Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kamilm Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Dałem rade z tymi defensywnymi stałymi fragmentami w klubie, ale problem mam w reprezentacji, o ile w klubie można to trenować w trenigu to jak to zrobić w reprezentacji ? I cały czas w każdym meczu asystent mi podpowiada, że nie potrafimy utrzymywać się przy piłce, panowie jak to zmienić ? Grałam krótkimi podaniami, intensywnym pressingiem, styl zrównowazony, taktyka (ofensywna, kontrola, kontratak) zależnie od przeciwnika, o ile to się sprawdza w dobrych zespołach np: Arsenal, Anzi Machaczkala, o tyle w kadrze i w Tereku Groznym cąły czas mi asystent podpowiada, że nie potrafimy się utrzymywać, przy piłce. Próbowałem z zmianą podań na domyślne, bezpośrednie i nic to nie zmienia cały czas tak samo, jakie macie porady dla mnie? Może coś w suwakach zmieniać w zespole a może u poszczególnych zawodników ? I jak ustawić aby moi skrzydłowi czesto dosrodkowywali?

sirkan Partyzant

16.12.2012 11:42    #5982     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM Genie Scout 13
Witam,

Ja mam problem z wczytaniem save'a do Genie. Właściwie po uruchomieniu scouta nie mam możliwości jego załadowania. Po otwarciu programu mogę tylko wczytac grę ale bez konkretnego save'a a powinienem miec dwa do wyboru. Ktoś wie o co może chodzić?
Zaznacze jeszcze ze wczytuje zawodnikow ale na pewno nie sa to ci z jednej z moich rozpoczetych gier...:-/

Emeryt Partyzant

[quote="SpiderFYM"]W jakich krajach afrykańskich są tacy dobrzy zawodnicy?

I jeszcze jedno - jakie składy młodzieżowe z lig zachodnich obserwować? Bo takie U-19 Barcelony - zawodnicy super ale 0 zainteresowania aby przejść do Wisły (nie dziwie się że nie chcą iść do polskiej ligi..)[/quote]

Przykładowo Algieria, Tunezja, Nigeria, Mali, Egipt (tu raczej zawodnicy ponad 20 lat), Ghana. Z Europejskich obserwuj przedewszystkim Czechy, tak jak wspominałem newgeny po 2-3 sezonach są zabójcze, sprawdzaj skład młodzieżówki, i składy tych lepszych zespołów (bo raczej bezproblemowo przejdą do ligi polskiej). Warto jeszcze obserwować ligę francuską (tam newgeny po 16 lat też przejdą do ligi polskiej, z tym że są drogie). Dużo dobrych młodzików znajdziesz też w Chorwacji, Serbii, czy Szwajcarii.

manki Partyzant

Wybaczcie że pisze w tym temacie , ale mam problem , gram w FM'a 2010 na patchu 10.3 i na początku rozgrywki wybrałem tylko 1 lige Angielską czy jest możliwość dodania jeszcze innych w trakcie gry np. jakimś programem

Gallacher Partyzant

Wątpię by Ci ktokolwiek coś doradził gdyż to jest na tyle poważny problem że prawie wszyscy mają z tym problem i nie wiadomo od czego to zależy ? Ja np gram sobie w FM 2011 obecnie na sprzęcie prawie takim samym jak Ty , no może trochę lepszym też procek pod Socket A ale model AMD 3000+ , geforce 6600 , 1,5 RAM i też mam crash dump praktycznie co tydzień i staram się zapisywać szybko by nie tracić meczy itd także ciężko cokolwiek powiedzieć na ten temat;/
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Flaga Partyzant

15.12.2012 15:23    #5986     Sufler - Dodatki do gry - Problem z facepackiem FM13
Witajcie mam taki problem. Wrzuciłem facepack z wersji 12 do FM 13, które działały. Następnie po ściągnięciu Megapacka z sortitoutsi i wgraniu do do folderu graphics zniknęła mi większość zdjęć. Wie ktoś o co może chodzić ?
http://bednarz.blog.pl/

Pierwszy w Polsce e-miesięcznik o historii futbolu:

https://www.facebook.com/futbolwretro

DelPiero_10 Partyzant

Kupiłem parę dni temu nowego FM'a i po prostu jest tragedia po zainstalowaniu gry wyskakuje error aplication crash dump. Uruchomienie gry graniczy z cudem raz udaje się po 3 raz po większej ilości prób. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Komp to Athlon Xp 2400+, 1,5 Gb Ram, karta grafiki GeForce 6200. System to win XP czyli wymagania spełnia jak najbardziej.

damic Partyzant

15.12.2012 14:07    #5988     Sufler - Porady do gry - Problem z zapisaną grą.
Gram w FM 09 i gdy próbuję uruchomić grę wyskakuje okienko: not well-formed (invalid token) at line 1 of last_saved_game.xml
Nie mogę wczytać zapisanej gry.
CO ROBIĆ Co jest

orzo12 Partyzant

Witam.
Mam problem z odpaleniem gry. Zacznę od mojej historii. :P Kupiłem FM2012 rok temu, zainstalowałem grę i wszystko ładnie działało, żadnych crashów , nic. Dopiero gdy próbowałem odpalić grę kilka dni temu przy uruchamianiu pojawił się crash dump. Nie wiem o co chodzi. Nie znam się na tym, ale próbowałem już ściągać grę na nowo, nic nie pomogło, ciągle to samo, teraz instaluję steama na nowo, ale wątpię czy to pomoże. Napisałem też dzisiaj do supportu jakiegoś (nie pamiętam czy to było SEGA czy si games), ale jeszcze czekam na odpowiedź. Może wiecie co można z tym zrobić ?

booyak Partyzant

Ja dołączę się do tematu małym zapytaniem. W 12 bez problemów wolni piłkarze (oczywiście Ci zainteresowani podpisaniem ze mną kontraktu) bez problemu godzili się na testy gdzie mogłem widzieć pełne atrybuty, potencjał i obecne umiejętności zawodnika, w 13 żaden na kilkadziesiąt prób nie chce odbyć u mnie w Termalice testów za to z podpisaniem kontraktów nie ma problemu. Pytanie takie czy jest to celowe zagranie twórców gry czy po prostu bug? Wg mnie chyba jednak bug bo skoro na podpisanie kontraktu jest chętny czemu nie zgadza się na testy?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.