Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mmm Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
06.12.2012 12:53    #6071     Sufler - Porady do gry - Newgen 2013
Ja mam dosyć "słabą" lige to łatwiej wyszkolic takie tealenty bo bez problemu moge dawać im grać , np. ten czeski napastnik w tamtym sezonie 49 goli , skrzydłowy z RPA 38 asyst.

nemook Partyzant

Ta ja mam wrażenie ze fm działa losowo u jednych dobrze u innych źle...ja przy znajomości taktyki na maxa i przy praktycznie najlepszych obrońcach w obronie wymiękam, a w fmie 12 nie miałem takich problemów. zdarzało się przegrać z powodu gorszej dyspozycji, ale takich jaj w obronie nie miałem...

Covall Partyzant

Też miałem ten problem grając Wisłą Kraków. W przypadkach gdy długo nie szło, prowadziłem rozmowy z kluczowymi zawodnikami o spadku formy, udzielałem ostrzeżeń, a potem wystawiałem na 2-3 mecze najbardziej rezerwowy skład. W moim przypadku to zawsze skutkowało :P

Howie Partyzant

05.12.2012 22:51    #6074     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy na testach - problem
Witam,

mam problem w FM 2013. Na początku każdego sezonu dostaję zawodników, którzy są niby na testach, a których ja nie zapraszałem. Nijak jednak nie mogę ich usunąć! Czy wie ktoś, jak rozwiązać ten problem?

xp Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam !
Mam problem z FM 13, a mianowicie, gdy gram sobie i chce kontynuować grę wyskakuję mi błąd(niżej w sreen'ie).
http://www.speed(...)tulu.jpg

jeśli można by było o szybka odpowiedź z góry wielkie dzięki !

xp Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Witam !
Mam problem z FM 13, a mianowicie, gdy gram sobie i chce kontynuować grę wyskakuję mi błąd(niżej w sreen'ie).
http://www.speed(...)tulu.jpg

jeśli można by było o szybka odpowiedź z góry wielkie dzięki !

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Ogólnie różne błędy różnym osobom wyskakują. Mnie ostatnio zaczyna wyskakiwać XML parsing jak zrobiłem notatkę a potem kliknąłem w kwadracik który przekierowuje do notatek. Ale gra tylko wywala do pulpitu daję ok i gram dalej, i tak tylko raz się dzieje na każdą notatkę. Niektórym wyskakują crash-dump'y, gra w obronie jest co najmniej "dziwna" nie wiadomo od czego to zależy. W zależności od rodzaju pokazywanych akcji(cały mecz/kluczowe/rozszerzone) inaczej rozpoczyna się mecz :O
Ogólnie gra jest spoko.
Ja z kartą zintegrowaną, która jest najsłabszym elementem mojego lapka z vistą(2 GB RAM+2x1,8 GHz) jakoś ciułam 6 lig grywalnych. Co prawda wyłączyłem przetwarzanie danych dla tych lig wyżej (gram 5 ligę angielską) ale w sumie dość mocno przyspieszyło to czas między kolejnymi meczami :)

Pozdrawiam

Aha w każdej chwili można włączyć/wyłączyć ligi grywalne więc żaden problem jeśli jakaś liga Ci się znudzi albo będziesz chciał jakąś inną załadować, droga wolna :)

wiewi91 Partyzant

05.12.2012 12:08    #6078     Sufler - Problemy techniczne - Problem z instalacja FM 13
Przed chwila kupilem FM 13 i nie mogę go zainstalowac. Nie odpala mi sie Autostart a w folderach nie ma zadnych plikow zeby go odpalic tylko steam

lufcPL Partyzant

A wie ktos moze kiedy ma wyjsc nowa aktulizacja czyli patch 13.1.4 ? Moze wlasnie ten pach wyeliminuje ten problem z defensywą

Pilch Partyzant

05.12.2012 10:43    #6080     Sufler - Problemy techniczne - Rozdzielczość Okno
problem jest taki ze te "Okno" mam na szaro i nie moge kliknac ;/

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.