W tydzień przed startem ligi gram 3 mecze, w tym ostatni dwa dni przed pierwszym ligowym spotkaniem... Niestety w żaden sposób nie idzie ich odwołać... Jeśli chodzi o te, które sam zaproponowałem, to bez problemu mam dostępną opcję "odwołaj sparing". Ale jeśli sprawa tyczy się spotkań, które dostałem "w spadku", to nie idzie ich ruszyć... Mam rozumieć, że czeka mnie albo nowa gra, albo zamęczenie piłkarzy przed startem zmagań? Czy jest jakaś opcja, żeby się pozbyć tych "intruzów"?

PeneiroO Partyzant

30.11.2012 13:07    #6114     Sufler - Inne - Tournee
Witam,
moj problem dotyczy wyjazdu druzyny na tournee, poniewaz nie moge wybrac kraj do ktorego mialbym jechac... jest szary przycisk i nic nie da sie zrobic... ktos sie z tym spotkal?

majkelo2332 Partyzant

30.11.2012 12:57    #6115     Sufler - Porady do gry - Limit rezerwowych. POMOCY!
Gram w FM 2012. Prowadzę Real Madryt. Mój problem polega na tym, że gdy ustalam przedmeczowy skład zamiast 7 rezerwowych mogę wystawić tylko 5. Zaczęło sie to na Klubowych MŚ. Myślałem że może jakiś błąd jest, ale teraz jak gram lige jest ten sam problem. Gdy klikam "zgłoś zespoł" wyskakuje okno, że wystawiłem 5 rezerwowych z 7 możliwych, ale nie mam możliwości wystawienia 7. Proszę o pomoc

Belzebubich Partyzant

30.11.2012 12:19    #6116     Football Manager - Ogólna dyskusja - Transfery gwiazd
[quote="redkca"]macie też taki problem że chcecie kupić zawodnika który kosztuje np. 70tys euro i klub za niego rząda 5 mln euro? daje 3.5 więc nie chce i odrzucają
a taka chelsea złoży oferte w wysokości 2mln, jest akceptacja i podpisuje z nim umowe.
juz nie mowie o samym kontrakcie tylkko o zakupie tego zawodnika za śmieszna kwotę.

gram zawisza bydgoszcz, od czego to zalezy bo czemu zaakceptowali tylko 2 miliony , a nie 3.5 mln , dziwne dla mnie[/quote]

Wg mnie zależy to od reputacji klubu, mnie też często zdarza się, że klubu odrzucają moje oferty, a potem sprzedają tego samego piłkarza innym za mniejszą kwotę, podobnie jest z kontraktami dla piłkarzy ;p

redkca Partyzant

30.11.2012 10:56    #6117     Football Manager - Ogólna dyskusja - Transfery gwiazd
macie też taki problem że chcecie kupić zawodnika który kosztuje np. 70tys euro i klub za niego rząda 5 mln euro? daje 3.5 więc nie chce i odrzucają
a taka chelsea złoży oferte w wysokości 2mln, jest akceptacja i podpisuje z nim umowe.
juz nie mowie o samym kontrakcie tylkko o zakupie tego zawodnika za śmieszna kwotę.

gram zawisza bydgoszcz, od czego to zalezy bo czemu zaakceptowali tylko 2 miliony , a nie 3.5 mln , dziwne dla mnie

Pshemko_Brasil Partyzant

No i nadal nie trybi. Dla pewności zainstalowałem Directx, który jest wskazany w linku:

http://www.fm-ba(...)ems.html

Zrobiłem ustawienia takie jak opisane i nic. Więc postanowiłem zainstalować FM 2011 żeby sprawdzić czy cokolwiek trybi. Zainstalowałem. Uruchomiłem ze Stem-a. Najpierw uruchomiła się instalacja jakiegoś Directx. Czyli że niby tego brakowało. Instalacja ukończona. I mimo to FM 2011 nadal nie odpala. Nie wyświetla się żaden komunikat o błędzie. Po prostu gra nie reaguje. I lipa . . . HELP!

PeneiroO Partyzant

29.11.2012 21:27    #6119     Sufler - Inne - Facebook w FM 2013
Ja nie mam z tym problemu, ale za to jak chcialem wyjechac na tournee grajac Metalurgiem Donieck, nie moglem wybrac kraju i byl szary przycisk... komus to sie zdarzylo?

chinczol Młody aktywista

Wiedziałem że wkońcu nastąpi takie pytanie dotyczące problemu z Win8. Wątpie żeby ktoś Ci pomógł bo zwyczajnie niewielu ludzi ma Win8. System niedawno miał swoją premiere, tak naprawde nic niewiadomo jak się zachowuje z aplikacjami i grami. Potrzebne Ci było się w niego pchać? Czy poprostu kupiłeś lapka z Win8?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution