Dałem rade z tymi defensywnymi stałymi fragmentami w klubie, ale problem mam w reprezentacji, o ile w klubie można to trenować w trenigu to jak to zrobić w reprezentacji ? I cały czas w każdym meczu asystent mi podpowiada, że nie potrafimy utrzymywać się przy piłce, panowie jak to zmienić ? Grałam krótkimi podaniami, intensywnym pressingiem, styl zrównowazony, taktyka (ofensywna, kontrola, kontratak) zależnie od przeciwnika, o ile to się sprawdza w dobrych zespołach np: Arsenal, Anzi Machaczkala, o tyle w kadrze i w Tereku Groznym cąły czas mi asystent podpowiada, że nie potrafimy się utrzymywać, przy piłce. Próbowałem z zmianą podań na domyślne, bezpośrednie i nic to nie zmienia cały czas tak samo, jakie macie porady dla mnie? Może coś w suwakach zmieniać w zespole a może u poszczególnych zawodników ? I jak ustawić aby moi skrzydłowi czesto dosrodkowywali?

Kupiłem FM2012 rok temu, zainstalowałem grę i wszystko ładnie działało, żadnych crashów , nic. Dopiero gdy próbowałem odpalić grę kilka dni temu przy uruchamianiu pojawił się crash dump. Nie wiem o co chodzi. Nie znam się na tym, ale próbowałem już ściągać grę na nowo, nic nie pomogło, ciągle to samo, teraz instaluję steama na nowo, ale wątpię czy to pomoże. Napisałem też dzisiaj do supportu jakiegoś (nie pamiętam czy to było SEGA czy si games), ale jeszcze czekam na odpowiedź. Może wiecie co można z tym zrobić ? 
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty