Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mauerVEB Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.01.2013 13:31    #5671     Football Manager - Świat taktyki - kondycja zawodników
tzn nie rozumiem ? no zwyciestwo ale to nie od tego zależy zawsze jak dawałem zwycięstwo to nie mieli problemu z kondycją ... ale teraz jak gram to od pewnego czasu mają , robie zmiany , daje odpacząc i nic nie działa.

mauerVEB Partyzant

20.01.2013 13:18    #5672     Football Manager - Świat taktyki - kondycja zawodników
Witam mam problem gram 1 sezon ze znajomymi lige holenderską ale to mniejsza
gram PSV i mam duży problem z kondycją moich zawodników po mecze niektorzy z nich mają kondycje poniżej 50%
teraz skonczyłem mecz z Roda JC wygrałem 4-1 i np Ryan Tylor ma 46% kondycji to jest masakra mozna cos z tym zrobić ?? może w taktyce ? prosze o pomoc.

wislak2244 Partyzant

20.01.2013 12:52    #5673     Sufler - Porady do gry - Problem z terminarzem
Witam, mam mały problem związany z terminarzem naszej Ekstraklasy. Liga zaczyna się w pierwszy tydzień sierpnia , a z tego co się orientuję były to okolice 20 sierpnia... także godziny rozgrywania meczów są dla mnie dziwne ,raz mecze są w piątek o 18 i 20:30 czyli wszystko ok ale np w niedziele gdzie mecze są o 14:30 i 17:00 to w grze są np 4 o 15:00 :14:30 16:00 i 17:00. Da się coś z tym zrobić?

Szemek Ekspert

20.01.2013 05:27    #5674     Inne - Piłka nożna - Transfer Bereszyńskiego
Co Wy możecie wiedzieć? Zrobił to co uznał za stosowne, to jego życie i kariera. Skoro Lechowi na nim nie zależało, to wybrał lepszą opcję. Uznał, że Legia zapewni mu większą szansę na rozwój, kasę będzie zarabiał później. Ma się przejmować paroma kolesiami, którym to się nie podoba? No błagam Was, a Wy swoje życiowe decyzje podejmujecie po konsultacjach z obcymi ludźmi?

http://www.weszl(...)_zdrajca

Kaczorowski nie miał problemu z przejściem do Legii, a wiedział, że będzie miał przesrane na Ł3 za swoje wcześniejsze zachowanie.

A Linetty nie zachował się super, tylko bał się psycholi z Bułgarskiej.
"To tylko Internet k*rwa."

Szemek Ekspert

Blaze999 - wyszukiwarka nie gryzie.

http://www.cmrev(...)#p190413

[quote="realma179"]Kurde co mecz mam po 3 kontuzję ! Gram Realem co mecz dwóch lub trzech moich zawodników lapie kontuzje, i to nie jakieś tygodniowe tylko wielomiesięczne. Modrić 6 miesięcy Alonso 3 miesiące Benzem miesiąc to mój dorobek po 1 kolejce. Trengi mam na intensywność normalną. Co mam kur.. zrobić ?[/quote]

Piszesz 'co mecz', a masz za sobą jedną kolejkę? Może grałeś z jakimiś rzeźnikami, może Twoi zawodnicy byli źle przygotowani do sezonu. Poczekaj trochę, a później opisuj takie problemy i to po uprzednim sprawdzeniu czy już wcześniej ktoś nie pytał o to samo.

[quote="mysza_1988"]Czy ktoś miał sytuację, że po przejęciu władz przez nowego prezesa nie można nawiązać dyskusji z zarządem, ani też zmienić budżetu?[/quote]

Dzieje się to tuż po zmianie zarządu, kiedy wcześniej było nałożone embargo transferowe. Jak długo po zmianie masz ten kłopot?

Szemek Ekspert

20.01.2013 00:36    #5676     Sufler - Porady do gry - Crash Dump PYTANIE
Temat z crush dumpami jest tutaj -> http://www.cmrev(...)#p189160

hantaro50 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
19.01.2013 23:29    #5677     Sufler - Porady do gry - Crash Dumps
Witam
Jak niektórzy mam taki sam problem z CRASH DUMPS
próbowałem już wiele sposobów ale to niestety nic niedaje
Szukając w internecie znalazłem wiele craków i patchów ale na żadnym sie chce odpalić
A najbardziej interesuje mnie CRACK FIX który dzisiaj sciągłem i plik winrar jest blokowany kodem niestety

P.S. Sorki że znowu zaczynam ten temat ale no chcę sobie pogrąć normalnie w FM 2013
Pozdrawiam
z góry dzięki za pomoc Erkan

sxz69 Młody aktywista

19.01.2013 18:05    #5678     Sufler - Inne - Pytanie o sava
Powinny działać, lecz nie obiecuję czy save z pirata zadziała na oryginale. A poza tym nie polecam takiego działania, bo możesz tylko zaszkodzić grze kopiując sava z ewentualnymi błędami.

Nie, pirata nie da się uaktualnić, bo do tego potrzebny jest steam.

Tak, w oryginale bez problemu będziesz mógł korzystać z edytora.

Biggi Partyzant

19.01.2013 17:28    #5679     Sufler - Inne - Pytanie o sava
A jaką wersję FM'a muszę mieć żeby poszedł save Anglia 2050 z tej strony?

A tak trochę pytanie z innej beczki. Jak zainstalować najnowszy patch do FM12 (ten z najnowszymi składami), bo mam jakiś problem z edytorem, tzn. nie chce się w ogóle włączyć.

seew Partyzant

18.01.2013 23:21    #5680     Sufler - Edytor - Problem z edytorem
Mam problem z edytorem.
Chciałem sobie stworzyć siebie w fm13. Wszystko cacy zrobiłem siebie w edytorze, przy tworzeniu gry zaznaczyłem odpowiedni plik, ale podczas gry nie ma mnie. Próbuję się wyszukać, lecz nic nie znajduje.

Co robić?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution