Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

sxz69 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Myślę, że jak ustawisz ogromną bazę danych i dasz 10-15 grywalnych lig to nie powinno być większego problemu. Sprawdzałeś chociaż ile będziesz miał gwiazdek wydajności komputera przy jakiejś liczbie lig, żebyśmy mieli jakąś orientację. Według mnie nie schodź poniżej 2,5 lub 3 gwiazdek, a powinno być dobrze.

Mar1992 Przodownik pracy

27.01.2013 17:13    #5622     Football Manager - Ogólna dyskusja - Atmosfera w zespole.
A przeszkadza Ci to, że zarządowi się coś nie podoba, mimo że jest dobrze? Olej to, a skoro idzie Ci dobrze, to olej to raz jeszcze. Czasem niektórzy się za bardzo przejmują jakimiś paseczkami.
Mój asystent twierdzi, że X i Y mają problemy ze zrozumieniem stylu, bla bla bla. Grają świetnie i puszczam te "pomocne" tezy bokiem. :)

Biggi Partyzant

27.01.2013 14:10    #5623     Sufler - Porady do gry - Crash Dump
Witam! Wiem, że jest od tego dział ale z tego co zauważyłem to tam się czeka długo na odpowiedź, więc piszę tutaj. A mianowicie wczoraj sobie grałem w FM12 v.12.0 2 i w ciągu 4 godzin wystąpiły dwa crash dumpy. Po wczytaniu wszystko działało jak należy, oczywiście do czasu następnego błędu. Wiecie może jak temu zaradzić? Na moim innym savie, na którym gram już bardzo długo taki błąd wystąpił tylko raz i jak do tej pory działał bez zarzutu, w przeciwieństwie do tego sava.

Pytania zadajemy w Suflerze, a poza tym jak zauważyłeś crush dumpy mają osobny temat. Tam mógłbyś znaleźć rozwiązanie swojego problemu.
Szemek

belzebub666 Partyzant

27.01.2013 11:53    #5624     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 2012 czy 13
Ja za to jestem zdecydowanie za FM13. To pierwsza wersja gry, która stanowi dla mnie jakieś wyzwanie (gram od wersji 2010). 12 miała co prawda lepszy silnik meczowy, ale była po prostu za łatwa. Tutaj musiałem naprawdę dłuuugie godziny spędzić na dopracowywaniu taktyki, by cokolwiek osiągnąć. "Ślizgająca się" piłka już mi nie przeszkadza, silnik meczowy dla mnie w porządku, większych problemów nie mam, zero jakichkolwiek crashów. No i bardzo mi się podobająca zmiana treningu... Jednak polecam sprawdzić samemu. Jeżeli jesteś prawdziwym fanem FM, to i tak tą grę kupisz, taka jest niestety prawda :D

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

OK problem rozwiązany po dłuższym zastanowieniu (2,5tygodnia).

Zacząłem grać karierę jakies 2 tygodnie temu nowym managerem a dziś uruchomiłem wyzwanie jako ten nowy manager i normalnie dzialają mi wyzwania. Pewnie cos jest skopane w profilu tego starego managera...

banannoKSM Partyzant

26.01.2013 20:14    #5626     Sufler - Problemy techniczne - Problem ze steam
Witam, proszę was o pomoc.
Mianowicie gra śmigała mi normalnie, do pewnego momentu i zaczęły wyskakiwać mi ostatnio jakieś błędy ze steam i nawet z 2 razy crash dumps. Zapytałem kumpla co mam zrobić doradził mi że to nie błąd steam tylko muszę przeinstalować grę. I w tym leży problem bo gra instaluje się normalnie z płyty i gdy zaczyna pobierać to pobiera do momentu 1.3 GB/1.8 GB i dalej nie chce iść od 3 dni próbuję od nowa i wgl wszystko próbowałem i nic nie chce iść. Możecie jakoś pomóc ?? Myślałem nad pisaniem do cdprojekt, ale na początek postanowiłem do was się z tym zwrócić. Z góry dzięki za pomoc.
A i oczywiście mam wersję oryginalną pudełkową.

k-u-b-a1 Przodownik pracy

26.01.2013 19:33    #5627     Sufler - Porady do gry - Problem z Ibrahimovicem
Witam,

od dawien dawna mam ten sam kłopot z jednym graczem - Zlatan Ibrahimovic. Mimo ze jest on uosobienie magika, w zadnej dotychczasowej karierze zarowno Fm12 jak i Fm13 nie potrafie dac mu takich polecen, by byl skuteczny badz tez, by mial duzo asyst. O wiele lepiej od niego radzi sobie Gameiro, ktory jest moim wyjsciowym napastnikiem.

Stad tez pytanie - pomozecie mi mowiac, jak wy ustawiacie Ibre? Najlepiej z jakims screenem. Dziekuje

wislak2244 Partyzant

25.01.2013 23:15    #5628     Sufler - Dodatki do gry - Problem
Witam mam problem z tym plikiem FM 2013 Real Names Fix wgrałem wszystko jak należy a repreznetacja Niemiec dalej jest niekatywna a nazwy rozgrywek są po angielsku chyba że tak ma być. Proszę o szybka pomoc :)

Cytrus Partyzant

25.01.2013 20:11    #5629     Sufler - Edytor - Genie Scout 13 oszukuje
Witam mam problem z Genie Scout 13 zaczełem grac Lechem Poznan i szukalem jakis zawodnikow i znalazlem Janickiego z Lechi Gdansk (znam zawodnika z poprzednich edycji FM) cena jego to 12tys euro a cena sprzedazy wg Genie to 19tys euro, jak sie okazalo po raporcie moge go kupic miedzy 1MLN a 1.6MLN mowie fajnie. Inny to Wlodyka z Ruchu cena 8tys a sprzedaz chyba 9tys raport pokazuje miedzy 150 a 250tys fajnie. Zaczelem grac Milanem i to samo Verrati cenna sprzedazy ok.900tys a raport pokazuje miedzy 6 a 6.5mln i tak jest z kazdym zawodnikiem. Genie zaniza i zawyza ceny. Wy tez tak macie?? z gory dzieki:)

valdik Partyzant

25.01.2013 18:02    #5630     Sufler - Problemy techniczne - Problem z taktyką
Witam mam mianowity problem.Rozpoczolem gre Gornikiem Z i wszystko bylo ok podczas meczu jesli chidzi o opcje.Zaczolem moim uwielbianym C.United i sprawa wygląda następująco po lewej stronie w poleceniach dla zespołu brakuje mi paru opcji jak w przypadku taktyki mogę ją tylko zmienić na inną ale nie ma opcj ataku i innych poleceń ktoś wie o co chodzi

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.