Grałem nie dawno Newcastle i miałem Martinsa. Spisywał się średnio podobnie na mojej aktualnej karierze ( Man City). Johnson z Evertonu drogi strasznie . Narazie kupiłem Palacio ( 5 meczy 6 bramek i kontuzja za 2 miechy ) i Sobisa ( 6 meczy 8 bramek ) . Poczekam do końca sezonu i zobacze ale raczej wstrzymam się z kupnem Cavaniego.
chris000 DZIĘKI za propozycje ale w obranie mam Richardsa, Onuohe, Carloke, Samba (z Blackburn), Girrado (ten lewy obronca), Dunne w rezerwie Kjeara i Sakho. Jeszcze po sezonie dojdzie Felipe z Udinese za 6,75 mln euro. Nie wiem tylko kogo na prawą pomoc. Aktualnie gra tam Bojinov ale to jest napastnik a nie skrzydłowy. Na oku mam Wrighta-Philipsa ale Chelsea krzyczy 14 mln euro a ja i tak juz wydałem 72 mln na transfery ( a dopiero co zamkneło się okienko transferowe ). Po za tym co sądzicie o Belluccim z Olympiakosa Pireus (cena 13-15 mln euro). Panowie jeszcze jedno ale chyba najważniejsze pytania. Czy warto wydać 29.5 mln euro (klauzela odejcia ) Andrés Guardado ( kupilbym go w 2 sezonie) z Deportivo czy może powalczyć o Downinga z Middlesborough. Aktualnie podstawowym lewym pomocnikiem jest Menez kupiony z Monaco. Mam jeszcze problem z bramkarzem ale to jeszcze się odezwę.
Najnowsze posty