Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

chinczol Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.12.2012 17:29    #6041     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM13
Zobacz czy dasz rade wczytać rozgrywke na innym sejwie, jeśli posiadasz jakiegoś stosunkowo starszego sejwa? Na przyszłość - zawsze zapisuj gre na kilku plikach o innej nazwie. Na zagranicznych forach jest sporo tematów związanych z tym problemem i udaje się wczytać gre właśnie na innym sejwie, w innych przypadkach problem po jakimś czasie sam znika :)

Bery_36 Partyzant

08.12.2012 17:19    #6042     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM13
Zrobiłem tak jak kazałeś. Faktycznie błąd zniknął, jednak tylko częściowo. Nadal nie mogę załadować zapisanej gry. Troszkę szkoda kariery :/ Czy mógłbyś pomóc mi rozwiązać jeszcze ten problem?. Byłbym ogromnie wdzięczny :) Pozdrawiam :)

Bery_36 Partyzant

08.12.2012 15:10    #6043     Sufler - Problemy techniczne - Problem z FM13
Od dzisiaj pojawił się u mnie problem z uruchomieniem FM13, mianowicie podczas próby uruchomienia pojawia się komunikat: not well formed (invalid token) at line1 of window1.xml - nie mam pojęcia czym to może być spowodowane. przez dwa sezony nic się nie pojawiało. Następnie gdy klikam OK pod komunikatem gra się uruchamia, aczkolwiek nie mogę wczytać zapisanej rozgrywki :/ Czy ktoś może mi pomóc? P.S. Sprawdzałem już spójność plików. ;)

Martinelli Partyzant

08.12.2012 12:31    #6044     Football Manager - Ogólna dyskusja - Jak w to grać?
1. mam w składzie hiszpana Isidoro i od początku sezonu, mam w czasie meczu komunikat- że ma problemy bo nie zna języka.
Jak go nauczyć tego języka naszego ;) ?

2. Dostaję informację o tym, że wpływy z transmisji wyniosą tyle i tyle.
Gdzie te pieniądze idą? Na Budżet płac, transfery ? bo nigdzie nie zaobserwowałęm wzrostu

domiinnho10 Partyzant

Podpinam się do kolegi wyżej. Nigdy nie miałem problemów z grą FM, to znaczy wtedy gdy w nią nie grałem był spokój. Jak zaczynam grać to zawsze się coś spierdzieli, nie ma takiego FM'a żeby mi się coś nie spieprzyło, zawsze jakiś błąd itd. Nigdy chyba nie dokończę rozgrywki tak jak planowałem, zawsze coś strzeli...

jaruone Młody aktywista

Witam,
Spotkałem się z dość wkurzającym bugiem - bo na pierwszy rzut oka wygląda to jak bug. Mam w składzie Southampton Verattiego który gra juz u mnie 5 sezon (kupiłem go jako 17 latka). W zestawieniu wychowanków skład przedstawia się następująco:

http://image(...)0268.png

Zwróćcie uwagę na przedział (0-21) zamiast (15-20) przy Verattim -niemniej Fm widzi go jako wychowanka klubu - niestety efekt jest taki że przy zgłaszaniu składu do europejskich pucharów nie jest on ani wychowankiem klubu ani nawet graczem szkolonym w Anglii.
Czy to jakieś rzeczywiste myki proceduralne czy zwykły błąd gry ??

dawig Partyzant

witam mm taki problem ściągam do 13 2 i 3 ligę polską i jak chcę wkleić do wchodze tak jak jest napisane Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager i gdy tam wchodze to muszę to wkleić do editor data a nie mam takiej opcji :( mam tylko foldery games matches sounds tactics co zrobić? jeśli to jest coś oczywistego to sorry bo to mój 1 fm :) dzięki z góry za pomoc

domiinnho10 Partyzant

07.12.2012 23:41    #6048     Sufler - Problemy techniczne - Uciążliwy problem z grą.
Dzień dobry wieczór, mam problem. Mianowicie klikam w ikonkę FM13 by zacząć grę. Pojawia się pierwszy problem: (http://imageshack.us/photo/my-images/194/70381237.png/). Po drugim takim komunikacie gra się uruchamia i chcę wczytać ostatnio zapisaną grę, wyskakuje z kolei komunikat, że wczytanie gry się nie powiodło. Myślę ok, wczytamy poprzednią. Tutaj wyskakuje jednak kolejna niespodziewajka: (http://imageshack.us/photo/my-images/833/98030025.png/). Gra się po tym wszystkim wczytuje, i jak gdyby nigdy nic gram dalej. Po kilku spotkaniach znów zapisuję grę. Wracam do Fm'a po jakimś czasie i w koło Macieju, to samo, I tutaj mam pytanie: można z tym coś zrobić? Na razie gra mimo tych małych nieporozumień działa, ale boję się, że coś za niedługo strzeli i po zabawie.
PS. Pliki spójne, reinstalki chciałbym uniknąć, przywracanie systemu również nic nie dało. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam i miłej nocy ;p

Komorowski666 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
07.12.2012 18:54    #6049     Sufler - Problemy techniczne - Gra w FM 2013 po LANie
dobra po kilku godzinach wyszło, że prawdopodobnie jest to wina dodatków CM Rev Polska Liga Update i Gietz Update najnowszy, jakby ich obecność zdupia grę. Czy może wiadome jest jak to obejść (kieruje pytanie głównie do twórców dodatków), a może spotykaliście się już z takim problemem. Oba dodatki w obu grach na obu kompach są zainstalowane

Aciel Partyzant

Witam. Gram w FM już sporo, jednakże pierwszy raz natrafiłem na bardzo irytujący problem.
Niezależnie od wszystkiego, gra zawiesza się mi na 30 czerwca 2012 roku. Nie wyskakuje crash dumps, tylko po prostu gra przestaje odpowiadać. Nie ingerowałem w żaden sposób w save (nie preferuje żadnych Genie czy FMRTE- to zabicie radości z gry). Może ktoś pomóc?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution