Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.12.2012 00:31    #6061     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy na testach - problem
A próbowałeś ich przesunąć do rezerw? Nigdy nie miałem takiego problemu. Niektóre problemy są naprawdę zastanawiające w tej grze ale co się dziwić przy tylu nowościach musi coś się przydarzyć.

chinczol Młody aktywista

06.12.2012 23:54    #6062     Sufler - Inne - Save
[quote="myfunnygame"]Gra wysypuje się w tym samym dniu tylko dla piratów. Co do spójności plików co się dzieje gdy ją klikniemy?[/quote]

No racja, przeważnie tylko u piratów, choć ja miałem już sytuacje w której FM również mi się wysypywał w jednym dniu i jak się okazało powodem było brak dwóch pliczków, które gdzieś mi wcięło przy wklejaniu fejka :) sprawdziłem spójność, pobrało te dwa brakujące pliki i problem się rozwiązał. Sprawdzanie spójności plików - tak jak wyżej - sprawdza czy nie brakuje jakiś plików gry.

Zymon Partyzant

Grałem nie dawno Newcastle i miałem Martinsa. Spisywał się średnio podobnie na mojej aktualnej karierze ( Man City). Johnson z Evertonu drogi strasznie . Narazie kupiłem Palacio ( 5 meczy 6 bramek i kontuzja za 2 miechy ) i Sobisa ( 6 meczy 8 bramek ) . Poczekam do końca sezonu i zobacze ale raczej wstrzymam się z kupnem Cavaniego.
chris000 DZIĘKI za propozycje ale w obranie mam Richardsa, Onuohe, Carloke, Samba (z Blackburn), Girrado (ten lewy obronca), Dunne w rezerwie Kjeara i Sakho. Jeszcze po sezonie dojdzie Felipe z Udinese za 6,75 mln euro. Nie wiem tylko kogo na prawą pomoc. Aktualnie gra tam Bojinov ale to jest napastnik a nie skrzydłowy. Na oku mam Wrighta-Philipsa ale Chelsea krzyczy 14 mln euro a ja i tak juz wydałem 72 mln na transfery ( a dopiero co zamkneło się okienko transferowe ). Po za tym co sądzicie o Belluccim z Olympiakosa Pireus (cena 13-15 mln euro). Panowie jeszcze jedno ale chyba najważniejsze pytania. Czy warto wydać 29.5 mln euro (klauzela odejcia ) Andrés Guardado ( kupilbym go w 2 sezonie) z Deportivo czy może powalczyć o Downinga z Middlesborough. Aktualnie podstawowym lewym pomocnikiem jest Menez kupiony z Monaco. Mam jeszcze problem z bramkarzem ale to jeszcze się odezwę.
był - będzie - jest zawsze IKS!

Gallacher Partyzant

Ja uważam że twórcy tej gry powinni się dokładniej przyjrzeć temu bądź co bądź problemowi bo nie ukrywam ze sprzedawanie przez prezesa graczy bez mej zgody psuje całą radość gry i nie wiem a raczej nie spotkałem się nigdy z przypadkiem ( przynajmniej nie przypominam se ) by w świecie realnym jakikolwiek prezes np Realu czy Barcy sprzedał swojego kluczowego gracza bo owszem gdyby mi za takiego gracza dawali np 30 mln to prezes miałby prawo sprzedać bo to spore sumy ale ze sprzedaje mi graczy których sumy są nie duże i nie małe jak na realia mojej ligi i są ważnym ogniwem mego zespołu to już mnie wku....
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

06.12.2012 22:24    #6065     Sufler - Porady do gry - Zawodnicy na testach - problem
Innej metody na rozwiązanie tego problemu chyba nie ma.

Swoją drogą przeszkadza Ci to, że masz nowych zawodników w składzie jako testowanych?
Przecież oni nie pobierają pieniędzy z klubu. Piłkarzom raczej też nie zmieniają się z tego powodu morale.

Witas88 Partyzant

no ok, graj sobie jak chcesz. Czytałem na forum wiara pisze, że z początku mieli problemy ja też. Ale kombinowałem kombinowałem i jakoś to ułożyłem. Dałem taktyke chcesz to sprawdź nie to nie, ciekami mnie tylko jak pójdzie innym i już. pfff...

Witas88 Partyzant

awans Middlesbrough w 2 sezonie, na początku też miałem problemy z wygrywaniem ale myślę, że to jest złoty środek na wszystkie problemy.
4-1-2-2-1, duże utrzymanie piłki gra z kontry. na zespoły grające 4-4-2 proponuje ustawiać grę środkiem.
Czekam na opinie !
http://hostu(...)d8673def

SESESZELE Partyzant

06.12.2012 16:50    #6068     Sufler - Edytor - Genie scout 12
Witam, czy wie ktoś może czy jest w Genie scout'cie możliwość/opcja zobaczenia czy dany zawodnik jest zainteresowany podpisaniem z moim klubem kontraktu? Dokładnie chodzi o to iż gram sobie ligą indyjską i rzadko który zawodnik chce przyjść do mojego klubu, jednak zdarzają się tacy którzy są zainteresowani ale (dla przykładu) jak sobie wpiszę wyszukiwanie piłkarzy bez kontraktu z np. Południowej Korei to wyskakuje mi bardzo długa lista i tu sie pojawia niezręczny problem bo strasznie czasochłonne i niewygodne jest po kolei wpisywanie i sprawdzanie każdego nazwiska w grze żeby sprawdzić czy zgodzi sie dany zawodnik na zatrudnienie. Oczywiście dla jasności mówimy tu o piłkarzach o wcale nie wygórowanych umiejętnościach :) Pozdrawiam.

Gallacher Partyzant

Witajcie.Od dłuższego czasu prowadzę zespół Górnika Zabrze i mam problem z prezesem - mianowicie sprzedaje mi piłkarzy bez mojej zgody nawet jeśli w statusie transferowym widnieje zaznaczona opcja"odrzucaj wszystkie oferty" . Chce budować zespół by walczyć o mistrza Polski lecz problemem jest jak wyżej wspomniałem prezes bo nie powiem sprzedał mi 3 piłkarzy za imponujące sumy na które sam bym się zgodził ale denerwujące jest to bo bez mojej zgody po prostu ich sprzedaje ;/ Jakieś rady ?
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

nemook Partyzant

tez uwazam ze system treningowy w nowym fmie jest do kitu. wole ten z 12 i wczesniejszych gdznie mozna sobie zdefiniowac trening z uwzglednieniem pozycji i wybrac odpowiednia proporcje obciazn...obecnie cala druzyna cwiczy atak, albo obrone albo co tam ustawimy co jest lipne. trening indywidualny sie nie sprawdza. trening jakiegos zagrania wg mnie tez. zwieksza to tylko obciazenie zawodnika i zaczyna narzekac...jak narzeka to jest problem...moim zdaniem ten zamysl jest nietrafiony...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution