Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Guezmir Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Zaktualizowałem jest to samo. Gdzie indziej radzą, żeby grać w trybie pełnoekranowym, nie w oknie. tu jest niestety problem, bo jak dam alt+tab, żeby np wejść do przeglądarki, lub czegokolwiek innego, to po powrocie do FM mam czarny ekran non stop. Prosze o pomoc, bo nie wiem, czy zgłaszać reklamacje...
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

Zymon Partyzant

Nie wiem czy to problem ale ja miałem podobnie w FM2008. Grając BvB po 4 latach uznałem że trzeba zmienić klub. W ciągu 4 lat 2 razy mistrz i 4 razy puchar niemiec plus jakiś tam pucharek (ten co zaraz na początku sezonu jest grany LOAP czy jakoś tak. Dostawałem wiadomości że moją osobą zainteresowany jest Arsenal, Valencia, Tottenham, At. Madrid. Odszedł z klubu i zaczełem wyrażać zainteresowanie tymi klubami. Nagle okazało się że wszyscy wyśmiewają moją ofertę.
Podobnie jak w przypadku prowadzenia Wisły Kraków. Po 4 latach ( na swoim podwórku wygrałem wszystko ) plus co roczny awans do LM i półfinał LM. Wygłaszałem zainteresowanie Tottenham , Getafe, Osasuną, Atlantą , Evertonem itp. Zainteresowani byli tylko jacyś ogórkowie z Ligi Holenderskiej. Wiec chcąc nie chcąc sam odszedłem z klubu. Gdy dosłownie po paru FM-mowych dniach znowu , nie pamiętam dobrze czy sam zgłosiłem zainteresowanie czy po prostu klub bez menagera a ja tylko wyslalem swoje podanie ale nie oczekiwanie dostałem propozycje z Evertonu ;D Tak z tego samego co wysmiał mnie gdy bylem menagerem Wisły Kraków.
był - będzie - jest zawsze IKS!

Stalker.1255 Partyzant

Witam! Nie jest to [raczej] problem, ale napotkałem się ostatnio na dość ciekawą rzecz. Jako trener Zawiszy udało mi się awansować do ekstraklasy, a w kolejnym sezonie zdobyć mistrzostwo [bez edytora]. Po tym postanowiłem, że czas zmienić barwy i chciałem przejść do Wisły Kraków, ale w ostateczności wybrałem mały argentyński klub w rozsypce. Jakoś udało nam się zdobyć dobre miejsce, ale uznałem że to nie klub dla mnie, a ku mojej uciesze Wisła nie była zadowolona ze swojego nowego trenera...Gdy go zwolnili, a ja zgłosiłem się na Menago i...zostałem wyśmiany. W sumie zaskoczył mnie ten fakt i ciekawi mnie czy tylko ja tak miałem czy to powszechny ,,problem" .

Komorowski666 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
07.12.2012 16:35    #6054     Sufler - Problemy techniczne - Gra w FM 2013 po LANie
Siema, mamy z bratem następujący problem. Oboje posiadamy oryginalne egzemplarze FMa 13 i chcieliśmy zagrać we dwóch przez sieć. No i zaczęło się. Mamy te same wersje gry, te same dodatki, wszystko się zgadza. Ja na laptopie, brat na stacjonarnym kompie. Odpalamy swoje konta Steam, wszystko jest OK. Wczytuje grę z monstrualną bazą danych (piłkarze z całego świata i sporo lig - ja tworze serwer). Brat u siebie widzi grę sieciową, widzi mój serwer i dołącza się i tu wyskakuje problem, na poziomie dodania swojego menadżera wyskakuje crash dump. Identycznie jak w przypadku FMa 12 - też załączyłem tak wielką bazę danych i stworzyłem grę sieciową, przy dodawaniu menadżera brata identycznie coś się zesrało i wyskoczył crash dump. Mam świetnego kompa wszystko śmiga, stawiając serwer to ja obciążam swoją maszynę więc problem na pewno nie leży w kompie. Podejrzewamy, że to wina mechaniki Steama, który nie ogarnia tak wielkiej bazy danych w grze sieciowej.

Teraz pytanie: czy da się odpalić Steama w trybie offline na dwóch kompach i połączyć w FM 13 za pomocą starego dobrego LANu. Teraz przy takim układzie wysrywa znowu błąd, że nie ma połączenia z siecią i nie można wejść do gier sieciowych. Czy da się to obejść i zobaczyć czy gra pójdzie nam na LANie. Widocznie Steam nie skumał tematu :/ Jest to irytujące, bo zależy nam na zagraniu dokładnie sejwa z taką bazą danych. Ma ktoś jakieś propozycje? Jeśli ktoś ma lepszy kontakt z SI (może admini) mogliby podpytać o co może chodzić. Wersje gry są identyczne wszystko ładnie się zgadza oprócz tej obsranej crash dupy

Ermek Partyzant

07.12.2012 16:30    #6055     Sufler - Porady do gry - Sandy Martens
Mam problem z tym trenerem. Otóż gram z dodatkiem polskiej ligi i Trener Gent/Genk jest managerem w większości drużyn z III ligi polskiej. Do tego jest u mnie trenerem w drużynie, ale nie może nikogo trenować tylko być managerem rezerw. Czy spotkał się z czymś takim ?

chinczol Młody aktywista

07.12.2012 13:08    #6056     Sufler - Problemy techniczne - Błąd gry - kits
W takim razie usuń wszystkie dodatki graficzne jakie masz i ustaw domyślnie ustawienia czyli zaznacz buforowanie skórki a odznacz odświerzanie. Zobacz czy problem zniknie.

lufcPL Partyzant

07.12.2012 12:30    #6057     Football Manager - Ogólna dyskusja - Błąd w frekwencji
Witam. Mam mały problem. Gram w FM2013 w II lidze wschodniej Siarka Tarnobrzeg na dodatku do polskiej ligi: "CM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.0". W przyszłości chciałby, prowadzić Górnik Zabrze i właśnie tej drużyny dotyczy moje pytanie. Otóż w Zabrzu w grze i realu rozbudowywany jest stadion aktualnie w grze jest na 24.000 i na razie tak zostanie, tylko jest problem z frekwencją, średnio przchodzi kolo 4000-5000 kibicow na mecz, oczywiście wiadomo, że jest to strasznie zaniżone, tak naprawdę zanim stadion był rozbudowywany przy pojemności 13 000 prawie zawsze było blisko kompletu. Moje pytanie brzmi jak zmienić ten błąd? Ściągnąłem edytor przez steam, ale po zmianie frekfencji w edytorze na właściwą nic sie nie zmienia dodam, że nie zaczynam gry od nowa, gram dalej na swoim save. A może ktoś gra bez dodatku polskiej ligi CM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.0 i nie ma tego błędu z frekwencją na górniku? A nie chciałbym zaczynać gry od nowa. Również jak by ktoś mógł sprawdzić u siebie w grze jaką górnik miał frekwencje powiedzmy w ostatnich dwóch meczach u siebie po rozbudowie stadionu na czyli po 1.04.2013. Proszę was o pomoc w tym temacie.

SpiderFYM Partyzant

Witajcie

Jak zwykle wybrałem Wisłę jako swój klub i już na początku jest ogromny problem. Budżet na transfery w granicy 250tyś... zł.... Wiem że FM to "realny symulator" i wiadomo że Wisła ma ostatnio problemy finansowe ale 250tyś zł, nawet nie euro? Czy znacie jakichś zawodników, których opłaca się kupić/wypożyczyć za śmieszne pieniądze? Szczególnie prawe skrzydło pomocy i obrony?

Pozdrawiam

Memek250291 Partyzant

07.12.2012 10:12    #6059     Sufler - Problemy techniczne - Błąd gry - kits
Mam problem, włączam Footballa i wyskakuje mi coś takiego :

http://www.tinypic.pl/vl1iqszlwmn7

http://www.tinypic.pl/aqb6nn3r6tlb

Usunąłem te koszulki co Tutaj się wyświetlają i nic nie pomogło... może wie ktoś jak naprawić błąd?

lufcPL Partyzant

07.12.2012 09:55    #6060     Sufler - Edytor - Fm 2013 edytowanie
Witam. Mam mały problem. Gram w FM2013 w II lidze wschodniej Siarka Tarnobrzeg na dodatku do polskiej ligi: "CM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.0". W przyszłości chciałby, prowadzić Górnik Zabrze i właśnie tej drużyny dotyczy moje pytanie. Otóż w Zabrzu w grze i realu rozbudowywany jest stadion aktualnie w grze jest na 24.000 i na razie tak zostanie, tylko jest problem z frekwencją, średnio przchodzi kolo 4000-5000 kibicow na mecz, oczywiście wiadomo, że jest to strasznie zaniżone, tak naprawdę zanim stadion był rozbudowywany przy pojemności 13000 prawie zawsze było blisko kompletu. Moje pytanie brzmi jak zmienić ten błąd? Ściągnąłem edytor przez steam, ale po zmianie frekfencji w edytorze na właściwą nic sie nie zmienia dodam, że nie zaczynam gry od nowa, gram dalej na swoim save. A może ktoś gra bez dodatku polskiej ligi CM Revolution Polska Liga Update 2013 v1.0 i nie ma tego błędu z frekwencją na górniku? A nie chciałbym zaczynać gry od nowa. Proszę was o pomoc w tym temacie.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.