Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Azprime Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Miałem ten sam problem w FM13. Wygląda to na jakiś bug, miałem tylko taki problem pierwszy raz po uruchomieniu gry i rozpoczęciu kariery. Dalej jak już rozpoczynałem problem się nie przytrafiał. Niestety nie mam pojęcia jak Ci pomóc.

faworyt przed meczem - Oczekujesz zwycięstwa, asertywny lub spokojny.
nie faworyt przed meczem - Pokażcie mi, co potraficie, lub też anegdotka z kibicami.

kukiz87 Partyzant

Moze mi ktos pomoc w rozmowach motywacyjnych ?

jakis poradnik albo cos

gram chyba 14 kariere i kazda druzna dostaje jak leci O.o nie wazne czy slaby zespol czy dobry nawet braca i realem mialem problem byc 8
kompletnie nie moge trafic z rozmowami jak bym mial jakas blokade O.o

wygrywam 2;0 chwale ich na spokojnie a oni na czerwono zgaszeni co to ma byc !?

stefan1984 Młody aktywista

12.12.2012 07:58    #6013     Sufler - Porady do gry - Pozwolenie
Cytuję z innej polskiej strony o FMie, centrumfm, z przewodnika autorstwa niejakiego DrStrange:

"warto wspomnieć o pozwoleniu na pracę, które muszą uzyskać piłkarze nie mogący pochwalić się paszportem Unii Europejskiej. Aby uniknąć problemów z zakontraktowaniem zawodnika warto spojrzeć czy państwo, z którego pochodzi zajmuje co najmniej 70. miejsce w rankingu FIFA, oraz czy zawodnik brał udział w 70% meczów swojej reprezentacji w przeciągu ostatnich dwóch lat. Ponadto w decyzji FA o przyznaniu pozwolenia na prace pomóc może wysoki status w drużynie - im wyższy zaproponujemy, tym mamy większą szansę, że komisja przychylnie spojrzy na naszą prośbę. Prościej jest zakontraktować także zawodników wybitnie zdolnych. W takich przypadkach zarządcy często idą na ugodę i pozwalają zawodnikowi grać w piłkę na Wyspach. "

endrieq Partyzant

Cześć, u mnie crush dump pojawia się, gdy chcę rozpocząć grę z dodatkiem kilkudziesięciu plików bazy danych (dotyczy to tylko tych plików, które zawierają zasady krajowe) Gdy jest ich 67, gra ładuje się normalnie, natomiast, gdy dodam jeden więcej, to gra już się sypie. Co ciekawe dzieje się tak niezależnie od tego, jakie pliki dodaję do bazy danych. Czy mógłby mi ktoś pomóc rozwiązać ten problem? :(

mmm Młody aktywista

11.12.2012 23:22    #6015     Sufler - Porady do gry - jak objąć reprezentacje?
wycztałem gdzieś na obcym forum że problem leży po mojej stronie lol prawdopodobnie nie mogę nigdzie dostać żadnej repry ponieważ mam za dużą reputacje...

Bartuniu Partyzant

11.12.2012 22:07    #6016     Sufler - Problemy techniczne - Steam stoi na 38 %
Drodzy Towarzysze, dzisiaj kupiłem FM 13 i jestem z tego niezmiernie rad. Moją radość mąci taki mały, niewielki szczegół - mianowicie, nie mogę odpalić gry. Dokładnie nie mogę odpalić samego Steama. Aktualizacja tego Steama stoi na poziomie 38 % i nie ma zamiaru nawet drgnąć. Komputer mam w pełni sprawny i w miarę dobry, żeby udźwignąć FM-a. Czy problemem jest może mój internet ? Posiadam internet mobilny w Play świeżo doładowany, więc opcja limitu też odpada. Proszę o sensowne rady bo przeszukałem cały strych wujka google i nic nie pomaga, sam nie wiem co mam już robić. Jedyny ratunek w Was Drodzy Towarzysze. Pomożecie ?

Blagooo Partyzant

Witam.. Mam pewien problem ..Robię to pierwszy raz , więc z góry przepraszam ;).. Pobieram plik, postępuję według instrukcji, ale nie mogę go rozpakować. Otwiera mi się program WinZip... ? O co chodzi ?

marcin6105 Partyzant

11.12.2012 16:30    #6018     Sufler - Porady do gry - Powtarzająca się oferta
Witam. Gram w FM 2012. Problem jest w tym, że gram Man City i chcę kupić Giuseppe Prestia lecz jakaś Foggia mi to utrudnia. Złożyłem ofertę transferową i Palermo zaakceptowało a jakaś Foggia składa ofertę wypożyczenia, klub ją odrzuca a ona znów składa i tak w kółko i w kółko. Da się coś zrobić? Z góry dzięki.

ciro85 Partyzant

Witam
To mój pierwszy post na tym forum.
Gram w FM 2013 Venezia. W dwa lata udało sie awansować z Serie C2 do Serie B. Obecnie plasuje sie w środku tabeli bez wiekszych szans na awans do Serie A. Mam sporo w swojej primaverze obiecujących zdolnych młodych zawodników, ciągle dostaje oferty współwłasności na nich, ale notorycznie są odrzucane przez moje przyszłe młode gwiazdy ;). NIe ma różnicy czy oferty składają drużyny plasujące się w tabeli niżej od mojej Venezii (wtedy powodem odrzucenia kontraktu przez mojego zawodnika jest niska pozycja danej druzyny w tabeli) czy druzyny z Serie A (powód - smieszne dorbne zapisy w kontrakcie czy jego wysokosc- co jest dziwne, bo u mnie kokosów nie zarabiaja). Zdarzylo mi się, ze drużyna z Serie A składała chyba z 8 razy pod rząd oferte współwłasności na mojego zawodnika (za kazdym razem podbijając stawke),niestety zawodnik za kazdym razem ofertę odrzucał. Sprawa jest dosc irytująca bo pieniądze bardzo by sie przydały na rozwój klubu. W poprzednich FM-ach nie było z tym problemów, młodzi zawodnicy z chęcia godzili sie na kontrakty współwłansności, szczególnie od zespołów z wyższej ligi).
Spotkał sie ktoś już z tym? Błąd gry?

Mar1992 Przodownik pracy

11.12.2012 11:51    #6020     Sufler - Porady do gry - Runtime Error
Jak już mówiłem, zmiana w ustawieniach trybu renderowania na program, wyeliminowała u mnie problem zwany "Runtime Error". :)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution